Aliexpress'den Alınabilecek Ürünler

8 ürün aldım ne gelen var ne giden 8 günde türkiyeye gelmiş 17 günde evime gelemedi :D :D PTT farkı yeahhh camonnn mannn :D :D

Sabahları okula gidiyorum evde kimse olmuyor sabah getirdilersede yok getirmediselerde 30 gündür yok :D

Dünyada ptt kadar rezili yok hocam bura turkiye gumrukçuler bile mal kaçırır oldu

Mercedes Benz car keys U disk mouse USB 8gGB 16GB 32GB 64GB 2.0 USB flash drive USB storage drive pen drive pendrive-in USB Flash Drives from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group bu flashlardan alan varmı acaba? ben aldımda kafayı yedi galiba :D dün dosyaları yedeklim dedim dier bilgisayara klasör içine klasör açmış :)
3YRNd2.png

L1o2Vo.png

Son düzenleme:
Saat :

D4k9ry.jpg

jVYjag.jpg

Kolye bilezik : 925 ayar gümüş

E5EpBD.jpg

m185a2.jpg

Fare :

BD941G.jpg

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] :D

Hocam şu anahtarlıkları bir şeyin yanına koyup tekrar resim çekebilir misiniz ? Boyutunu merak ediyorum da bende bu tip anahtarlık koleksiyonu yapmak istiyorum :D

Avucunuzda dursa da olur.

Tamam baya büyük onu söyleyeyim baştan. :D Cebe koysan rahatsızlık verir yani. Çekerim bugün.

Resimlerini Gönderemiyorum ama şu ürünler bana ulaştı.
niye böyle şeyler alıyorsun diye merak edenlere cevabım denemek için ürünleri görmek için zevkler renkler tartışılmaz :D
Dijital Saat (1$)
New Men Fashion Sport LED Watches Candy Color Silicone Rubber Touch Screen Digital Watches women Bracelet Wristwatch-in Sports Watches from Watches on Aliexpress.com | Alibaba Group

Kart Bıçak (5 adet aldım 3 adet alma sınırını denemek için, sorun çıkmadı)

Wallet card knives Folding Safety Mini Pocket Knife Tactical Rescue Knife Black Credit card knife tools outdoor-in Knife from Home Improvement on Aliexpress.com | Alibaba Group

Anahtarlık 5 Adet

Mini Black Plastic Steel Climbing Hook S Type Carabiner Dual Buckle Keychain-in Travel Kits from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

bileklik 5 adet

2015 The New Fashion Womens Men Black Leathers Interlaced Cuff Bangle Wristband Bracelet Drop Shipping BL 0218-in Charm Bracelets from Jewelry on Aliexpress.com | Alibaba Group

jd.comdan gelenler

bluetooth telefon controller

http://en.jd.com/product/Mini-Wirel...Self-Timer-Android-iOS-Smartphone_712067.html

bluetooth hoparlör

http://en.jd.com/product/Youwin-UDN...nsert-Card-Portable-Outdoor-Radio_727562.html

büyüteç 15x

BABAN 15x Led Magnifier Hands-Free Eye Loupe JEWELRY Repair Wrap Around Head Band-Hand Tools -JD

4 lü çok kaliteli 3.0 destekli usb port çoğaltıcı

UNITEK Y-3056 USB3.0 4-Port HUB-Network Hubs-JD

bluetooth hoparlör 2. olan

Portable Mini Bluetooth/USB/TF Card/FM Stereo Speaker For Phone/Laptop/PC/Tablet-Speakers-JD

paypal ödeme yokmu aliexpress de ödeme sayfasında bulamadım ben

Resimlerini Gönderemiyorum ama şu ürünler bana ulaştı.
niye böyle şeyler alıyorsun diye merak edenlere cevabım denemek için ürünleri görmek için zevkler renkler tartışılmaz :D
Dijital Saat (1$)
New Men Fashion Sport LED Watches Candy Color Silicone Rubber Touch Screen Digital Watches women Bracelet Wristwatch-in Sports Watches from Watches on Aliexpress.com | Alibaba Group

Kart Bıçak (5 adet aldım 3 adet alma sınırını denemek için, sorun çıkmadı)

Wallet card knives Folding Safety Mini Pocket Knife Tactical Rescue Knife Black Credit card knife tools outdoor-in Knife from Home Improvement on Aliexpress.com | Alibaba Group

Anahtarlık 5 Adet

Mini Black Plastic Steel Climbing Hook S Type Carabiner Dual Buckle Keychain-in Travel Kits from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

bileklik 5 adet

2015 The New Fashion Womens Men Black Leathers Interlaced Cuff Bangle Wristband Bracelet Drop Shipping BL 0218-in Charm Bracelets from Jewelry on Aliexpress.com | Alibaba Group

jd.comdan gelenler

bluetooth telefon controller

Mini Wireless Bluetooth Selfie Shutter Game Controller Gamepad Joystick for E-books Self Timer Android iOS Smartphone-Remote Control-JD

bluetooth hoparlör

Youwin UDN7 Bluetooth Wireless Speaker Mobile/Vehicle-mounted/Computer/MP3 Insert Card Portable Outdoor Radio-Computer Speakers-JD

büyüteç 15x

BABAN 15x Led Magnifier Hands-Free Eye Loupe JEWELRY Repair Wrap Around Head Band-Hand Tools -JD

4 lü çok kaliteli 3.0 destekli usb port çoğaltıcı

UNITEK Y-3056 USB3.0 4-Port HUB-Network Hubs-JD

bluetooth hoparlör 2. olan

Portable Mini Bluetooth/USB/TF Card/FM Stereo Speaker For Phone/Laptop/PC/Tablet-Speakers-JD

Arkadaslar aldığım ürünler 1 ayı geçmesine rağmen elime ulasmadı. sınır kapıları terör olayları nedeni ile kapalı acaba ondan mı böyle geçikti. geçen sefer 11 günde gelmişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri