Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
35 euroyu geçtiği için %95 gümrüğe takılır ürün. Ürün yasaklı bir ürün değilse gümrük bedelini öder alırsınız ürününüzü, sorun çıkmaz. Fiyat olarak daha pahalı 10000 euroluk ürünler getirtenler var
Kargo takipden görürsünde senin birşey yapmana gerek yok. Kapına gelir vergisini verir teslim alırsın.
Hocam daha önce çok alışveriş yapıyodum , eve gelmiyodu gümrükte takılıyodu , adamlar kaş göz yapıyodu 3-5 sıkıştırıp alıyodum . Şimdi sistem değişti sanırım ..
yasaklı değil ürün gümrüğe takılcak , peki geldiğinden nasıl haberim olur ? Gümrükte olduğunu nasıl öğrenirim ?
arkadaşın izniyle bende bir soru sorayım diyelimki belli bir üründen 100 adet veya üstü getirdik aynı şekilde sadece vergisinimi ödüyoruz baska bir ücret ödememiz gerekiyormu ?
birde oranlar hakkında bilgisi olan arkadaş varsa onlar hakkında da bilgi verebilirse sevinirim
Not : Getirmek istediğim ürün elektronik değildir.
bireysel kullanım için aynı üründen en fazla 3 adet satın alabilirsin. diğer türlü ticarete giriyor. fatura kesmen gerekecek
fatura kesmekten yana sıkıntım yok amacım zaten belli başlı bir kaç malzemeyi getirip kendi işyerimde satmak benim merak etmiş olduğum olay sallaama olarak konuşuyorum 10 usdye almış oldugum ürünün bu şekilde bana toplamda maliyeti ne olacak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.