Aliexpress'ten Ürün Getirtebilirim

fatihcray

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.31saniye.com
Merhaba arkadaşlar sizin için Aliexpress üzerinden ürün getirelim.

Sistem işleyişi şu şekilde olacak siz ürünü bulursunuz biz ödemesini yaparız sizlere dekontların resmini yollarız sizde bize ücretini yollarsınız.

İade nasıl olacak Aliexpress üzerinden ürün için alınan tüm iade sizlere geri iade edilir yani aldığınız ürün 100$ kargo ücreti 2$ toplam 102$ eder ama aliexpress bize 100$ yolladı diyelim bende size 100$ yollarım mantık budur ve tüm işlemleri resimli olarak yapacağız

Neredeyse tüm ürünleri getirebiliriz tabi yasaklı olan ürünleri biraz şans birazda kader :D ile artık getiririz.

Telefon , Tablet , E Sigara vs vs vs Dahildir.

Not ürünler kendi hesabımızdan alınacaktır sizlere sadece kargo takip numaraları verilecektir kargo takipsiz ürünlerin sorumluluğu sizlere aittir. Çünkü takipsiz ürünlerde çin'den çıktıktan sonra taşıma şirketleri elemanlarının ürünü çalma olasılığı çok yüksektir.

Not: Kesinlikle kimseye zorla alın demiyoruz bu yüzden gelip burada şöyledir böyledir gibi yorumlar atmayınız zorla kimseye bir şey alın demiyoruz.

Daha önce kendime getirdiğim ürünler

http://www.ytpara.com/konu-disi/103689-aliexpressten-telefon-geldi.html
http://www.ytpara.com/konu-disi/98138-cinden-telefonum-geldi.html

Son düzenleme:
hocam ben tam anlamadım şimdi siz çinde falanmısınız ? kargo sürelerinde fark var mı aliexpressten Türkiye adresine kendime almamla ?

hocam ben tam anlamadım şimdi siz çinde falanmısınız ? kargo sürelerinde fark var mı aliexpressten Türkiye adresine kendime almamla ?

Merhaba çinde değilim türkiyedeyim hocam olay şudur bazı arkadaşlar ürün almakta zorlanıyor veya kk'ları olmadığından dolayı ürün alamıyor ben onlar için alıyorum diyeyim daha çok sebeb varda bukadarı yeterlidir

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri