powerstorm
Yasaklanmış
2 video gizlemiştim zamanında 3 gün sürmüştü toparlaması![]()
Hafta 7 gün
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 video gizlemiştim zamanında 3 gün sürmüştü toparlaması![]()
ben yemedigim için böyle bir Paylaşım yaptım.
Telifin saati yoktur yerli türk dizleri çalışan olarak söylüyorum size denk gelmemiş demekki cumartesi gecesi bile telif aldım ( star tv,kanald)
Hafta içi kanald, fox ,ILS den telifler aldım
Gerçek telifin saati yoktur
Açıklama için teşekkürler...
http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/47343-anlam-veremedigim-telif-olayi.html
Telif saati diye bir olay yok.
Sen yememişsin denk gelmemiş, Yabancı çizgi vs çalışsan Videoyu Gizlemenin hiçbir işe yaramadığını anlarsın.
ellerine sağlık denenecektir kesinlikle
Ama Gizledigimiz video aramalarda cıkmıyor degilmi gizliligi kaldırınca hemen aramalarda gözükecekmi
Bu taktiğin işe yaraması için abone sayınızın en az 5k felan olması gerek.Yoksa özele aldığın vakit videoyu, yeniden index alabilmesi mucize gibi bir şey. En basit örneği ile zamanında en çok aranılan bir video'yu kanala atmıştım. 2 günde 950 k izlenim 2 k da abone getirdi. Diğer videolarda patladı haliyle 200 k - 350 k şeklinde. Fakat bazı işguzar tipler telif gönderince 2 videoya korkudan özele aldım. 1 gün böyle kaldı. Telifleri kaldırttım videoları gene genel yaptım fakat o günden bugüne 40 gün geçti totelde 50 k daha izlendi. 2 günde 950 k izlenen video 40 günde 15 k bile olmadı.
![]()
kardeşim en az 5k abone demişsin ama o bile kurtarmaz en az 50 60k olması şart![]()
Biraz Daha Çık![]()
tecrübe bunlar bende zamanında videoları sadece aboneler yaptığımda günlük 250 dolar getiren kanal indexten düşünce 3000 küsür aboneyle günlük 5 dolara düşmüştü başka acıklaması olabilir mi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.