Alınık: Onaylı Kartı Alınmış Payoneer Hesap

• Kullanıcı Enbiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

Enbiya

Kayıtlı Üye
Satmayı düşünen olursa DM atabilir misiniz?
Daha önce bir ödeme aldıysa çok daha makbule geçer.

Payoneer hesabı satın almak çok riskli bir yöntem.Bir nevi başkasının banka hesabını satın almak gibi.Çok ciddi sonuçları olabilir.

Payoneer hesabı satın almak çok riskli bir yöntem.Bir nevi başkasının banka hesabını satın almak gibi.Çok ciddi sonuçları olabilir.

Farkındayım hocam. Satan kişi hayasızlık yapıp içindeki parayı talep bile edebilir.

Niye ücretsiz olarak alınan birşeyi ücretli satın almak istiyorsunuz anlamadım..

Hocam ben Adsense'i aynı isimle açmamayı takıntı haline getirdim. Ve etrafımda isim de kalmadı. Payoneer ile hem USA Adsense de deneyebilirim.

hocam kasım ayında abd adnsense açtık okadar zorlandıkki anlatamam pyoneer kartı 22 gün bekledik abd adsense içinde kesinleşme olunca bu sefer vergi bilgileri istedi adres zaten sıkıntı 3. pinde kimlikle onaylatalaım dedim bu seferde vergi bilgiler idoğrulama sistemi çıktı başaramadık r10da birisi bu işi biliyomuş onunla irtibata geçtik para istedi haliyle para da verdik 3 tane kanal bağlıydı gene aralık ayı banlanmasında 20 aralıkta banlandık yani hepsi hikaye payoneer karttada zaten kimlik ile açılıyo kimse satmaz yani payoneer hesabını

hocam kasım ayında abd adnsense açtık okadar zorlandıkki anlatamam pyoneer kartı 22 gün bekledik abd adsense içinde kesinleşme olunca bu sefer vergi bilgileri istedi adres zaten sıkıntı 3. pinde kimlikle onaylatalaım dedim bu seferde vergi bilgiler idoğrulama sistemi çıktı başaramadık r10da birisi bu işi biliyomuş onunla irtibata geçtik para istedi haliyle para da verdik 3 tane kanal bağlıydı gene aralık ayı banlanmasında 20 aralıkta banlandık yani hepsi hikaye payoneer karttada zaten kimlik ile açılıyo kimse satmaz yani payoneer hesabını

Ne bileyim hocam ben Türkiye'ye bir garezleri olduğunu düşünüyorum. Atlatmaya çalışıyorum Türkiye lokasyonu tamamen.

Ne bileyim hocam ben Türkiye'ye bir garezleri olduğunu düşünüyorum. Atlatmaya çalışıyorum Türkiye lokasyonu tamamen.

hocam yani o konuda ben spama karşı garezleri var gibi geliyo yani artık çerçeveli videoya dünya engeli geliyo %30 ses hızlandırınca ses eşleşeni geliyo herşeyi geçtim topluluk geliyo anlamsızca açıklama etiket olmayan videoya artık herşey farklı

hocam yani o konuda ben spama karşı garezleri var gibi geliyo yani artık çerçeveli videoya dünya engeli geliyo %30 ses hızlandırınca ses eşleşeni geliyo herşeyi geçtim topluluk geliyo anlamsızca açıklama etiket olmayan videoya artık herşey farklı

Bunlardan artık kaçırmayacak bir yol arıyorum. Yani amacım videoyu Youtube'tan kaçırmaya çalışmamak. Ünlem verecekse hiç yüklememek değil eşleşen falan. Ama nasıl kafamda oturtamadım.

Bunlardan artık kaçırmayacak bir yol arıyorum. Yani amacım videoyu Youtube'tan kaçırmaya çalışmamak. Ünlem verecekse hiç yüklememek değil eşleşen falan. Ama nasıl kafamda oturtamadım.

peki hocam bunlardan kaçmdan geçmek lokasyonmu değiştirmek yani herşey işleme süreçinde videonun süzgeçten geçmesi o süzgeçten geçme sırasında ordan kaçırıp videoyu ytye yüklemek bence

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum(yeri bura değil biliyorum)

Şimdi benim Payoneer hesabım var ama kartı yok içinde 50$ var ve 200$ olmadan çekemiyorum acaba ne yapmalı 200e de tamamlayamıyorum. Bu halde satabilirmiyim peki??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri