Alınık rx 470-480-570-580 ekran kartları

kaizen

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar başlığada yazdığım gibi rx 470-480-570-580 ekran kartları alınacaktır elinde olan arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hatta çıkarmış bile deniliyor Bu kadar talep varken çıkarmaması zaten tam bir saçmalıktır. Hatta Çin de riser yetiştiremiyorlarmış bizim toptancı öyle diyor zorlana almıs.

Güncel

8 aylık vatan garantili kart var elimde normal masaüstünde kullanıldı shappire rx 470 8 gb nitro+ 1300 tl ye veririm. ayrıca max 8-9 aylık 1060 6gb kart varsa takas olur

Sahibinden de bir gezmenizi öneririm

sahibinden beni ilgilendirmiyor benim kartım temiz kullanıldı sorunu yok garantisi var yüklenme yapılmadı ordan almak istiyorsan tabi alabilrisin ama ucuz etin yahnisi olmaz iyi forumlar

sahibinden beni ilgilendirmiyor benim kartım temiz kullanıldı sorunu yok garantisi var yüklenme yapılmadı ordan almak istiyorsan tabi alabilrisin ama ucuz etin yahnisi olmaz iyi forumlar

?

---------- Spam Engelliyici 19:18 ---------- Önceki Mesaj 19:16 ----------

8 aylık vatan garantili kart var elimde normal masaüstünde kullanıldı shappire rx 470 8 gb nitro+ 1300 tl ye veririm. ayrıca max 8-9 aylık 1060 6gb kart varsa takas olur

Aklımda hocam notumu aldım, ihtiyaç durumunda size ulaşacağım

Güncel

Bende konu açmak istemedim elinde olan varsa bana da 12 adet lazım
Sapphıre Rx470 8gb
olan varsa iletişime geçsin lütfen

Asus rx 470 4 GB 1 aylık vatan faturalı kutulu 20 gün kullanılmıs satılık. Fiyat icin pm atabilirsin.
Ayrıca Sapphire rx nitro 4gb var bir arkadaşımda.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri