ALIŞ - Gmail onaysız +15 onaylı

memurvadisi1

Kayıtlı Üye
Başlıkta belirttiğim gibi;
1.Maili açarken telefon doğrulamasına takılmamış.
2.İstediğim kurtarma postası hepsine aynı girilen([email protected])
3.+15 Doğrulaması yapılan

Mail Alınacaktır.

Son düzenleme:
oda zaten onaylı oluyor kardesim . zaten sen o şekde almıs olsan da olmasan da ilk basta telefon onayı verdimi vermedimi anlayamassın .o acan kişinin kalp gözüne baglı olup sana sölemesiyle anlasılır. ha zaten +15 ve kurtarma mailli gmail olmus oluo dediğin . ras gele reis

oda zaten onaylı oluyor kardesim . zaten sen o şekde almıs olsan da olmasan da ilk basta telefon onayı verdimi vermedimi anlayamassın .o acan kişinin kalp gözüne baglı olup sana sölemesiyle anlasılır. ha zaten +15 ve kurtarma mailli gmail olmus oluo dediğin . ras gele reis

şöyle eğer girişte telefon no girilirse kanala bir sakıncalı giriş algıladığında telefon numarası soruyor ve ona doğrulama göndertebiliyor bu şekilde sadece kurtarma postasını soruyor ve sağlam oluyor.
telefon onaylı gmail açılırsada hesap ayarlarında bunu görebilirsiniz.

şöyle eğer girişte telefon no girilirse kanala bir sakıncalı giriş algıladığında telefon numarası soruyor ve ona doğrulama göndertebiliyor bu şekilde sadece kurtarma postasını soruyor ve sağlam oluyor.
telefon onaylı gmail açılırsada hesap ayarlarında bunu görebilirsiniz.

kardesim o zaman ne yap biliomusun . forum da herhangi bir onaysız gmail satan birinden onaysız gmail al . ve onun 4-5 gün beklet ve arkasından vdsey le giriş yap . ilk isteyecegi sey telefon onayıdır . yani kardesim şunu demeye calısıyorum ben forumda 5-6 ya yakın onaysız gmai satan arkadasla calsıtım aynısı oluo . yani onaysızda olsa olmasada onay telefonu ister bu oldugu anlamına gelmiyor

kardesim o zaman ne yap biliomusun . forum da herhangi bir onaysız gmail satan birinden onaysız gmail al . ve onun 4-5 gün beklet ve arkasından vdsey le giriş yap . ilk isteyecegi sey telefon onayıdır . yani kardesim şunu demeye calısıyorum ben forumda 5-6 ya yakın onaysız gmai satan arkadasla calsıtım aynısı oluo . yani onaysızda olsa olmasada onay telefonu ister bu oldugu anlamına gelmiyor

hocam ilk defa bu tip kanal almıyorum sürekli olarak böyle çalışıyorum ve bana göre şuanda en sağlıklı kanal yöntemi bu şekilde.

olabilir kardesim denenebilr faydası elbette vardır . denediğine göre . arkadaslara en azından kapanmaya karsı bi önlem yada taktik olarak paylaşılabilir farklı bi konu olarak .

Aynen hocam son 2 gündür telefon onayı istemeye başladı onaysız hesaplardan..sonumuz hayrolsun

şimdi hocam bazı yöntemler var ona göre, onaysız mailimde giriş yapınca ben o kanalla işimi bitirir daha o kana giriş yapma vds kullanmam direkt kendi sunucumda işlemlerimi yaparım.
Kanala google+dann giriş yapıyorum ve doğrulama sormuyor eğer birşey soruyorsada direkt kurtarma postasını soruyor bana :D bu sebepten tel onaysız istiyorum maili.

Bi' [MENTION=11781]Süleyman[/MENTION] arkadaşa sorun. 100+ onaysız mail aldım kendisinden, oldukça memnunum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri