Alışverişte BTC Kullanmak

gamepark

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

İnternet alışverişimde BTC kullanmak için Applestore dan TRUST adlı uygulamayı indirdim tabletime ve cüzdan kodu aldım.

Müşteri BTC olarak ödemeyi gönderdi, 1 onay aldı. Bekliyorum hala.

Dolandırılmamak için kaç onay alırsam garanti olur ?

Cüzdanımdaki BTCyi en sağlıklı şekilde banka hesabıma nereden çekebilirim ? Kolay ve güvenli şekilde?

BTC borsalarının hepsi kimlik onayı istiyor mu ? Binance gibi yabancı borsalar Türk bankalarına veya dünyadaki tüm bankalara ödeme gönderiyor mu? Ortalama kaç gün sürüyor ?

BTC çekimlerinde devlet vergi istiyor mu ?

BTC ile ürün alıp satarken ne gibi dolandırılma riskleri var ? Uyarabilir misiniz varsa.

Kusura bakmayın BTC konusunda acemiyim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

İnternet alışverişimde BTC kullanmak için Applestore dan TRUST adlı uygulamayı indirdim tabletime ve cüzdan kodu aldım.

Müşteri BTC olarak ödemeyi gönderdi, 1 onay aldı. Bekliyorum hala.

Dolandırılmamak için kaç onay alırsam garanti olur ?

Cüzdanımdaki BTCyi en sağlıklı şekilde banka hesabıma nereden çekebilirim ? Kolay ve güvenli şekilde?

BTC borsalarının hepsi kimlik onayı istiyor mu ? Binance gibi yabancı borsalar Türk bankalarına veya dünyadaki tüm bankalara ödeme gönderiyor mu? Ortalama kaç gün sürüyor ?

BTC çekimlerinde devlet vergi istiyor mu ?

BTC ile ürün alıp satarken ne gibi dolandırılma riskleri var ? Uyarabilir misiniz varsa.

Kusura bakmayın BTC konusunda acemiyim. Teşekkürler.

Gönderilerinizi TX kodu ile blockchain.info üzerinden takip edebilirsiniz.

Transferiniz en az 2 onay almış ise bakiyenize otomatik olarak yansıtılmaktadır.

Şuan küçük tutarlarda bir sorun olmuyor 1000-10.000 Lira arası

evet kimlik bilgisi isterler Kara Para Aklama Kanunu gereği lakin paribu,thodex gibi firmalarda sıkıntı yaşamassınız başka sorunuz. :)

Alışveriş yapılır lakin bence BTC ile değil diğer hızlı coinlerle ile saniyeler içinde gerçekleştirirsiniz işleminizi(Dogecoin,Ripple,Xlm) Gibi.

Gönderilerinizi TX kodu ile blockchain.info üzerinden takip edebilirsiniz.

Transferiniz en az 2 onay almış ise bakiyenize otomatik olarak yansıtılmaktadır.

Şuan küçük tutarlarda bir sorun olmuyor 1000-10.000 Lira arası

evet kimlik bilgisi isterler Kara Para Aklama Kanunu gereği lakin paribu,thodex gibi firmalarda sıkıntı yaşamassınız başka sorunuz. :)

Alışveriş yapılır lakin bence BTC ile değil diğer hızlı coinlerle ile saniyeler içinde gerçekleştirirsiniz işleminizi(Dogecoin,Ripple,Xlm) Gibi.

Cüzdanımdaki parayı banka hesabıma en kolay yoldan nerden almamı önerirsiniz?

Cüzdanımdaki parayı banka hesabıma en kolay yoldan nerden almamı önerirsiniz?

Btcturk,Thodex,Paribu bilinen en büyük şirketler arasında bunlardan birine üyelik açarak BTC'lerinizi öncelikle oraya aktarın ardından o anki kurları uygun görürseniz üyelik açtığınız borsadan satış emri verin ardından bankanıza anında çekebilirsiniz.

Btcturk,Thodex,Paribu bilinen en büyük şirketler arasında bunlardan birine üyelik açarak BTC'lerinizi öncelikle oraya aktarın ardından o anki kurları uygun görürseniz üyelik açtığınız borsadan satış emri verin ardından bankanıza anında çekebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri