Allah akıl fikir versin spamcılara :D

videoyap her video çektiğinde ekran resimlerine bakarım.elerim videoları
sonra kanalda hepsinin resmini değiştirirken videolara göz atarım,özgün varsa silerim
özgün yapan bir kaç yere imzasını atar zaten.

dün gece çok uykum var diye ,bir kanal oluştururken sadece sondaki 5 videoyu atladım,biri hemen çakmış telifi...canı sağolsun,hata bende ne yapalım:D

bende kopyaladığım videoları hiç sonradan konrtol etmiyorum, açıklamasında ne var ne yok diye :D

videoyap her video çektiğinde ekran resimlerine bakarım.elerim videoları
sonra kanalda hepsinin resmini değiştirirken videolara göz atarım,özgün varsa silerim
özgün yapan bir kaç yere imzasını atar zaten.

dün gece çok uykum var diye ,bir kanal oluştururken sadece sondaki 5 videoyu atladım,biri hemen çakmış telifi...canı sağolsun,hata bende ne yapalım:D
abi zaten elimizden geldiğince dikkat ediyoruz yani ben ediyorum gidip kimsenin emek verdiği videoyu kopyalamıyorum.. arada kaynayan olursa kaderime razı geliyorum ama konuya baksana biri akıl fikir versin nasıl zihniyet diyor ... diğeri yok id yi basarım falan diyor ne demek istiyorlar onuda anlamadım onları bilmem kanallarını bilmem videolarını bilmem. çözemedim ben anlatılmak isteneni

abi zaten elimizden geldiğince dikkat ediyoruz yani ben ediyorum gidip kimsenin emek verdiği videoyu kopyalamıyorum.. arada kaynayan olursa kaderime razı geliyorum ama konuya baksana biri akıl fikir versin nasıl zihniyet diyor ... diğeri yok id yi basarım falan diyor ne demek istiyorlar onuda anlamadım onları bilmem kanallarını bilmem videolarını bilmem. çözemedim ben anlatılmak isteneni

Sen konunun başlıgını niye kendine uydurdun homcam yarası olan gocunur lafı tam senlik olmuş içerideki acıklamayı okusaydın zaten hangi kişiler için acılmış oldugunu gorurdun

haklısın.konuyu açan arkadaşın genelleme yapması ve forumda her fırsatını bulduğunda spamcılara laf çakması da hoş değil...bu işe girer girmez özgün mü yapmaya başlamış merak ettim doğrusu...bende spam yaparım ama kendimce özgün oluşturmaya çalıştığım kanallar da var.tutarsa yarın burda gelip genele laf mı söyleyelim yani..

Sen konunun başlıgını niye kendine uydurdun homcam yarası olan gocunur lafı tam senlik olmuş içerideki acıklamayı okusaydın zaten hangi kişiler için acılmış oldugunu gorurdun
ilk yazdıgın mesaja ve devamında yazılanları birdaha oku

tam ne benlik değil bilmem ama sen bu spamcılara kafayı bu kadar takma... özgün çalışırsın birisi videonu çalarsa gidersin telifi atarsın olur biter ... ben neyi kendim uyduruyorum ilk mesajına bak bakayım nasıl bir zihniyet ne demek ? sanki ilk günden özgün çalışmaya başlamış yada binlerce abonen var gelip senin videonu buradan yüzlerce kişi kopyalıyor gibi konuşuyorsun. neyin peşindesin birisi senin videonu kopyalarsa at telifi kapansın kanalı olsun bitsin . burdan millete 1000 video atacağına 800 video at demek sana düşmez herkes istediğini yapar istersem beş bin tane atarım varsa atııklarımın içinde ki nerden bileyim sizin videolarınızı telifi gönderin spamcılarla bu kadar uğraşmanıza gerek yok herkes ekmek peşinde oyun oynamıyoruz biz video yüklerken üç beş kuruş ekmek parası kazanalım diye çabalıyoruz kimsenin ekmeğinede taş koymamaya çalışıyoruz

haklısın.konuyu açan arkadaşın genelleme yapması ve forumda her fırsatını bulduğunda spamcılara laf çakması da hoş değil...bu işe girer girmez özgün mü yapmaya başlamış merak ettim doğrusu...bende spam yaparım ama kendimce özgün oluşturmaya çalıştığım kanallar da var.tutarsa yarın burda gelip genele laf mı söyleyelim yani..

5 aydır bu işin içindeyim daha 1 adet bile kanal kopyalamışlığım yoktur

yoktur demiyeyim ben kendi kanallarını kopyalayan birisiyim ;) 5 ayda 3420 adet video yapmışım ve hepsi intro logo yada video içi yazı mevcuttur ve forumda bir çok uyedende fazla kazanıyorum botların matıgı bu şekildeydi :) coluk cocuk mantıgı ne bulduysam kopyalayıyım olarak algılamadan once

5 aydır bu işin içindeyim daha 1 adet bile kanal kopyalamışlığım yoktur

yoktur demiyeyim ben kendi kanallarını kopyalayan birisiyim ;) 5 ayda 3420 adet video yapmışım ve hepsi intro logo yada video içi yazı mevcuttur ve forumda bir çok uyedende fazla kazanıyorum botların matıgı bu şekildeydi :) coluk cocuk mantıgı ne bulduysam kopyalayıyım olarak algılamadan once
sen bizim ne bulursam kopyalayayım dediğimizi nerden biliyorsun

evet yaram var ... spam yapıyorum bende ve açtıgın konu spamcılar için değilmi ?

Kendini bilmez olanları içindi benseni öyle bilmezdim :) daha fala post kasma taraftarı değilim gereksiz tartişma ile varsa bir sıkıntın lütfen yönetici arkadaşlara ilet

@Rigatomik ben ilettim zaten
bu forumda spamcılara genele yayarak konu açanlar genelde uyarılır...
sen kopyalayanlar burda olabilir mantığıyla konu açmış olabilirsin ama konuya spamcılara allah akıl fikir versin diye girersen,sonrasında biri gelir ve sana cevap verir.bu forumda spamcılara genel olarak bir şey söyleniyorsa böyle olmuştur.(zamanında bende bu hataya düşmüştüm diye söylüyorum) sonrasında cevap verene yaran mı var gocunuyorsun diye devam edersen de bir tartışma ortamı oluşur...

o yüzden kelimeleri seçersek daha iyi olur.
iyi geceler,bol kazançlar..

spamın doğası budur :) bunu kimse inkar etmesin

elle yapılan yüklemelerde videoya her alanda kontrol edilebilir ama bot yaptığında ise kullanıcı kontrolu neredeyse sıfır

Dün botun bir hatası yüzünden 11 kanlın topluluk yedi :)

Resmen bot youtubeye gel beni sobele dedi. Çekilen videonun başlığında orjinal videonun orjinal youtube adresi vardı ve bot çekerken o isimle çekmiş. Bundan daha berbat bir şey olabilir mi? Aynı videoyu yüklediğim 11 kanal birden topluluk yemiş. Oh olsun bana. Bir daha video yüklemek için bot kullanmayı düşünmüyorum kesinlikle.

Botu sadece özgünleştirme için, telif kontrolü, reklam ayarlama için kullanacağım ama yükleme işini elle yapacağım artık.

Botçular alınmasın lütfen ama botla yapılan yüklemelerde risk çok fazla elle yüklemeye göre

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri