Allah aşkına Denizli de yaşayan çevresi olan var mı?

Şimdi arkadaşlar bazı problemler vardı tabi ki son 4 aydır artık sıkıntılardan dolayı askerlik mevzusundan dolayı bunun dışında annesinin beni uygun görmemesinden dolayı gibi durumlar zamanla büyüdü. Biz daha önce muhabbet sohbet arasında saatler yazışırdık mesela akşam 20:00 de bir başlardık gece 3 e 4 e kadar sürerdi. Ve ayrıldık bitirelim muhabbeti yapardık ama hani bitirme olmazdı sinirden söylerdik sonra toplardık en sonunda üzülürdük sevgi sözcükleriyle kapatırdık konuşmayı. Ben onun annesiyle bundan 5 ay önce felan tanıştım belki daha önce belkide daha sonra 4 ay geçti çoktan ama ondan eminim. Annesiyle ilk tanışmamızda herşey güzel geçmişti ben izmirden kalktım kendi aile arabamızla çiçeğimi yaptırdım bununla birlikte annesine görede çiçek yaptırdım böyle ufak saksılı olanlardan kıza dabuket yaptırdım bindim arabaya heyecanlagittim tanıştım herşey güzeldi. Sonra ağustos ayında tekrardan görüştük. Bu arada İlk görüşmemizde 2 saat görüştük kahvaltı felan yaptık aile dostundan teyzesi gibi gördüğü bir kadın daha vardı. O gün herşey güzeldi. Beni beğenmişlerdi güzel gemişti. Kızda sonradan evdeyken annelerine sorduğunda bana beğenmişelr çok efendi beyfendi bi çocuk şeklinde güzel yorumlarda olmuştu. Ağustos ayında 2. görüşmemizde bu sefer ben kızla ablamı ve eniştemi tanıştırmak için gittim ve aynı zamanda o gün kahvaltı yaptık ablam eniştem ve kız 4 ümüz kahvaltı yaptık tanıştık ve sonra hadi siz gidin artık dedim ben onun kuzeniyle kız kardeşiyle felan tanışcam başka yere gidicez dedim ve ablamları gönderdim. Sonra işte denizlide de işte avm forum avm özsüt kahve diyarı deryası bir ton yer var işte oraya bir yere oturduk ve bişiler içtik sonra bi yarım saat geçti ve ben lavoya gittim gidip geldiğimde onlarda gelmişler. kızın kız kardeşi, annesi, kızın kuzeni kuzeninin eşi felan hep birlikte gelmişler. şimdi kızı da katarsak onlar toplamda 5 6 kişiydi. Şimdi burada bi dip not düşeyim. O gün sabah 6 gibi 6 buçuk gibi izmirden yola çıktık. Ama nasılım bir bilseniz. 2 günlük toplam 3 4 saatlik uykuyla duruyorum hiç uyumamıştım çalışmıştım birşeyler olmuştu uyku olayı olmamıştı.

Bundan dolayı çok pasiftim bunlarla beraber kafede otururken kafamı tutamıyordum muhabbetlere dahil olamıyordum girişken değildim pasiftim ve sarhoş gibiydim. Tanıştık konuştuk kuzeninin eşiyle tanıştım delikanlı çocuktu baya kanım ısındı biraz muhabbet ettik felan. Sonra kalktık işte neyse kız beni ablamların bulunduğu yere bıraktı döndük.

Sonra annesi kızım bak uygun görmüyorum ben demiş tabi kız bunu kabullenemiyor. Yinede sen bilirsin kızım bak sen evet dersen ben tamam derim demiş. işte çok rahatmışım değişik oturmuşum gibi basit şeylere takılmış. Ben zaten o kadar ol gelmişim sarhoş gibiyim felan;

o günden sonra kavgalar kırıcı sözler zamanla çoğalmaya başladı. Artık onun ve benim bazı şeylerde tahammül derecemiz azalmış durumdaydı.
Çalıştığım iş vardiyalar uykusuz geceler kafa yorgunluğu kızla tartış evlilik konularını konuş vs vs. ara ara çok kırıcı sözler söyleyebiliyorduk istemeden de olsa.. :(

En son kavgamızda nasıl desem aile ile tanışma mevzusuydu.
Konu şu: O babasından izin alıp ha deyince buraya gelemezdi ve bir sebep olması gerekirdi. Zaman zaman geldi ama hep bir mazereti vardı izmir de o şekilde görüşürdük.

Ve tabi ailem kızla yüz yüze tanışmadı görüşmedi. Artık bizimkilerde görmek istiyordu.

Aşkım gel hadi artık gel aşkım şöyle gel aşkım böyle gel aşkım derken ve sonunda bir mazeret daha oldu. ve görüşme tarihi belirlendi. Görüşme tarihi yani 15 Ekim ile 17 Ekim arası. Bu günlerden birisinde görüşülecekti ancak ben buna dedim ki bize gideriz bi yarım saat oturursun çay kahve içersin götürürüm sonra dedim buda annesine anne gidicem onlara tanışcam felan demiş annesi de çok güzel kızım tanış tabi ki ama kafede buluşun evde yakışı olmaz demiş kızda annesine ihanet etmek istemiyor yalan söylemek istemiyor o da tutturdu bak ben gelcem izmire ama kafede buluşalım diye.
Ee benim annem kafeye gelcek insanlar değil ki. Tamam ben söylersem istersem tabi ki de gelirler ama olmaz yani bi saygı göstergesi bilmiyorum işte bunun kavgasını da yaptık sonra bu konu mundarlandı diye bende kapattım konuyu gerek yok dedim ileride bi gün isteme olacağı zaman görürüz tanışırız dedi bizimkiler dedim kapttım konuyu.

Sonra asıl gelme sebepleri

En yakın arkadaşı olan kardeşi gibi olan aile dostlarının kızı evlendi çocuk ve kız denizliden ama çocuğun işi izmirde olduğu için buraya taşındılar. evleneli 3 ay oldu. ve kız ve annesi evlilik mübareğine ev mübareğine geldiler.

Bundan sonrasında geldikleri gün cumartesi akşamı ben otogara almaya gittim gitmeden önce tıraşımı oldum duşumu aldım hazırlandım çiğli kipaya gittim parfüm aldım ayakkabı aldım güzelce giyindim kısacası heyecanlı bir şekilde heyecanlı özendim. Yine annesiyle aramızdaki buzları eritmek için adım attım bununla birlikte tam otogara giricem kız aradı aşkım gelme boşuna annem istemiyor "gelmesin kızım zorlamayın lütfen oda yanlış anlamasın söyle ona sonra bi ara tekrardan görüşürüz felan dedi sonra kız sen gel arkamızdan biz çıkarız dedi bunlar gittiler sonra ben gittikleri yere gittim ve orda buluştuk bi kafeye gittik konuştuk güzelce muhabbet ettik. O gece başka bi tanıdıklarında kaldılar diğer sabahta o dediğima rkadaşlarına kahvaltıya gittiler sonra da biz 4 ümüz alsancakta buluştuk akşama kadar takıldık kahve içerken ben kıza eskisi gibi olmadığını artık yapıcı değil yıkıcı olmadığını söyledim. O gün saat 20:00 civarında annesi de gelicekti ben tamam o zaman yemeğimi yiyim gidim artık dedim sonra diğer kız benimkine annenle bir konuş istersen ne zaman görüşcekler eninde sonunda görüşcekler zaten felan demiş sonra benimki annenisin, arıyor oda burda diyor ve tamam kızım kendisi kalmak isterse kalsın diyo ve kalıorum orda yemek yiiyoruz felan sonra kahve içmeye o arkadaşlarına geçiyoruz akşam. sonra 23:30 gibi eve dönüyorum ve mutluyum tabi hatta bunu whatsappden yazdım oda bende aşkım çok mutluyum felan bişiler yazdı. Sonra bunun arkadaşı buna demiş ki en yakın arkadaşı kardeşi gibi olan kişi buna diyor ki sen bu çocuğa aşık değilsin aşık görmedim seni san ki sevmiyorsun diyor alışkanlığını ilgisini seviyorsun felan diyor sanırım benim kızda yok felanseviyoru mdiyip kestirip atıyor sonra sabah yüzüne karşı bir daha söylüyor sonra bizimki kahvaltı yaparken aklı karışıyor ve sonra ona hak veriyor.. sonrası sabah oldu 09:30 da güzelce her zamanki gibi samimi günaydın aşkım yazdı bende 11 den sonra günaydın aşkım yazdım ama o bu sefer günaydın aşkım yazdı samimiyetsiz şekilde sonra bana dedi dün kahve içerken söylediklerinde ciddimiydin bilmem ne dedi sonra evet felan dedim biraz değiştirmen lazım kendini felan derken sen haklısın ben eskisigibi değilim bilmem ne seni daha fazla üzmek istemem hayatını bana göre düzenlemeni istemiyorum bilmem ne yazıyor.
Sonucunda gel burdan git eve dedi oraya gelince ne olcak dedim dilim varmıyor söylemeye ama vedalaşıcaz sanırım dedi bende sen ne diyorsun kendinde misin beni çıldırtmak mı istiyorsun dedim yapma böyle bak dedi neyse ben hazırlandım gittim o kızların evine. Benim kızın kendisi annesi o kız kapıda alardı girdim içeri benim kız ağlıyor salona geçtik 30 dk konuştuk bir ara annesi girdi çocuklar sakin olun felan dedi sonra gitti biz konuşmaya devam ettik 30 dk kadar sürdü tabi bu süreçte ağladık o ağladı böyle olması daha iyi olacak bilmemne sonra yüzüne baktım kafamı salladım çıktım ayakkabılarımı giydim asansöre bindim hiç gidiyorum hoşçakal felandemedim hiç birine. bindim asansöre 5. kattan inerken asansörün kapı sesini duyduğum andan itibaren bunun seslerini duymaya başladım sonra aşağı indim hıçkıra hıçkıra ağlıyordu bağırıyordu bende kafamı geri çevirdim baktım 5. kata sonra onun arakadaşı ona seslendi oda balkondan baktı bana el salladı ağlıyordu aradım niye ağlıyorsun dedim tamam ağlamıyorum kendine iyi bak dedi.. ve iki gündür bayağı ağladık yıprandık telefonda konuşuyoruz yazışıyoruz böyle ama şöyle bir konu var. Şimdi üzüntüden fark edemedim konular vardı konuştukça kendime geldikçe gün yüzüne çıkıyor. Şimdi mesela bunun arkadaşı neden böyle bişi söylüyor ki. Sanane arkadaşım neden kızın kanına griyorsun ? Karşıdan baktığında çok mutlu gördü herhalde yok sen aşık değilsin bilmem ne hadi gece dedin sabah niye üsteliyorsun. Şu an ben kendimdeyim ve çok sinirliyim aslıdna ilk başta anlamamıştım ama bu metni yazarken ve bi tanıdığımla konuştuktan sonra anladım. Belki de kızın annesiyle birlikte rol yaptılar bilemiyorum şu an. Hepsini zamanla çözücem inşallah. Konu böyle arkadaşlar kardeşler abiler. Ben gerçekten tekrardan istiyorum barışmayı evet şu an değil belki ama ileride isterim tekrardan ama bu konuya iyice ayar oldum hem kız öyle söylüyor kızın kafası karışıyor hemde bizim kız onca şeyi boşa hiçe sayarcasına kendi kararını veremiyor da başkası söyleyince görüyor bazı doğruları.

Kız kaç yaşında?

1 yıllık ilişkim var korkutuyorsun hocam

Vallahi korkulacak bir şey yok. İnan daha yeni kendime geliyorum. Hatta dün aradı beni (: O kadar nefret ediyorum ki yinede tersleyemedim. icimde bitmedi yinede. Hayatın gerektirdiği şeyleri yaşıyoruz. Benim hatam askere gitmek oldu. Uzaklık, mesafe ne dersen de artık. Sana da tek önerebileceğim şey uzatmamak. En kısa sürede evlen. Eğer ciddi isen. Karşındaki insan sonuçta ve ne zaman ne olacağı nasıl bir değişikliğe uğraşacağını bilemezsin. Bi bakmışsın hiç tanımıyorsun bile daha doğrusu tanıyamıyorsun.

Olumsuz şeyler olmaz her zaman. Tabi ki herşey güzel de olabilir. Forumda falan konuşmak istemiyorum. Birbirinizi severken kaybetme korkunuz olsun. Bir gün bi bakmışsınız sizin olan değerli kıymetli olan sevgiliniz, sahiplik duygusuyla onu sahiplendiginiz sevgiliniz, eşim dediğiniz sevgiliniz artık sizin olmayabilir. Bu adama çok koyuyor. Neyse. Herşey gönlünüzce olsun. Herşeyin hayırlısı olsun.
 
Güvenme yetime döner koyar ...tüne diye bir laf var. Kadınlara fazla aldanmayın gençler. :)
 
Eğer siz evlenirseniz yaşayacağınız sıkıntılar belli olmuş. Annesi ve akrabaları ile çok sorun yaşarsınız ve boşanma olayları olabilir ki ve bu en kötüsü olurdu. Bence dikkat edin ve ikinizde ayağınızı yorganınıza göre uzatın
 
Dikkat et aklını kaçırma, sağlığından olma , giderse geri gelmiyor ... Buna benzer bir olay bende yaşadım 6 senem gitti...Ayrıldım iyi ki ayrılmışım diyorum şimdi,2-3 sene acı çekiyorsun ama zamanla unutuyorsun...
Ama biliyorum şu an sana ne desek faydası olmaz ,Söz dinleyecek ,mantıklı hareket edecek durumda değilsin ...

Yarım saat önce diş ağrısı ile uyandım ,uyanmışken foruma giriyim dedim,senin konunu okudum ..3 gündür dişim ağrıyor , günde 1-2 saat uyuyabiliyorum , diş ağrısıyla uyanıyorum .. Şu an ağrıdan kafamı duvarlara vurasım geliyor ...
İnan bu diş ağrısının yanında yaşadığım aşk acıları ballı dürüm kalır ...
 
Son düzenleme:
Dikkat et aklını kaçırma, sağlığından olma , giderse geri gelmiyor ... Buna benzer bir olay bende yaşadım 6 senem gitti...Ayrıldım iyi ki ayrılmışım diyorum şimdi,2-3 sene acı çekiyorsun ama zamanla unutuyorsun...
Ama biliyorum şu an sana ne desek faydası olmaz ,Söz dinleyecek ,mantıklı hareket edecek durumda değilsin ...

Yarım saat önce diş ağrısı ile uyandım ,uyanmışken foruma giriyim dedim,senin konunu okudum ..3 gündür dişim ağrıyor , günde 1-2 saat uyuyabiliyorum , diş ağrısıyla uyanıyorum .. Şu an ağrıdan kafamı duvarlara vurasım geliyor ...
İnan bu diş ağrısının yanında yaşadığım aşk acıları ballı dürüm kalır ...

Gecmis olsun hocam
 
Şu KITLIK MI VAR Cümlesi güzeldi ne yalan söyliyim

Hayatımın dönüm doktası adam bir kaç şey daha söyledi de ciddi ciddi düşündüm kıtlık mı var, kendimden bu kadar fazla ödün veriyorum niye vereyim? Ben düzenimi bozucam o bana halen şart koşacak yok aga kitlik mi var ala ala

---------- Spam Engelliyici 09:46 ---------- Önceki Mesaj 09:23 ----------

Şimdi arkadaşlar bazı problemler vardı tabi ki son 4 aydır artık sıkıntılardan dolayı askerlik mevzusundan dolayı bunun dışında annesinin beni uygun görmemesinden dolayı gibi durumlar zamanla büyüdü. Biz daha önce muhabbet sohbet arasında saatler yazışırdık mesela akşam 20:00 de bir başlardık gece 3 e 4 e kadar sürerdi. Ve ayrıldık bitirelim muhabbeti yapardık ama hani bitirme olmazdı sinirden söylerdik sonra toplardık en sonunda üzülürdük sevgi sözcükleriyle kapatırdık konuşmayı. Ben onun annesiyle bundan 5 ay önce felan tanıştım belki daha önce belkide daha sonra 4 ay geçti çoktan ama ondan eminim. Annesiyle ilk tanışmamızda herşey güzel geçmişti ben izmirden kalktım kendi aile arabamızla çiçeğimi yaptırdım bununla birlikte annesine görede çiçek yaptırdım böyle ufak saksılı olanlardan kıza dabuket yaptırdım bindim arabaya heyecanlagittim tanıştım herşey güzeldi. Sonra ağustos ayında tekrardan görüştük. Bu arada İlk görüşmemizde 2 saat görüştük kahvaltı felan yaptık aile dostundan teyzesi gibi gördüğü bir kadın daha vardı. O gün herşey güzeldi. Beni beğenmişlerdi güzel gemişti. Kızda sonradan evdeyken annelerine sorduğunda bana beğenmişelr çok efendi beyfendi bi çocuk şeklinde güzel yorumlarda olmuştu. Ağustos ayında 2. görüşmemizde bu sefer ben kızla ablamı ve eniştemi tanıştırmak için gittim ve aynı zamanda o gün kahvaltı yaptık ablam eniştem ve kız 4 ümüz kahvaltı yaptık tanıştık ve sonra hadi siz gidin artık dedim ben onun kuzeniyle kız kardeşiyle felan tanışcam başka yere gidicez dedim ve ablamları gönderdim. Sonra işte denizlide de işte avm forum avm özsüt kahve diyarı deryası bir ton yer var işte oraya bir yere oturduk ve bişiler içtik sonra bi yarım saat geçti ve ben lavoya gittim gidip geldiğimde onlarda gelmişler. kızın kız kardeşi, annesi, kızın kuzeni kuzeninin eşi felan hep birlikte gelmişler. şimdi kızı da katarsak onlar toplamda 5 6 kişiydi. Şimdi burada bi dip not düşeyim. O gün sabah 6 gibi 6 buçuk gibi izmirden yola çıktık. Ama nasılım bir bilseniz. 2 günlük toplam 3 4 saatlik uykuyla duruyorum hiç uyumamıştım çalışmıştım birşeyler olmuştu uyku olayı olmamıştı.

Bundan dolayı çok pasiftim bunlarla beraber kafede otururken kafamı tutamıyordum muhabbetlere dahil olamıyordum girişken değildim pasiftim ve sarhoş gibiydim. Tanıştık konuştuk kuzeninin eşiyle tanıştım delikanlı çocuktu baya kanım ısındı biraz muhabbet ettik felan. Sonra kalktık işte neyse kız beni ablamların bulunduğu yere bıraktı döndük.

Sonra annesi kızım bak uygun görmüyorum ben demiş tabi kız bunu kabullenemiyor. Yinede sen bilirsin kızım bak sen evet dersen ben tamam derim demiş. işte çok rahatmışım değişik oturmuşum gibi basit şeylere takılmış. Ben zaten o kadar ol gelmişim sarhoş gibiyim felan;

o günden sonra kavgalar kırıcı sözler zamanla çoğalmaya başladı. Artık onun ve benim bazı şeylerde tahammül derecemiz azalmış durumdaydı.
Çalıştığım iş vardiyalar uykusuz geceler kafa yorgunluğu kızla tartış evlilik konularını konuş vs vs. ara ara çok kırıcı sözler söyleyebiliyorduk istemeden de olsa.. :(

En son kavgamızda nasıl desem aile ile tanışma mevzusuydu.
Konu şu: O babasından izin alıp ha deyince buraya gelemezdi ve bir sebep olması gerekirdi. Zaman zaman geldi ama hep bir mazereti vardı izmir de o şekilde görüşürdük.

Ve tabi ailem kızla yüz yüze tanışmadı görüşmedi. Artık bizimkilerde görmek istiyordu.

Aşkım gel hadi artık gel aşkım şöyle gel aşkım böyle gel aşkım derken ve sonunda bir mazeret daha oldu. ve görüşme tarihi belirlendi. Görüşme tarihi yani 15 Ekim ile 17 Ekim arası. Bu günlerden birisinde görüşülecekti ancak ben buna dedim ki bize gideriz bi yarım saat oturursun çay kahve içersin götürürüm sonra dedim buda annesine anne gidicem onlara tanışcam felan demiş annesi de çok güzel kızım tanış tabi ki ama kafede buluşun evde yakışı olmaz demiş kızda annesine ihanet etmek istemiyor yalan söylemek istemiyor o da tutturdu bak ben gelcem izmire ama kafede buluşalım diye.
Ee benim annem kafeye gelcek insanlar değil ki. Tamam ben söylersem istersem tabi ki de gelirler ama olmaz yani bi saygı göstergesi bilmiyorum işte bunun kavgasını da yaptık sonra bu konu mundarlandı diye bende kapattım konuyu gerek yok dedim ileride bi gün isteme olacağı zaman görürüz tanışırız dedi bizimkiler dedim kapttım konuyu.

Sonra asıl gelme sebepleri

En yakın arkadaşı olan kardeşi gibi olan aile dostlarının kızı evlendi çocuk ve kız denizliden ama çocuğun işi izmirde olduğu için buraya taşındılar. evleneli 3 ay oldu. ve kız ve annesi evlilik mübareğine ev mübareğine geldiler.

Bundan sonrasında geldikleri gün cumartesi akşamı ben otogara almaya gittim gitmeden önce tıraşımı oldum duşumu aldım hazırlandım çiğli kipaya gittim parfüm aldım ayakkabı aldım güzelce giyindim kısacası heyecanlı bir şekilde heyecanlı özendim. Yine annesiyle aramızdaki buzları eritmek için adım attım bununla birlikte tam otogara giricem kız aradı aşkım gelme boşuna annem istemiyor "gelmesin kızım zorlamayın lütfen oda yanlış anlamasın söyle ona sonra bi ara tekrardan görüşürüz felan dedi sonra kız sen gel arkamızdan biz çıkarız dedi bunlar gittiler sonra ben gittikleri yere gittim ve orda buluştuk bi kafeye gittik konuştuk güzelce muhabbet ettik. O gece başka bi tanıdıklarında kaldılar diğer sabahta o dediğima rkadaşlarına kahvaltıya gittiler sonra da biz 4 ümüz alsancakta buluştuk akşama kadar takıldık kahve içerken ben kıza eskisi gibi olmadığını artık yapıcı değil yıkıcı olmadığını söyledim. O gün saat 20:00 civarında annesi de gelicekti ben tamam o zaman yemeğimi yiyim gidim artık dedim sonra diğer kız benimkine annenle bir konuş istersen ne zaman görüşcekler eninde sonunda görüşcekler zaten felan demiş sonra benimki annenisin, arıyor oda burda diyor ve tamam kızım kendisi kalmak isterse kalsın diyo ve kalıorum orda yemek yiiyoruz felan sonra kahve içmeye o arkadaşlarına geçiyoruz akşam. sonra 23:30 gibi eve dönüyorum ve mutluyum tabi hatta bunu whatsappden yazdım oda bende aşkım çok mutluyum felan bişiler yazdı. Sonra bunun arkadaşı buna demiş ki en yakın arkadaşı kardeşi gibi olan kişi buna diyor ki sen bu çocuğa aşık değilsin aşık görmedim seni san ki sevmiyorsun diyor alışkanlığını ilgisini seviyorsun felan diyor sanırım benim kızda yok felanseviyoru mdiyip kestirip atıyor sonra sabah yüzüne karşı bir daha söylüyor sonra bizimki kahvaltı yaparken aklı karışıyor ve sonra ona hak veriyor.. sonrası sabah oldu 09:30 da güzelce her zamanki gibi samimi günaydın aşkım yazdı bende 11 den sonra günaydın aşkım yazdım ama o bu sefer günaydın aşkım yazdı samimiyetsiz şekilde sonra bana dedi dün kahve içerken söylediklerinde ciddimiydin bilmem ne dedi sonra evet felan dedim biraz değiştirmen lazım kendini felan derken sen haklısın ben eskisigibi değilim bilmem ne seni daha fazla üzmek istemem hayatını bana göre düzenlemeni istemiyorum bilmem ne yazıyor.
Sonucunda gel burdan git eve dedi oraya gelince ne olcak dedim dilim varmıyor söylemeye ama vedalaşıcaz sanırım dedi bende sen ne diyorsun kendinde misin beni çıldırtmak mı istiyorsun dedim yapma böyle bak dedi neyse ben hazırlandım gittim o kızların evine. Benim kızın kendisi annesi o kız kapıda alardı girdim içeri benim kız ağlıyor salona geçtik 30 dk konuştuk bir ara annesi girdi çocuklar sakin olun felan dedi sonra gitti biz konuşmaya devam ettik 30 dk kadar sürdü tabi bu süreçte ağladık o ağladı böyle olması daha iyi olacak bilmemne sonra yüzüne baktım kafamı salladım çıktım ayakkabılarımı giydim asansöre bindim hiç gidiyorum hoşçakal felandemedim hiç birine. bindim asansöre 5. kattan inerken asansörün kapı sesini duyduğum andan itibaren bunun seslerini duymaya başladım sonra aşağı indim hıçkıra hıçkıra ağlıyordu bağırıyordu bende kafamı geri çevirdim baktım 5. kata sonra onun arakadaşı ona seslendi oda balkondan baktı bana el salladı ağlıyordu aradım niye ağlıyorsun dedim tamam ağlamıyorum kendine iyi bak dedi.. ve iki gündür bayağı ağladık yıprandık telefonda konuşuyoruz yazışıyoruz böyle ama şöyle bir konu var. Şimdi üzüntüden fark edemedim konular vardı konuştukça kendime geldikçe gün yüzüne çıkıyor. Şimdi mesela bunun arkadaşı neden böyle bişi söylüyor ki. Sanane arkadaşım neden kızın kanına griyorsun ? Karşıdan baktığında çok mutlu gördü herhalde yok sen aşık değilsin bilmem ne hadi gece dedin sabah niye üsteliyorsun. Şu an ben kendimdeyim ve çok sinirliyim aslıdna ilk başta anlamamıştım ama bu metni yazarken ve bi tanıdığımla konuştuktan sonra anladım. Belki de kızın annesiyle birlikte rol yaptılar bilemiyorum şu an. Hepsini zamanla çözücem inşallah. Konu böyle arkadaşlar kardeşler abiler. Ben gerçekten tekrardan istiyorum barışmayı evet şu an değil belki ama ileride isterim tekrardan ama bu konuya iyice ayar oldum hem kız öyle söylüyor kızın kafası karışıyor hemde bizim kız onca şeyi boşa hiçe sayarcasına kendi kararını veremiyor da başkası söyleyince görüyor bazı doğruları.

Daha sevgisinden emin olmayan onun bunun lafna göre hareket eder biri için sen ne düzenini bozuyorsun arkadaşım annesi de karşı çıkmıyor kiz ne derse o annesi istemiyorum ama senin kararın diyor sonuçta karar kızda ayağını yere birak geliyorsa gelir sen düzenini bozacan iç güveysi gideceksin aileni arkada birakacaksın niçin seviyorsun diye? bir kahvalti masasında meze olmuş sevgin kusura bakma.
 
Daha sevgisinden emin olmayan onun bunun lafna göre hareket eder biri için sen ne düzenini bozuyorsun arkadaşım annesi de karşı çıkmıyor kiz ne derse o annesi istemiyorum ama senin kararın diyor sonuçta karar kızda ayağını yere birak geliyorsa gelir sen düzenini bozacan iç güveysi gideceksin aileni arkada birakacaksın niçin seviyorsun diye? bir kahvalti masasında meze olmuş sevgin kusura bakma.

kızılaslan hocam doğru söylemiş.Daha sevgiliyken başkasının lafına kanıyorsa sıkıntı vardır. Hayatınıza karışmak istemem ama ileride 'KEŞKE' dememek için bence şimdi 'ACABA?' demelisin.
 
Çıbanın başı Kızın Anasıymış :D Kızın arkadaşı da suç ortağı.. Senin yapman gereken kıza ve onlara öyle bi insan olmadığını ispatlamak, bu gidişle kendi sağlığına zarar vereceksin. Akışınıa bırak, rahat olmaya çalış, sen ne kadar düşersen, o benden ayrılamaz gelir diyecek çünkü sen kızda bu izlenimi bırakmışın. 3-5 gün arama sorma mesaj atma, o arayıp sana yalvaracak, zaten hepimiz bilmiyormuyuz kaçan kovalanır.14 yıl önce, ya o yada ölüm dediğim kişi için şimdi iyiki olmamış diyorum, onun için sana mantığınla hareket et duyguların sana zarar verir diyoruz. Daha geçen hafta salağın biri kız için intihar etti değer mi ya, elin ayağın düzgün, delikanlısın ve şunu unutma o kızla evleneceksin ve bir ömür boyu zaman geçireceksin, bu gün annesinden arkadaşından etkilenen kız yarın birgün sana 4 duvarı dar eder. Seviyorsa, ağlıyorsa, ölüyorsa bırak o gelsin, arama, bırak o arasın, sorma, bırak o sorsun, aslan gibi delikanlısın ve şunu hiç bi zaman unutma kimse senden daha değerli değil. Sen iyi olacaksın ki ailen, kardeşin ve seni sevenler iyi olsun.. Yaşın küçük, normalde böyle duygusal konulara yorum atmam, benim alanım spam :D Büyüğün olarak yazayım dedim çünkü cümlelerin seni kötü yerlere götürüyor kendine gel akıllı ol..
 
Hocam ben hikayeni hiç okumadımda senin gibi bişey bende yaşadım.Oda kendi şehrine çağırıyordu evlendikten sonra bir içgüveysi gibi olacaktım. Sonradan baktım ki kızdan iyki ayrılmışım hayırlısı olsun hocam kafana takma ben dahaa iyisini buldum sende umarım düzeltirsin.

İnşallah hocam sağolasın..

Şu KITLIK MI VAR Cümlesi güzeldi ne yalan söyliyim

Kıtlıktan değil de işte ne bilim ya dalga dalga üzüntü geliyor. Dün gece sinirlendim bu kızın diğer arkadaş olayına yani sanane arkadaş ya sanane niye sürekli kıza aynı şeyi söyleyip duruyorsun, sinirle kendime geldim ama sabah uyandımda bilgisayara reset atmış gibi yine bir hüzün üzüntü boğaz düğümlenmesi hemen geçmiyor işte :(

Yazının ilk paragrafını okudum ben seviyorum oda seviyor, ben çok seviyorum oda çok seviyor asıl can alıcı konuya giremeden sıkıldım. okuyan arkadaşlardan birisi özet geçebilirmi

Özeti ayrıyız hocam ama hala konuşuyoruz bişiler olabilircesine.. Hiç bilmiyorum zaman zaman iyiyim zaman zaman kötüyüm. Gerçekten ne denir bilmiyorum.

15 Dakikadır okuyorum ne gözlerim dayandı nede beynim okumaktan vazgeçtim hep aynı cümleler hiç okumamış gibi ne olduğunu bilmiyorum :)

Konuyu aslında hikaye gibi yazdım ama bir çok yeri eksiksiz yazdım gibi. Bazı yerlerde atladım hocam ama işte son 4 5 ayı anlatmaya çalıştım. Bu kadar süreyi özetlerken bu yazı çıktı 1.5 2 yıla yakın zamanı anlatsam nasıl olur bilemiyorum. Birde kendim sonra tekrar okudum yazdığımı da bu kafayla iyi bile yazmışım. :(

Kız kaç yaşında?



Vallahi korkulacak bir şey yok. İnan daha yeni kendime geliyorum. Hatta dün aradı beni (: O kadar nefret ediyorum ki yinede tersleyemedim. icimde bitmedi yinede. Hayatın gerektirdiği şeyleri yaşıyoruz. Benim hatam askere gitmek oldu. Uzaklık, mesafe ne dersen de artık. Sana da tek önerebileceğim şey uzatmamak. En kısa sürede evlen. Eğer ciddi isen. Karşındaki insan sonuçta ve ne zaman ne olacağı nasıl bir değişikliğe uğraşacağını bilemezsin. Bi bakmışsın hiç tanımıyorsun bile daha doğrusu tanıyamıyorsun.

Olumsuz şeyler olmaz her zaman. Tabi ki herşey güzel de olabilir. Forumda falan konuşmak istemiyorum. Birbirinizi severken kaybetme korkunuz olsun. Bir gün bi bakmışsınız sizin olan değerli kıymetli olan sevgiliniz, sahiplik duygusuyla onu sahiplendiginiz sevgiliniz, eşim dediğiniz sevgiliniz artık sizin olmayabilir. Bu adama çok koyuyor. Neyse. Herşey gönlünüzce olsun. Herşeyin hayırlısı olsun.

Amin hocam inşallah hayırlısı tabi ki. Tek umudum bu. Ama haksızlıklar var tabi ki. İnsan hazmedemiyor. Şu an pişman tabi ki belki yanlış karar verdiğini anlamıştır belki de anlamıcak ancak bakalım zaman ne gösterecek göreceğiz.

Güvenme yetime döner koyar ...tüne diye bir laf var. Kadınlara fazla aldanmayın gençler. :)

:(

Eğer siz evlenirseniz yaşayacağınız sıkıntılar belli olmuş. Annesi ve akrabaları ile çok sorun yaşarsınız ve boşanma olayları olabilir ki ve bu en kötüsü olurdu. Bence dikkat edin ve ikinizde ayağınızı yorganınıza göre uzatın

Tabi sıkıntılar yaşayacağız elbet sıkıntısız evlilik nerede görülmüş :( ama işte o sevmek var ya sevmek, o yaşananlar verilen sözler olsun daha bir sürü şey. Aklına geldikçe insan üzülüyor.

Dikkat et aklını kaçırma, sağlığından olma , giderse geri gelmiyor ... Buna benzer bir olay bende yaşadım 6 senem gitti...Ayrıldım iyi ki ayrılmışım diyorum şimdi,2-3 sene acı çekiyorsun ama zamanla unutuyorsun...
Ama biliyorum şu an sana ne desek faydası olmaz ,Söz dinleyecek ,mantıklı hareket edecek durumda değilsin ...

Yarım saat önce diş ağrısı ile uyandım ,uyanmışken foruma giriyim dedim,senin konunu okudum ..3 gündür dişim ağrıyor , günde 1-2 saat uyuyabiliyorum , diş ağrısıyla uyanıyorum .. Şu an ağrıdan kafamı duvarlara vurasım geliyor ...
İnan bu diş ağrısının yanında yaşadığım aşk acıları ballı dürüm kalır ...


Evet hocam zaman zaman mantıklı hareket edecek durumda olmuyorum malesef..
Size de çok geçmiş olsun. Acil şifalar.

Hayatımın dönüm doktası adam bir kaç şey daha söyledi de ciddi ciddi düşündüm kıtlık mı var, kendimden bu kadar fazla ödün veriyorum niye vereyim? Ben düzenimi bozucam o bana halen şart koşacak yok aga kitlik mi var ala ala

---------- Spam Engelliyici 09:46 ---------- Önceki Mesaj 09:23 ----------



Daha sevgisinden emin olmayan onun bunun lafna göre hareket eder biri için sen ne düzenini bozuyorsun arkadaşım annesi de karşı çıkmıyor kiz ne derse o annesi istemiyorum ama senin kararın diyor sonuçta karar kızda ayağını yere birak geliyorsa gelir sen düzenini bozacan iç güveysi gideceksin aileni arkada birakacaksın niçin seviyorsun diye? bir kahvalti masasında meze olmuş sevgin kusura bakma.

Çok doğru dobra yazmışsın hocam ama işte o zaman tartışmalarımızda kız bitirmek istemedi devam ettik oda çabaladı annesine beni daha iyi tanıtmak için bir çok kez bir araya geldik annesi daha sık görüşün kızım dedi ben şimdilik bişi demicem daha sonra görüşürüz kızım sen evet dersen ileride ben evet derim demişti o zamanlar da.


:(

kızılaslan hocam doğru söylemiş.Daha sevgiliyken başkasının lafına kanıyorsa sıkıntı vardır. Hayatınıza karışmak istemem ama ileride 'KEŞKE' dememek için bence şimdi 'ACABA?' demelisin.

Onun için sanırım ölçüp tartmak için ara verdik gibi oldu hocam. Bakalım zaman ne gösterecek.

Çıbanın başı Kızın Anasıymış :D Kızın arkadaşı da suç ortağı.. Senin yapman gereken kıza ve onlara öyle bi insan olmadığını ispatlamak, bu gidişle kendi sağlığına zarar vereceksin. Akışınıa bırak, rahat olmaya çalış, sen ne kadar düşersen, o benden ayrılamaz gelir diyecek çünkü sen kızda bu izlenimi bırakmışın. 3-5 gün arama sorma mesaj atma, o arayıp sana yalvaracak, zaten hepimiz bilmiyormuyuz kaçan kovalanır.14 yıl önce, ya o yada ölüm dediğim kişi için şimdi iyiki olmamış diyorum, onun için sana mantığınla hareket et duyguların sana zarar verir diyoruz. Daha geçen hafta salağın biri kız için intihar etti değer mi ya, elin ayağın düzgün, delikanlısın ve şunu unutma o kızla evleneceksin ve bir ömür boyu zaman geçireceksin, bu gün annesinden arkadaşından etkilenen kız yarın birgün sana 4 duvarı dar eder. Seviyorsa, ağlıyorsa, ölüyorsa bırak o gelsin, arama, bırak o arasın, sorma, bırak o sorsun, aslan gibi delikanlısın ve şunu hiç bi zaman unutma kimse senden daha değerli değil. Sen iyi olacaksın ki ailen, kardeşin ve seni sevenler iyi olsun.. Yaşın küçük, normalde böyle duygusal konulara yorum atmam, benim alanım spam :D Büyüğün olarak yazayım dedim çünkü cümlelerin seni kötü yerlere götürüyor kendine gel akıllı ol..

Aynen artık bırakıyorum bakalım akışına ne olacak.. Onun odaya çekilip kendi başına sorgulaması lazım.
"Benim bu hayattan beklentim ne ? Bu çocuğun bendeki yeri ne ? Biz bununla ne için bir ilişkiye başladık ? Ailem ile ilişkim arasındaki ailem ile sevgilim arasındaki kontrolü sağlayabiliyor muyum ? Bazı 3. kişilerin fikirlerinden doğrudan etkileniyor muyum yoksa önce değerlendirmeye alabiliyor muyum ?

Şeklinde kendisine sorması gereken sorular var. Bunlar ölçüp tartması gerekiyor ne yazık ki.

Belli ki kafası karışmış durumda, üzerinde baskı var ve zaten son zamanlarda kavgalıydık benim birde olaydan bir önceki gün ona söylediğim sözlerde vardı kahve içerken, "hani eskisi gibi değilsin bak kendini düzeltmen lazım kestirip atıyorsun böyle yürümez vs." ondan bir de o kız arkadaşı yılan var ya onunda bişileri akşam ve sabah aynı şekilde tekrar söylemesiyle böyle oldu.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri