Allah belanı versin senin!

Saçlarını s***** annesiz allah belasını versin

başımdan geçen olayı anlatıyım

küçükken kedi benim civcivi yemişti bende sinirlenmiştim kediye damdan fırlattım içim rahat etmedi üzüldüm kediye kafam kediye takıldı hep

okulda hic bişey yapamazlar.

imza kampanyası bi halta yaramaz kedi öldürmek okuldan atılmayı gerektirmez.daha mantıklı amaclar ugruna imza kampanyaları başlatılmalı. okullar bile acılmadı daha oglum.

bimer-belediyeler-polis-peta-hayvan hakları vsvsvs daha anlamlı kurumlara ulaşılmalı.

sosyal platformlarda şahsın özel bilgileri paylaşılmamalı.

%90 inkar edip kurtulur. alacagı max ceza para cezasıdırki. telefonuna giden tehtit mesajlarına karşı şikayetci olursa cocugu zengin edersiniz.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION];büyükdere mahallesinde oturuyormuş gel bulayım sana evinide söyle 5-8 yıl bi hapiste serinlen sen.

Bu videoyu ilk ykleyen bnm videoyu görünce yt ye yklemek gldi aklıma iyimi yaptım kötümü bilmiyorum.... Allah ıslat etsin böyle zavallıları

dinimizde kedinin yeri ayrıdır.

Hz. Muhammed, kedisi Müezza'yı o kadar çok severmiş ki, Müezza bir gün sedirde oturan Hz. Muhammed'in giysisinin ucunda uyuya kalmış. Her kedi dostu gibi uyuyan bu güzelliğe kıyamayan Hz. Muhammed, Müezza'yı uyandırmaktansa giysisinin ucunu usulca keserek kalkmayı tercih etmiş. Hz. Muhammed, kedisi Müezza içtikten sonra kapta kalan su ile abdest alacakken Sahabe-i Kiram Ebu Nuaym "Ya Resul o sudan kedi içti" deyince, Resulullah "Onlar en temiz ağıza sahiptirler" buyurmuş ve abdest almıştır (Hadisi Nakleden Peygamberimizin eşi Hz. Aişe).

okulda hic bişey yapamazlar.

imza kampanyası bi halta yaramaz kedi öldürmek okuldan atılmayı gerektirmez.daha mantıklı amaclar ugruna imza kampanyaları başlatılmalı. okullar bile acılmadı daha oglum.

bimer-belediyeler-polis-peta-hayvan hakları vsvsvs daha anlamlı kurumlara ulaşılmalı.

sosyal platformlarda şahsın özel bilgileri paylaşılmamalı.

%90 inkar edip kurtulur. alacagı max ceza para cezasıdırki. telefonuna giden tehtit mesajlarına karşı şikayetci olursa cocugu zengin edersiniz.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION];büyükdere mahallesinde oturuyormuş gel bulayım sana evinide söyle 5-8 yıl bi hapiste serinlen sen.

Şuraya bak ya avukatımız bile sattı bizi :D Biz de bi dava felan olsa avukatımız hazır diyoruz,nerdeee :D

not:frm'da bazı seyleri yazmıyorum skype'den cevap verdim.

son olarak bu paylaşılan haberde eskişehirli olarak vurgulanmasıda gercekten manidar. neden ögrenci veya şahıs degilde eskişehirli olarak vurgulanmış anlamak mümkün degil.

Gece gece atılacak videomu hocam bu bu saatte sövülmüyoda.sabah atsaydın keşke.nasıl sinirlendim ya

bu neyki internetin bize görünmeyen yerine girseniz deepwebe yani diri diri insan yiyen videosu gördüm. böylelerini Allah ıslah etsin ne diyim

evdeki kedimi uyandırdım kucağıma aldım. sana değil öldürmeyi biri vursa kan davası çıkartır öldürürüm onu dedim. bende seni seviyom miyav miyav dedi :)

Allah Belasını versin.şerefsiz.o hayvana yaptıgının daha beterini yaşarsın umarım.

twitterdan yazmadığım şey kalmadı delirdim resmen bu nasıl insanlık bu nasıl bir canlıya yapılabilir. Aklım almıyor şu tipine tırtladığım nasıl bu kadar cani olabiliyor belki de ban yiyeceğim ama gerçekten beynime kan sıçradı

umarım bu şerefsize hiçbişey olmaz,
sadece Allah'tan tek dileğim, her gece aralıksız her gözlerini kapattığında,
bu dilsiz garibim rüyalarına girsin başkada bişey istemiyorum.

o zaman merak etmeyin gerisi kendiliğinden gelir bigün haberini alırlar delirip evde kendini asmış olarak. İNŞALLAH.

Siz şiddetlenmeyin Yaratan Alemlerin RABBİ Görüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri