o..... co......
Her ne kadar bu duruma ciddiyetle kızmış olsakta, bu tarz yorumlar yapmamalıyız. Lütfen yazınızı güncelleyip bir kınama mesajı yazınız.
bı o ç de burda var
http://www.trthaber.com/videolar/kediyi-olduren-gence-hapis-cezasi-8205.html
bunları doguran .....
---------- Mesaj saat 03:17:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:17:21 civarında gönderildi. ----------
Bide delıkanlıyım dıye dolasırlar yaa
Her ne kadar bu duruma ciddiyetle kızmış olsakta, bu tarz yorumlar yapmamalıyız. Lütfen yazınızı güncelleyip bir kınama mesajı yazınız.
atın imzanızı beyler bu p...ç bunun hesabını verecektir.
Saçlarını s***** annesiz allah belasını versin
başımdan geçen olayı anlatıyım
küçükken kedi benim civcivi yemişti bende sinirlenmiştim kediye damdan fırlattım içim rahat etmedi üzüldüm kediye kafam kediye takıldı hep
konu açıcaktım paylaşamadımda içim almadı küfür etmiyim diyorum ama ana***si** pi*** ku***su yapolise molise bırakmıcan imkanı olan 4-5 saat yol çekçek bir vds parasına burdan oraya gidilir zaten ben tek giderimde tek alamam
3-5 kişi olsa iyi ama bunlar tek tek temizlemekle bitmez bitmezde hiç birşey olmamasından iyidir 3-4 kaburgası kırılsa fena olmaz yani ama neyse köyü yola yönlendiriyor gibi olmayım sizleri benim acaip sinirlerime dokandı
Arkadaşlar lütfen bu tarz küfürlü kelimeleri silelim. Her ne kadar yıldızlasak ta karalasak ta bizlere yakışan ihbar etmek, imza atmaktır. Konu hakkında hepimiz üzgün ve aşırı sinirliyiz. Hepinizi anlıyorum. Umarım sizlerde beni anlarsınız.
Teşekkürler.