Allah bereket versin

• Kullanıcı Rtzon59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Rtzon59

Kayıtlı Üye
arkadaşlar abilerim bugün ilk dolarımı tamamladım youtube kariyerimde :o
55 cent kesinleşmiş adsense de var yakın zamanda bir video da 51 cent birikmiş

50 video falan vardı toplam görüntülenme 2500 falandır toplasan 5 tıklama vardı en son...
kaynak olsun öneri olsun yorumlarınızı bekliyorum

(yaklaşık 10 video özgün çalıştım hiçbiri 10 görüntülenmeyi geçemedi 2 ay çerçevesinde:( )

Forumun her alanında taktikler havada uçuşuyor. Sabit konu başlıklarını üşenmeden okuyup gözden geçirmenizi öneririm. Dediğimi yaparsanız para kazanamama gibi bir şansınız yok.

videolarını imleme sık sık ziyaret edilen yerli yabancı forumlarda paylaşım yapabilirsin. ayrıca bir kanal daha açıp onada aynı çalışmaları yapabilirsin. (videoların özgün olduğu için...)

Sürekli araştırmaya devam et forumu hatim et gerekirse ufak notlar al eninde sonunda emeğinin karşılığını alırsın. Benim de 3. ayım daha ilk ödememi alacağım bu ay.

Burdan :Serk@nYT Konulari-Paylasimlari - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu

Burdan:http://www.ytpara.com/57-youtube-kazanc-artirma-yollari/

Burdan:Youtube Yabancı Video Kaynak Siteleri - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu

Burdan:http://www.ytpara.com/61-youtube-icin-faydali-imleme-siteleri-free-hizmetler/
İlk az öz kazancınız hayırlı olsun bu sıralamalara iyice bir göz atmak biraz daha işinize yarar tabi bu doğrultuda bol bol pratik ve test benim tavsiyem ekstradanda boş bir kanal açın siz test için çalışmalarda başlayın sıkı çalışın sorunlarınız oldumu forumda bulamassanız cevabını bizlere sorun anladığımız kadar yardımcı olalım :)

Birde bu kısımda daha çok bilgi var YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu - Forumları ara:p

Birde: http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/19810-youtube-ile-para-kazanma-detayli-anlatim.html

Sürekli araştırmaya devam et forumu hatim et gerekirse ufak notlar al eninde sonunda emeğinin karşılığını alırsın. Benim de 3. ayım daha ilk ödememi alacağım bu ay.

hocam imreniyorum sizin gibi başarılı insanları gördükçe :rolleyes:
kanal dizaynından tutun video editlemeye kadar herşeyi biliyorum ancak
içerik olarak herzaman özgün ve kaliteli yapmaya çalıştım... ve bu hep beni biraz olsun geride tuttu düşünmesi olsun uygulaması olsun. çoğu zamanda düşünemedim yada vazgeçtim... bir fikir bulsam keşke...:(

hocam imreniyorum sizin gibi başarılı insanları gördükçe :rolleyes:
kanal dizaynından tutun video editlemeye kadar herşeyi biliyorum ancak
içerik olarak herzaman özgün ve kaliteli yapmaya çalıştım... ve bu hep beni biraz olsun geride tuttu düşünmesi olsun uygulaması olsun. çoğu zamanda düşünemedim yada vazgeçtim... bir fikir bulsam keşke...:(

Hocam benim de ilk 2 ayı görsen haline şükredersin. Daha yeni karşılığını almaya başladım. İlk aylar herkes için zordur. O kadar uğraşına rağmen karşılığını alamazsın sonunda vazgeçersin. Eğer bu geçiş dönemini atlatırsan inan üstüne koyarak ilerliyorsun. Benim tavsiyemi soracak olursan özgün çalışmak aslında en iyi ve risksiz kazanç yöntemidir. Yabancı içerik çalışıyorsan bir de kesinlikle karşılığını alırsın. Özgün çalışmak maharet işidir ben de dahil birçok kişi özgün çalışmayı isteriz ama fikir bulmak çok zordur dediğin gibi. Eğer özgüne harcadığın zamanın karşılığını alamadığını düşünürsen spama yönel. Aklına fikir geldikçe özgün de çalışırsın. Zamanını sadece özgüne ayırma bence spama da bir taraftan yavaştan başla. Alternatifli çalışma sistemi her zaman avantajlıdır.

acaba özgün videolarınıza bakma şansım var mı ? size düşüncemi öyle yansıtayım zaten 10 görüntülenmeyi geçememişin dediğin kadarıyla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri