Allah ıslah etsin.

az önce bir video daha flagdan gitti aynı video şu anda 1 milyonu geçmişl durumda bendeki 40k olmadan flagdan gitti. yaw arkadaş günlük 1k yakın para kazanan tecrübeli biriyim ama bu çeteyi çökertmenin zamanı geldi eleman tutup işlerimi devredip flagla alakalı ne varsa ona giricem benim videoma flagdan gidipde karşı tarafda duruyorsa gerisi anlaşılıyor zaten sonra ver allahım ver dicen. dinden imandan çıkardılar arkadaş ya. bukadar kansızlık olmaz , yahu forumda yardım etmediğim onca insan var adamlar zar zor kanal yapıyoruz ediyoruz onlara bile flag gelmiş ne allahsız bunlar anlamadım gitti

aynen öyle artık kendilerini bellide ediyorlar çekinmede yok

aynen öyle artık kendilerini bellide ediyorlar çekinmede yok

yaw hadi kendimi geçtim sadece sinirden yazdım kazancıma darbe değil yaklaşamazlar bile , ama insanların evlerine ocaklarına kadar yeri geliyor bu para giriyor buna el koymaya çalışmasınlar , flaglamasınlar günde 50 video renderliyip atıyorsam 20 kopyalıyorlar , bir kerede mesaj atıpda yada dislike yapıpda karşılık vermedim çünkü bende bunu yapıyorum , allah rızası için insanların ekmeklerine , emeklerine dokunmayın. adam skype den feyat figan bana yazıyor abi ayaklarım yok para kazanamıyorum başka ümidim yok bu işe tutundum diye , gece gündüz kanal yapıyoruz bişeler alsın diye flag atıyorsunuz allaha havale ediyoruz sizi allaha. şimdi ben yada arkadaşlarım flag işine girsek birsürü alakasız insanda arada gidicek o yüzden önceki mesajımı sinirden yazdım kusurada bakmayın.

yaw hadi kendimi geçtim sadece sinirden yazdım kazancıma darbe değil yaklaşamazlar bile , ama insanların evlerine ocaklarına kadar yeri geliyor bu para giriyor buna el koymaya çalışmasınlar , flaglamasınlar günde 50 video renderliyip atıyorsam 20 kopyalıyorlar , bir kerede mesaj atıpda yada dislike yapıpda karşılık vermedim çünkü bende bunu yapıyorum , allah rızası için insanların ekmeklerine , emeklerine dokunmayın. adam skype den feyat figan bana yazıyor abi ayaklarım yok para kazanamıyorum başka ümidim yok bu işe tutundum diye , gece gündüz kanal yapıyoruz bişeler alsın diye flag atıyorsunuz allaha havale ediyoruz sizi allaha. şimdi ben yada arkadaşlarım flag işine girsek birsürü alakasız insanda arada gidicek o yüzden önceki mesajımı sinirden yazdım kusurada bakmayın.

Seni baya üzmüşler belli. Günde 1k ya yakın para kazanan biriyim demişsin, madem öylesin aldırış etme dostum. Benim tertemiz kanalım içinde bi hayli abone olan kanalım 1 dakikalık bir video yüzünden kapandı topluluk yüzünden. Güldüm geçtim. :)

O degilde 3 haftada 2k abone nasil yapiyorsunuz sizi tebrik ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri