Allahıma dua ediyorum Türkiye'deki yt yasağı kalksın diye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam kusura bakmada o kadar saçma olmuş ki ben ne kadar siyasetçileri sevmesemde sizin bu dediğinizle onlar Allah'a karşı gelmiş oluyor..

Yasa ve kurallar ALLAH'ın değil aksine insanların yol gösterdiği insanların seçip yönettiği kişiler tarafından belirlenen şeyler..

Lütfen böyle şeyler konular açıp milletin canını sıkmayın

Allahı da hep dara düşünce hatırlamasak ne güzel olcak.

Hocam kusura bakmada o kadar saçma olmuş ki ben ne kadar siyasetçileri sevmesemde sizin bu dediğinizle onlar Allah'a karşı gelmiş oluyor..

Kusura bakmayın ama yasa ve kurallar ALLAH'ın değil aksine insanların yol gösterdiği insanların seçip yönettiği kişiler tarafından belirlenen şeyler..

Lütfen böyle şeyler konular açıp milletin canını sıkmayın
Konuyu arkadaş ne demiş sen nereye çekmişsin töbe yarrabi

duayla değil aktivizm ve oyla oluyor bu işler =)

Konuyu arkadaş ne demiş sen nereye çekmişsin töbe yarrabi

Ne demiş hocam TIB in şuan istese açacağı şeyi ? DUA edip beklemek mantıklı bir şey mi adamlar istese açıyor istese kapıyor.

Ben böyle Youtube yasağı kalktı kalkacak açılsın konularını gereksiz buluyorum ki bir çok konu açıldı. durumuda belirtim

Sen ben 3 5 tl peşinde koşuyoruz ya bazıları bizim 3 5 tlmize göz dikip küvetlerinde keyif çatıyor. Emeklerimizi sömürmekten başka bir işe yaramayan bu düzen gün gelir biter. İktidarları eleştirmiyorum. Sözüm sadece kapitalizme!

Arkadaşın üstüne gitmeyin! Rahat bırakın onu. Nefes almak bile parayla!

Sen ben 3 5 tl peşinde koşuyoruz ya bazıları bizim 3 5 tlmize göz dikip küvetlerinde keyif çatıyor. Emeklerimizi sömürmekten başka bir işe yaramayan bu düzen gün gelir biter. İktidarları eleştirmiyorum. Sözüm sadece kapitalizme!

dünya kapitalizmle yönetilmektedir.... sadece bi örnek vermek istiyorum Gss yani genel sağlık sigortası "çalış veya çalışma" bunu odemek zorundasın en düşük 36 lira lie 116 ve 226 lira gibi rakamlar her 18 yaşını doldurmuş birey için geçerlidir...daha çok detayı var kısmet olursa bunun hakkında detaylı bi döküman sunacam herkese saygılarımla

Konuda siyasi tartışma yapılmaması hususunda, konuya mesaj yazacak olan arkadaşları uyarmak isterim.
Sayglılar...

dünya kapitalizmle yönetilmektedir.... sadece bi örnek vermek istiyorum Gss yani genel sağlık sigortası "çalış veya çalışma" bunu odemek zorundasın en düşük 36 lira lie 116 ve 226 lira gibi rakamlar her 18 yaşını doldurmuş birey için geçerlidir...daha çok detayı var kısmet olursa bunun hakkında detaylı bi döküman sunacam herkese saygılarımla

Bu düzene dur demekte bizim elimizde. Teori tartışmak siyasete girmez ama tamam konuyu uzatmıyacağım.

Bak sen şu işe adamın duası kabul olmuş ya. Hayırlı insanmışsın vesselam. Ne tesadüf tam da mahkemenin bu kararı üstüne dua edeceğin tuttu ve anında kabul oldu dua'n. Harbiden apaçık bir mucize

Gss Bilmeyenler lütfen kalksınlar bi zahmet googleye yazsınlar gss nedir gss sorgulama helede işşizsen yandın keten helvası (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri