Almadığım için kendime kızdığım boşta alan adları

sovetski

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.codecloude.com
Bakıp bakıp neden almadığım için kendime kızıyorum fakat alsam bile elimde var olan birçok projeyle ilgilenemiyorum zaten herşey bir birine girecek diye duruyorum :) Sizin de ihtiyacınız yok sa sırf satmak için almayın bırakın değerlendirecek birisi alsın :)

Elinizi çabuk tutun konuyu diğer forumlarda da paylaştım, bu domainler boşta durmaz uzun süre :)

Alınan alan adlarını kırmızı ile işaretliyorum bakın bu seferde siz kendinize kızın neden almadınız diye :D

Alan kişilere hayırlı olsun şimdiden :) Özenle seçtiğim alan adları :

haberadresi.net

nettenhaber.net

futbolhaberi.net

fixhaber.net

teknolojiuzayi.com

teknolojimeydani.com

ilgiteknoloji.com

teknolojikoyu.com

macteknoloji.com

teknolojikcozumler.net

ileriteknoloji.org

teknolojiturkiye.org

yesilcamfilm.com

yabancifilmler.org

yerlifilm.org

canlimacyayinlari.org

tartisma.org

Domainlerden birisini alırsanız konu altına teşekkür edin bari :)

Son düzenleme:
tartisma.org güzelmiş alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. Teşekkürler paylaşım için.

iyi bari .top çıkmadı bunlar :D

Ahahaha çok komik

İyi satışlar kardeşim

dalga geçmedim ? gerçekten şaşırdım teknolojimeydani falan çok güzel domainler. Millete laf atacam diye mesajlaro okumadan etmeden saçma sapan yorumluyosunuz.

Ayrıca adam satış yapmıyor boşta ki domainleri vermiş. ulan sırf yorum yazmak için yorum yazmışsın allahım ya D:D:D:D:D:

yemekdeposu,yeniyemek,8lira domainlerinin com uzantilarinin bendeki süresi bitecek kullanmak isteyene godaddy den transfer yapılır.

tartisma.org güzelmiş alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. Teşekkürler paylaşım için.

Aynen hocam en beğendiğim o domaindi zaten en sona ekledim almış bir ardakaş :)

muhteşeem domainler nasıl boşta hayrett

Ahahaha çok komik

İyi satışlar kardeşim

Hocam hanginiz dalga geçiyor anlamadım :D Ama satmıyorum bunlar hepsi boşta hocam :D

yerlifilm.org gitti heralde :D

Aynen aldı bir arkadaş :D

yesilcamfilm.com güzelmiş...

Alancak kişilere şimdiden hayırlı olsun... Gayet güzel domainler bence...

Nostaljik filmlerin olduğu güzel bir site kurula bilir bununla alan kişi değerlendirirse tabi :)

Bir bombada ben patlatayım
Haber kategorisi kim önce kaparsa;

finanshaber24.com
bultenekonomi.com
magazinajans.com
gundemsiyasi.com
ajansborsa.com

Son düzenleme:
Paylasim yalanlarin ellerine saglik cok guzel domain paylasmissiniz da benim baska bir istegim olacak :) domainleri nerden arastiriyorsunuz? Nerden uretiyorsunuz? Nerden sorguluyorsunuz? Bu konuda bi pm atsaniz :D

sales.com vs böyle alan adları milyon dolarlara saıtlmıştı :D

dalga geçmedim ? gerçekten şaşırdım teknolojimeydani falan çok güzel domainler. Millete laf atacam diye mesajlaro okumadan etmeden saçma sapan yorumluyosunuz.

Ayrıca adam satış yapmıyor boşta ki domainleri vermiş. ulan sırf yorum yazmak için yorum yazmışsın allahım ya D:D:D:D:D:

Komiğime gitti Güldüm Hiç gülmeyekmi gülmekte mi yasak bee ya

Tekrar iyi satışlar hocam :)

saol sovetski hocam. dün senin mesajı okuyunca, teknolojileri, mac yayınlarını, haberadresini ve yesilcam ı topladım.

nettenhaber.net iyiymiş onuda birisi reglemiş zaten hoş reglemese de almazdım bu işlerle uğraşacak zamanım yok ancak cidden güzel domain alana hayırlı olsun :D

Haber sitesi acmak icin aradigim ve bosta olan domainler
ehaberin.com
anahaberi.com
haberlion.com
sekizhaber.com
haberlike.com

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri