Alman Banka Hesabı Kesintisi

irun

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar.Bu aralar ödeme için payoonerden başka bir tanıdığımın alman banka hesabı önüme çıktı :) Ondan rica ettim o da tamam dedi ve hesap bilgilerini verdi.Şimdi benim merak ettiğim konu, sizce alman bankası yüksek kesinti yapar mı?Eğer yüksek kesintisi varsa ilk başta payooneri denicem yine :D Tanıdığıma sordum o da açıkçası bu konuyu bilmediğini söyledi ben de çok zorlamadım onu.Eğer bileniniz varsa yardımıcı olursanız çok sevinirim. Banka ismi de Volksbank Linge Eg imiş.

Herkese merhabalar.Bu aralar ödeme için payoonerden başka bir tanıdığımın alman banka hesabı önüme çıktı :) Ondan rica ettim o da tamam dedi ve hesap bilgilerini verdi.Şimdi benim merak ettiğim konu, sizce alman bankası yüksek kesinti yapar mı?Eğer yüksek kesintisi varsa ilk başta payooneri denicem yine :D Tanıdığıma sordum o da açıkçası bu konuyu bilmediğini söyledi ben de çok zorlamadım onu.Eğer bileniniz varsa yardımıcı olursanız çok sevinirim. Banka ismi de Volksbank Linge Eg imiş.

PM gönderdim...

BOL KAZANÇLAR...

Yazsana güzel kardeşim buraya herkes bilgilensin devlet sırrımı, hayır bir sorununuz olduğunda konu açıp cevap almayı biliyorsunuz ? (genel)

Bende konu hakkında tam bilgi sahibi değilim ama bir arkadaşım konuya vakıf onun skype bilgilerini özelden gönderdim. :)

Gerek forumda genel konularda cevap arayanlara, gerekse özelden mesaj atarak bana sorular soran herkese bilgim dahilinde cevap veriyor ve yardımcı oluyorum.

[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] Benim mesajımı alıntı yapıp daha sonra sona "GENEL" yazmanın bir anlamı kalmıyor maalesef...

BOL KAZANÇLAR...

Bende konu hakkında tam bilgi sahibi değilim ama bir arkadaşım konuya vakıf onun skype bilgilerini özelden gönderdim. :)

Gerek forumda genel konularda cevap arayanlara, gerekse özelden mesaj atarak bana sorular soran herkese bilgim dahilinde cevap veriyor ve yardımcı oluyorum.

@KaYZeRSoZe Benim mesajımı alıntı yapıp daha sonra sona "GENEL" yazmanın bir anlamı kalmıyor maalesef...

BOL KAZANÇLAR...

Hocam yanlis anlasilmalara yol aciyorsun. Zaten forum ne halde eski üyeler bunun farkinda. Pm gönderdim yerine bir arkadasim var onun skype adresini özelden yazdim yada hic yorum yapmadan özelden msj atin adam zaten görücektir. Hep gizlilik hep özel görüsmeler derken forum amacini asti sadece alis-satis yeri oldu.

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:41 ----------

Hocam ne kesintisinden bahsettiginizi tam olarak yazarmisiniz? Alman bankasi ne kesintisi yapicakmis?

Adsensede hesabina örnegin 500€ yansidiysa o miktari Alman bankaniza gönderir ve kesinti hic olmaz. Sonra tanidiginizda bankasinin ATM sinden o parayi yine kesintisiz bir sekilde cekebilir. Tek sorun maliyenin haberi olursa bu kazanctan tanidinizin basi derde girer vergi kacirmaktan.

Hocam yanlis anlasilmalara yol aciyorsun. Zaten forum ne halde eski üyeler bunun farkinda. Pm gönderdim yerine bir arkadasim var onun skype adresini özelden yazdim yada hic yorum yapmadan özelden msj atin adam zaten görücektir. Hep gizlilik hep özel görüsmeler derken forum amacini asti sadece alis-satis yeri oldu.

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:41 ----------

Hocam ne kesintisinden bahsettiginizi tam olarak yazarmisiniz? Alman bankasi ne kesintisi yapicakmis?

Adsensede hesabina örnegin 500€ yansidiysa o miktari Alman bankaniza gönderir ve kesinti hic olmaz. Sonra tanidiginizda bankasinin ATM sinden o parayi yine kesintisiz bir sekilde cekebilir. Tek sorun maliyenin haberi olursa bu kazanctan tanidinizin basi derde girer vergi kacirmaktan.
Peki bu vergi olayı nasıl halledilebilir? Tanıdığın başını derde sokmayım durduk yere :)

Haklısın... Nerde o eski forum.... :(

BOL KAZANÇLAR...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri