Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

2 senedir aylık 8000 - 9000 arasi para kazandigim yöntem gün yüzüne cıkmis insallah sonu youtube gibi olmaz :)

kardesim bu kodlar bana tanıdık geldi java downloader kodlarına benziyor biri kodlara html keylogger gömmüş.. inşallah sürüm eskidir.

eger keylogger varsa dediğin gibi tüm forumun tüm hesapları gitti hadi geçmiş olsun..

Adsense reklamları hazir gun yuzune cikmis yakinda artik bende genis anlatimli bir konu yaparim :)

2 senedir aylık 8000 - 9000 arasi para kazandigim yöntem gün yüzüne cıkmis insallah sonu youtube gibi olmaz :)

http://www.ytpara.com/1171821-post89.html

adam demiş kaç ay önce dinleyen olmamış ya da gün yüzüne çıkaran :cool:

---------- Spam Engelliyici 03:16 ---------- Önceki Mesaj 03:15 ----------

Adsense reklamları hazir gun yuzune cikmis yakinda artik bende genis anlatimli bir konu yaparim :)

şu bot hakkında bilgilendirirsen seviniriz :)

simdi yatacagim yarindan itibaren calismalara baslarim da olm sizleri bize kesin Allah gonderdi ya iyi geceler

kardesim bu kodlar bana tanıdık geldi java downloader kodlarına benziyor biri kodlara html keylogger gömmüş.. inşallah sürüm eskidir.

Bu konu hakkında sıkıntı yaşayan oldumu arkadaşlar
benim makinaya virüs bulaştı kaldırmıyorum virüsüde format şart oldu

hocam tam olarak ne olduğunu anlayabilir miyiz acaba? sakata gelmeyelim öylesine deneyelim dedik zararlı çıkmayalım bu işten?

PopAds a her blog için ayrı add site mi yapacaz yoksa 1 site için adlığımız kodu her blogda kullanabilir miyiz

hocam incelicem birazdan bildiririm.

hocam kodlar şifrelenmiş hangi şifreleme türü ile bilmiyorum ama ilk çözmek lazım hemen adama suç atmayalım temayı netten aldığı kesin ***** olarak vs. almış olabilir gözünden kaçmıştır.Ayrıca o kodu silin ben sildim.Trojen vs. değildir java downloader olsa onlar eskide kaldı büyük ihtimal açılan blogları logluyor tabi en iyisi kodu decode etmek.

arkadaşlar herşeyi yaptım , pub ıd lerin hepsini kendi pub ıd ile değiştirdim buna rağmen blogda reklam çıkmıyor ve adsens sayaç yok işlemi 1 saat önce yaptım bundan dolayı mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

buldum googleden bir blog çektim işlemleri yaptım bitirene kadar 208 oldu öyle de kaldı adsense pub da değiştirdim ama reklam da çıkmıyor , bir hararet 4 site yaptım sonuca bakınca sanırım bır yerlerde bir eksik var :)

hocam incelicem birazdan bildiririm.
Kodlar benimde ilgimi çekti ama html keylogger değil gibi. Html keyloggerlarda java downloader encode edildikten sonra .exe uzantı için indirme kodları vardır. .exe uzantı bulamadım. Şifreleme yöntemi varsa bilmiyorum tabi...

3-4 sene öncesinin yöntemi ile hacklenirsem koyar valla bi de ya :mad:

Wallaha parçaları birleştirip tertemiz bir sayfa çıkardım ortaya 20 30 konuluk. Template içine adsense pub id de ekledim. Ama reklam falan çıkmıyor. Belli bir onay süresi falan mı var? Nasıl anlicaz tıklamaların geldiğini? adsense de bunun raporlarını tam olarak nasıl görüntüleyebiliriz?

Valal benm de 136 gösterimde kaldır gitmiyor. Bence biz kendimizi kandırıyoz google'ı mı kandırıcaz biz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri