Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

130 200 hit gelen arkadaşlar trafik kaynağından linux çokmu baksın çoksa o gelen dizine gönderdiğinizde googlenin botları onun haricinde normal varsa 25 30 o normal hittir.

130 200 hit gelen arkadaşlar trafik kaynağından linux çokmu baksın çoksa o gelen dizine gönderdiğinizde googlenin botları onun haricinde normal varsa 25 30 o normal hittir.

knL5oA.png

ben de durum bu

Bu işi yapıyoruz da şu verilen makaleleri şuan yüzlerce kişi yaptı hayır gelmez onlardan sanırım.Yeni kategoriler üretmek gerekir.

bu arada ben wordpresste kullanıyorum ama blogger daha fazla kullanıyorum bunu söyleyim. referans isteyen olmuş. buyrun geçen ödemede açtığım tüm bloglar ve kazandırdıkları ücretlr. hepsi bir kaç gün aktif kalıp silinmiştir :) hepsi size anlattığım yöntemle yapıldı ne 1 eksik ne 1 fazla. ben botlarla içeriği wordpress e atıp anlattığım yöntemle bloggera çevirdim ya da blogger api değiştikten sonra mail adresi üzerinden maille bloggera attım. ama o da mail limitlerinden dolayı sıkıntı verdiğinden en sağlıklısı botla wordpresse atıp sonra dışa aktar yapıp, size verdiğim adresten bloggera atmanızdır.

E56Lz9.jpg

Benim anlamadığım oluşturduğunuz blogları niye sonradan sildiniz hocam ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 saattir kelime arıyorum 2-3 tane buldum bakalım tbm yüksek rekabet az :D Bu yöntemle nasıl bir etkisi olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri