Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

bu template de konuyu acan arkadasın popads bilgileri var sanırım onu html düzenlede nasıl bulup silebilirim ? reklamlar bu sebepten çıkmıyor galiba.

Yöntem oldukça akıllıca ve etkili. 10 dakikalık denemem ile 150 hit falan geldi.Umarım çok fazla yüklenerek bunuda çöp etmeyiz.
Akıllıca kullanmasını bilenler için altın değerinde.

Hocam şablona girip, oradan direk olarak CTRL + F ile Google yazıp kodları bulabilirsiniz.

hocam tsk ederm bilgi için ancak google yazdığımda bir çok kod buluyor tam olarak hangisini sildiğimde kendi adsensemden gelen reklamların çıkmasını sağlamış olacağım ?

Bunlara benzer kodlar mevcut hocam, CTRL + FL ile biraz arayın işte hocam, direk video çekmek isterdim lakin yoruldum bugün.
Adsense kodlarını zaten biliyorsunuz, benzeri kodların yerlerini değiştireceksiniz.
hocam tsk ederm bilgi için ancak google yazdığımda bir çok kod buluyor tam olarak hangisini sildiğimde kendi adsensemden gelen reklamların çıkmasını sağlamış olacağım ?

<center><script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- reklam -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
data-ad-client="ca-pub-4826409302121485"
data-ad-slot="1695354858"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script><script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- reklam -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
data-ad-client="ca-pub-900000000000"
data-ad-slot="00000000000"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script></center>

ca-pub yazan yeri bulun 2 adet var orada adsense kimliğiniz var oraya ekleyin adsense kimliğinizi

Nasıl olurda yeni açılan bir blogspot konuyla alakalı diğer eski sitelerin önüne geçer de hit çeker anlamış değilim. Bu yöntemde aklıma yatmayan tek konu bu nasıl hit çekiyor. En güncel içeriği bulmak benim için sorun değil bana bu konuyu anlatabilecek biri var mı ? Neden blogspot yapılıyor ? Normal domain ile olur mu ? Bir de bunun makale yazıp bu yazılan makaleye hit kasmak ile farkını söyleyebilir misiniz ?

Ben denileni yaptımta bunun çalıştığını pek düşünmüyorum blog açtım 3 tane sırayla verileri girdim 1-2-3 templateleri yükledim sonra web master ile linkleri girdim beklıyorum ayrıca adsense ile yapmıyorum ben 24 saat içinde popads in siteleri oynaylamasını beklıcez vay anam vay

Hadi onu hallettik binlerce yazıyı teker teker girmek cok zor. PHP ciler nerde herkes 5 er lira atsa 300 kisiyiz 1500 liraya bi bot yapsa :-)

Forumda bir arkadaş paylaştıydı,

https://chrome.google.com/webstore/...fk?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog
Chrome için bunu indireceğiz, bloğumuza ayrı bir pencerede girip blogda ekleyeceğimiz tüm makaleleri yeni sekme aç diyerek açıyoruz. en sonunda bu eklenti sayesinde hepsini kopyalayıp note pad ++'a atıyoruz. Silmek istediğimiz kısmı da burdan ctrl+f7 ile toptan bütünliklerdekileri siliyoruz

O virüs gözüken kodlar. Genelde googleden arama yaparak sitenize gittiğiniz zaman siteyi başka siteye yönlendiriyor. Son zamanlarda keşfettigim bir site virüsü. İsterseniz bir arama yapıp deneyin sonuca göre benide etiketlerseniz sevinirim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar arkadaşın yolladığı template yerine kendimiz bi template bulamaz mıyız?

Bunu yapma ya da bulma şansımız var mı, varsa nasıl?

Herşey güzel tamamda. Adsense eklendiği zaman yayıncı kimliğini değiştiriyorsunuz ama reklamlar gözükmüyor. Bu konuyla ilgili bilgi olan varmı arkadaşlar.

Timuçin abi işinin ehli R10'da da Niche keywordler satan birisidir bu konuda bayadır uğraşıyordu bir ara görüştük birşeyler konuştuk telefondan ancak yoğunluğu ve yoğunluğumdan dolayı net birşeyler yapamadık r10'dan banlanmasına üzüldüm kaldı ki ücretli yaptığı işleri burada ücretsiz olarak başlatmış.

Aklımda ki Plan şuydu kendi alanım olduğu için İngilizce news'a kayıtlı (haber düşürebilen yani o kelimeyi ne zaman yazarlarsa yazsınlar İlk 3'de ben çıkacağım isterse 10 tane keyword olsun tek siteden o kelimeyi durmadan İlk 3 içerisin de çıkaracağım google aramasında) haber sitesinden niche keywordleri güncel olarak düşürmekti yani sıralamada ilk 3'e geleceği için SEO vb. birşeyle uğraşmayacaktım bu ne kadar mümkündür bu konuda fikrini almak isterim Keyword sorununu çözdüğümüz taktir de mantıken bizim site çıkacağı için ilk 3'de o kelime de zaten site olmadığı için fazla beklemeye gerek kalmadan gelir elde edilebilir diye düşünüyorum.

Ancak Google'ın siteyi banlama durumlarından dolayı (Bloggeri kapatıyor e siteyi de banlayacak) (AdsPop'a da güvenemiyorum sayması, gelirin yatması, pp bozdurma uğraştırıyor gibi) bir de site news kayıtlı değerli yani şuan zaten hali hazırda geliri var acaba aç gözlülük mü olur buna sürekli Niche kelime haberi yapmak AdSense banlanma durumumuz nedir.

Bir ara müsait olursan mümkünü varsa cevaplarsın..

R10 ban sebebi nedir bu arada öyle kafasına göre ban atamaz ki kimse dilersen yönetime yazalım kafasına göre iş yapamaz orada kimse kim olursa olsun haksızlık varsa çözülür.

Ban Cezası Sorunlarına yaz istersen.

Popads deneyen oldu mu gelir var mi arkadaşlar?

---------- Spam Engelliyici 08:48 ---------- Önceki Mesaj 08:47 ----------

Birde adsense butonunaktif blogger alsak onaylatsak kodlari bunlara eklesek nasil olur acaba?

Dünden beri kendim keyword bulup atıyorum google botundan başka ziyaretçi gelmiyor sanki anlatıldığı kadar kolay değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri