Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

Kazanan olsa ses seda çıkardı

Millet yt çalışıyor sesi sedası çıkmıyor mu
Dailymotion çalışıyor sesi sedası çıkmıyor mu
Blogger da da kazansa neden sesi sedası çıkmasın

Alın bunlar skype grubundakilere yaptığı siteler, bakın hangisinin index i var google da

https://www.google.com.tr/search?q=...8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=RKR3V6yYCIara8run_gM#

https://www.google.com.tr/search?q=...-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=gKV3V7TQMsjzaPeCjtAD

https://www.google.com.tr/search?q=...-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=w6V3V_KwEsLyatzqkKAF

https://www.google.com.tr/search?q=...-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=3qV3V4qGH8fsaJXWs8gO

https://www.google.com.tr/search?q=...-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=_6V3V9vZJoLsaMjtrIAI

https://www.google.com.tr/search?q=...-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=PKZ3V-uMKYXfavLahMgN

Ben indexlensede üç günde siliniyor deyince kötü oluyorum.
Sizde inanınca saf olmuş oluyorsunuz

ben inanmıyorum sadece ne yaptıgını çözmeye calısyorum..bende blogspottta tonla hit cektigimi bilirim....halende kısa bir calışma ile spam olmadan hit cekebiliyorum...arkadasın yöntemi suan sizin sayenizde anladım spamdan dolayı siteleri gidiyor galiba ama bazı bloglarını buldum suan silinmemiş olarak size teşekkür ederim detaylar için....:)

Ek olarak:

actionScript suan yöntemini detaylı inceledim googlede bir cok sitesinin indexi var bu sitelerin cogu wordpress olarak kurulmuş ve görsel aramalarda hep karsıma cıkıyor aynı yöntemi bende uygulayacam zamanım olursa halen işe yarıyormu yaramıyormu acıklayacam......

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyice paranoyaklaştınız. Birisi şu yöntem kazandırıyor deyince inanıyorsunuz. Başkaları çıkıp hayır kazandırmıyor deyince bu adam kazanıyorda işe girmeyelim diye yalan söylüyor diyorsunuz.

Madem insanlara işinize geldiği gibi inanacaksınız o zaman soru sormanızın anlamı yok.
Boş vaktiniz varsa uğraşın.
Daha tekil hitle, çoğul hiti karıştırıyorsunuz. Googleyi kandıracağınızı sanıyorsunuz. Google yıllardır spamcılarla mücadele ediyor. Siz ise spamın varlığından yeni haberiniz oldu. Sizden önce google ile uğraşan kimler geldi geçti. Google hepsiyle mücadele etmesini bildi. Öyle olmasaydı googlede her yaptığımız arama da spam, çöp siteler çıkardı.
Google web spamcılar yüzünden birçok free uzantının üstünü çizdi zaten. Free sitelere daha az güveniyor. com siteler indexlenince daha hızlı yükseliyor. free sitelerin çoğu sıralamya bile zor giriyor.

Googleye 500-1k içerik ekliyorsunuz şansa bikaç tanesi üste çıkarsa hit geliyor. Üste hiç biri çıkmazsa hiç hit gelmiyor. Bu şekilde googleyi değil kendinizi kandırırsınız.

Googlenin algoritmasını çözdüğünüzü iddaa ediyorsanız. 500-1k içerik eklemek yerine 50-100 içerik ekleyin. Bu içeriklerin hepsi 1. sıraya otursun bakalım. Hadi olmadı %50 sini 1. sıraya girdin. Hadi onu başaramadın rekabet varmış dedin. O zaman bu içeriklerin % 50 si ilk 10. sıraya girsin.

Aşamalar şöyle olacak; Google içeriği indexleyecek. Sıralamaya sokacak. Sıralamada yükseleceksin. Kaldi ki daha sıralamaya bile girmeden spama düşüyorsun yada indexlenmedi problemin oluyor.

İçeriğin indexlenmesi 1. aşama. 1. aşamayı geçince sevinmenin manası yok. Spama girmeyen her link er geç indexleniyor zaten. Sabırsız olup hızlı indexlenmesini isteyenler google submit ten linki gönderir link bikaç dk da indexlenir.

İndexlenen içerikler kaçıncı sırada bakıyor musunuz hayır. Sıralamaya bile girmemiştir. :D 500 içerikten 1 tanesi şansa sıralamaya girerse burda profesyonellik veya seo tecrübesi yok rasgele şansa oluşmuş bişeydir.

Örnek: women hairstyles
bu sitenin sıralamasına bakın bakalım kaçıncı sırada. Hepsi indexlenmiş. İndexleme er geç olur. İndexlenmeyen site spama düşmüş demektir. Spama düşmeyen her site indexlenir. Örnekteki sitede hepsi indexlenmiş durumda ama hiç biri sıralamada yok.

Kimsenin sizden bişey saklandığı yok yani. Free sitelerle kazanılsa kimse com sitelere para vermezdi. Kopya içerikle sıralamaya girilse büyük şirketler her ay milyarlarca parayı seo uzmanlarına yedirmezdi. Seohocası da aç gezerdi. Ama her gün bir çok webmaster seohocasının konularını inceliyor. Vakit geçirmek için incelemiyorlar tabiki sıralamada yükselmek için inceliyorlar.

Google görsellere girip şunları yazın bakalım.
Saç modelleri
Moda
dekorasyon
zayıflama
elbise modelleri
vs vs.

Kaç tane free site var. Kaç tane com site var. :D

Bu kelimeler kısa olduğu için free siteler tabii olmaz dediğinizi duyar gibiyim.
O zaman şunları yazın.
kıvırcık saç modelleri
dalgalı saç modelleri
dalgalı topuz modelleri
Kaç tane free site var. Ben göremedim. Belki tek tük vardır. Ama emin olun onlarda kopya içerik eklemiştir. ;)

SONUÇ OLARAK: iyice paranoyaklaştınız. Biri kazanılmıyor dediğinde yalan söylüyor sanıyorsunuz. Biri kazanıyom dediğinde doğru söylüyor sanıyorsunuz. :D İşinize geldiği gibi insanlara inanıyorsunuz. Boş vaktiniz varsa uğraşın.

ben inanmıyorum sadece ne yaptıgını çözmeye calısyorum..bende blogspottta tonla hit cektigimi bilirim....halende kısa bir calışma ile spam olmadan hit cekebiliyorum...arkadasın yöntemi suan sizin sayenizde anladım spamdan dolayı siteleri gidiyor galiba ama bazı bloglarını buldum suan silinmemiş olarak size teşekkür ederim detaylar için....:)

Ek olarak:

actionScript suan yöntemini detaylı inceledim googlede bir cok sitesinin indexi var bu sitelerin cogu wordpress olarak kurulmuş ve görsel aramalarda hep karsıma cıkıyor aynı yöntemi bende uygulayacam zamanım olursa halen işe yarıyormu yaramıyormu acıklayacam......

hocam herkes biliyor kazandırdığını merak etme. 3 kuruşluk aklı olanlar burada akıl vermeye çalışıyorlar. kafaları google görsellere girip arama yaptıracak kadar çalışmıyor maalesef.

keşke foruma üye olurken 2+2 = ? şeklinde bir captcha koysalarda bu adamlar foruma üye olamasa. belirli bir zeka seviyesi lazım.

merhaba hocam ekledim sizi kabul edin

ekledim hocam, ben ortada yokken buralara yazanlar, sürekli bu konuları takip edenler , 3 kuruşluk beyinleriyle 5 kuruşluk akıl vermeye çalışanlar, onlar ben buradayken yazsalar da, şu forumda onları da tek tek rezil etsem...

nerde...

mübarek gün insanı sinir ediyorlar..

attıkları iftiralar çoluklarından çocuklarından çıkacak inşallah ama haberleri yok...

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

Arkadaşlar iyice paranoyaklaştınız. Birisi şu yöntem kazandırıyor deyince inanıyorsunuz. Başkaları çıkıp hayır kazandırmıyor deyince bu adam kazanıyorda işe girmeyelim diye yalan söylüyor diyorsunuz.

Madem insanlara işinize geldiği gibi inanacaksınız o zaman soru sormanızın anlamı yok.
Boş vaktiniz varsa uğraşın.
Daha tekil hitle, çoğul hiti karıştırıyorsunuz. Googleyi kandıracağınızı sanıyorsunuz. Google yıllardır spamcılarla mücadele ediyor. Siz ise spamın varlığından yeni haberiniz oldu. Sizden önce google ile uğraşan kimler geldi geçti. Google hepsiyle mücadele etmesini bildi. Öyle olmasaydı googlede her yaptığımız arama da spam, çöp siteler çıkardı.
Google web spamcılar yüzünden birçok free uzantının üstünü çizdi zaten. Free sitelere daha az güveniyor. com siteler indexlenince daha hızlı yükseliyor. free sitelerin çoğu sıralamya bile zor giriyor.

Googleye 500-1k içerik ekliyorsunuz şansa bikaç tanesi üste çıkarsa hit geliyor. Üste hiç biri çıkmazsa hiç hit gelmiyor. Bu şekilde googleyi değil kendinizi kandırırsınız.

Googlenin algoritmasını çözdüğünüzü iddaa ediyorsanız. 500-1k içerik eklemek yerine 50-100 içerik ekleyin. Bu içeriklerin hepsi 1. sıraya otursun bakalım. Hadi olmadı %50 sini 1. sıraya girdin. Hadi onu başaramadın rekabet varmış dedin. O zaman bu içeriklerin % 50 si ilk 10. sıraya girsin.

Aşamalar şöyle olacak; Google içeriği indexleyecek. Sıralamaya sokacak. Sıralamada yükseleceksin. Kaldi ki daha sıralamaya bile girmeden spama düşüyorsun yada indexlenmedi problemin oluyor.

İçeriğin indexlenmesi 1. aşama. 1. aşamayı geçince sevinmenin manası yok. Spama girmeyen her link er geç indexleniyor zaten. Sabırsız olup hızlı indexlenmesini isteyenler google submit ten linki gönderir link bikaç dk da indexlenir.

İndexlenen içerikler kaçıncı sırada bakıyor musunuz hayır. Sıralamaya bile girmemiştir. :D 500 içerikten 1 tanesi şansa sıralamaya girerse burda profesyonellik veya seo tecrübesi yok rasgele şansa oluşmuş bişeydir.

Örnek: women hairstyles
bu sitenin sıralamasına bakın bakalım kaçıncı sırada. Hepsi indexlenmiş. İndexleme er geç olur. İndexlenmeyen site spama düşmüş demektir. Spama düşmeyen her site indexlenir. Örnekteki sitede hepsi indexlenmiş durumda ama hiç biri sıralamada yok.

Kimsenin sizden bişey saklandığı yok yani. Free sitelerle kazanılsa kimse com sitelere para vermezdi. Kopya içerikle sıralamaya girilse büyük şirketler her ay milyarlarca parayı seo uzmanlarına yedirmezdi. Seohocası da aç gezerdi. Ama her gün bir çok webmaster seohocasının konularını inceliyor. Vakit geçirmek için incelemiyorlar tabiki sıralamada yükselmek için inceliyorlar.

Google görsellere girip şunları yazın bakalım.
Saç modelleri
Moda
dekorasyon
zayıflama
elbise modelleri
vs vs.

Kaç tane free site var. Kaç tane com site var. :D

Bu kelimeler kısa olduğu için free siteler tabii olmaz dediğinizi duyar gibiyim.
O zaman şunları yazın.
kıvırcık saç modelleri
dalgalı saç modelleri
dalgalı topuz modelleri
Kaç tane free site var. Ben göremedim. Belki tek tük vardır. Ama emin olun onlarda kopya içerik eklemiştir. ;)

SONUÇ OLARAK: iyice paranoyaklaştınız. Biri kazanılmıyor dediğinde yalan söylüyor sanıyorsunuz. Biri kazanıyom dediğinde doğru söylüyor sanıyorsunuz. :D İşinize geldiği gibi insanlara inanıyorsunuz. Boş vaktiniz varsa uğraşın.

forumdakilere akıl veren çok zeki arkadaşım;

aşağıdaki konuyu babanız mı açtı siz mi ? yoksa sizin hesabı hackleyen birisi mi açtı?

millete paranoyak ya da başka şeyler diyorsun ama bu konuyu 1 ay önce sen açmışsın.

1 ay önce sende mi paranoyaktın ?

oFPr3q.jpg

İnsan kendisini eleştirenin en azından kendisi kadar zeki olmasını ister...

Benden çok daha zeki olduğun kesin :)) yalvarıyordunuz yöntemi ücretsiz öğrenmek adına ne oldu da şimdi yöntem kötü oldu ?

utanmadan ne yazmış biliyor musunuz? bakın:
CorKAx.jpg

benim cevabım ne ?
ilk sayfaya bakın, size 3 tane database verdim içinde içerikler olan.
onlardan iki tanesinde sadece ve sadece 49 içerik var. peki o template ile kurulmuş siteler ne kadar hit almış.

hayatında ilk defa bilgisayar ve websitesi görmüş bu arkadaşlar, 49 içerik olunca sadece 40 index alacağını sanıyorlar.

bu adamlara laf anlatmak yerine, okul öncesi öğretmenliği yapmak istiyorum daha kolay olur.

ekledim hocam, ben ortada yokken buralara yazanlar, sürekli bu konuları takip edenler , 3 kuruşluk beyinleriyle 5 kuruşluk akıl vermeye çalışanlar, onlar ben buradayken yazsalar da, şu forumda onları da tek tek rezil etsem...

nerde...

mübarek gün insanı sinir ediyorlar..

attıkları iftiralar çoluklarından çocuklarından çıkacak inşallah ama haberleri yok...

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

forumdakilere akıl veren çok zeki arkadaşım;

aşağıdaki konuyu babanız mı açtı siz mi ? yoksa sizin hesabı hackleyen birisi mi açtı?

millete paranoyak ya da başka şeyler diyorsun ama bu konuyu 1 ay önce sen açmışsın.

1 ay önce sende mi paranoyaktın ?

oFPr3q.jpg

İnsan kendisini eleştirenin en azından kendisi kadar zeki olmasını ister...

Benden çok daha zeki olduğun kesin :)) yalvarıyordunuz yöntemi ücretsiz öğrenmek adına ne oldu da şimdi yöntem kötü oldu ?

utanmadan ne yazmış biliyor musunuz? bakın:
CorKAx.jpg

benim cevabım ne ?
ilk sayfaya bakın, size 3 tane database verdim içinde içerikler olan.
onlardan iki tanesinde sadece ve sadece 49 içerik var. peki o template ile kurulmuş siteler ne kadar hit almış.

hayatında ilk defa bilgisayar ve websitesi görmüş bu arkadaşlar, 49 içerik olunca sadece 40 index alacağını sanıyorlar.

bu adamlara laf anlatmak yerine, okul öncesi öğretmenliği yapmak istiyorum daha kolay olur.

Merhaba hocam skype eklemiştim müsait vakitte bakabilirseniz sevinirim :)

Asıl kazanılmıyor diye konu açan kişiler bu işlerden kazananlardır. Bunu UNUTMAYIN hiçbir şekilde.

Asıl kazanılmıyor diye konu açan kişiler bu işlerden kazananlardır. Bunu UNUTMAYIN hiçbir şekilde.

hocam diğer konuda mesajımı alıntılamışsınız onu burada paylaşmak istiyorum:

yn9Zta.jpg

bu konuda tek değilim işte.

o kadar karaktersiz insan var ki.. zaten konulara bakarsanız hep aynı nickler ve arkadaşları olumsuz yorum yapıyorlar..
ama yaptıkları olumsuz yorumu, sadece çamur atarak gerçekleştiriyorlar..

içinizden biri de çıkıp demiyor? sen nereden biliyon :)) madem biliyorsun, aynı siteyi yaptın, sen bizi inandır, olmadığını sen kanıtla.

bunların meseleleri çamur at izi kalsın..yazık...

teşekkürler mesaj için...

hocam diğer konuda mesajımı alıntılamışsınız onu burada paylaşmak istiyorum:

yn9Zta.jpg

bu konuda tek değilim işte.

o kadar karaktersiz insan var ki.. zaten konulara bakarsanız hep aynı nickler ve arkadaşları olumsuz yorum yapıyorlar..

ama yaptıkları olumsuz yorumu, sadece çamur atarak gerçekleştiriyorlar..

içinizden biri de çıkıp demiyor? sen nereden biliyon :)) madem biliyorsun, aynı siteyi yaptın, sen bizi inandır, olmadığını sen kanıtla.

bunların meseleleri çamur at izi kalsın..yazık...

teşekkürler mesaj için...

Yav takma kafana bizim milletimiz beleş bilgiye alışmış kimse çaba gösteripte yeni bişiyler çıkaramayınca hazırla yetinmeye çalışıyolar e beceremeyincede yol yöntem kötü yok çalışmıyor vs derler takma kafana boşver.

Biride çıkıp demiyorki Allah razı olsun adam o kadar yazmış anlatmış teşekkür edeceklerine kötülüyorlar.

Takma sen kafana boşveer çekemenyen çamur atıyor işte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendi payıma, actionScript kardeşimizin klavuzluğunda ilerleyebilmeyi bir şans olarak görüyorum.

Hayatta oluyor bazen, fırsat çok yakınına kadar gelir ve sen uzanır alırsın, ya da dönüp bakmazsın, dediğim gibi hayatta oluyor bazen böyle :)

foruma nadir giriyorum artık . girer girmez bu konu çıktı karşıma.
Benden size tek tavsiye kolay para yok artık google sektöründe .
çalışın çabalayın yöntemlerinizi çalışma şekillerinizi bulun kimseyede çıt çıkarmadan ömür boyu keyfinize bakın. o onu kazanmış bu bunu kazanmış boş iş .
buralarda paylaşılan yöntemlerin çogu boş iş . Zamanınıza yazık.
parasıyla hava atan mı dersin ! 3 kuruşa şunu bunu satıyorum diyip milleti sömürenmı dersin artık ne ararsan var güzelim forumda.
Son bir Not Daha babanıza bile güvenmeyin bu zamanda ...
hadi sağlıcakla kalın bol kazançlı günler

foruma nadir giriyorum artık . girer girmez bu konu çıktı karşıma.
Benden size tek tavsiye kolay para yok artık google sektöründe .
çalışın çabalayın yöntemlerinizi çalışma şekillerinizi bulun kimseyede çıt çıkarmadan ömür boyu keyfinize bakın. o onu kazanmış bu bunu kazanmış boş iş .
buralarda paylaşılan yöntemlerin çogu boş iş . Zamanınıza yazık.
parasıyla hava atan mı dersin ! 3 kuruşa şunu bunu satıyorum diyip milleti sömürenmı dersin artık ne ararsan var güzelim forumda.
Son bir Not Daha babanıza bile güvenmeyin bu zamanda ...
hadi sağlıcakla kalın bol kazançlı günler

aynen hocam, hatta 50.000 tlye satılmayacak yöntem ama sırf biri nasiplensin diye 100 tlye satan birileri var forumda bakın:

http://www.ytpara.com/konu-disi/101...-yontemi-bulundu-deneyecek-arkadas-lazim.html

9oEnbe.jpg

herkes ne kadar iyi şu dünyada.. sadece bu yöntemleri forumda apaçık ücretsiz olarak anlatanların konusuna girip yazın bunlara inanmayın diye...

kendinizi rezil ediyorsunuz..

aynen hocam, hatta 50.000 tlye satılmayacak yöntem ama sırf biri nasiplensin diye 100 tlye satan birileri var forumda bakın:

http://www.ytpara.com/konu-disi/101...-yontemi-bulundu-deneyecek-arkadas-lazim.html

9oEnbe.jpg

herkes ne kadar iyi şu dünyada.. sadece bu yöntemleri forumda apaçık ücretsiz olarak anlatanların konusuna girip yazın bunlara inanmayın diye...

kendinizi rezil ediyorsunuz..
yaw hadi de get işine paranoyakmısın nesin. milletin geçmiş mesajlarını bulup bulup atıyon.
benim buldugum yöntemle seninki aynımı . sen spamı anlatıyorsun ben ne anlatıyorum. Boşuna banlanmadın r10 dan. Burda ömrün uzun olur merak etme çok çok 3 gün banlanır geri gelirsin. kim verir yöntemine 50k adam 250 liraya kralını satıyor site ile birlikte
buraya gelip boş boş muhabbet yapma . Girmeeyim dedim 5 dakka girdim al sana bi dengesiz daha . Ben orda yöntemmi satmışım bak bakıyım. bişey satmışmıyım . Ben yöntemmi satmışım 100 liraya. Beyincik bu kadar çalışıyor işte.
neyse ya gece gece.

Son düzenleme:
Sadece sicili temiz olanların konuya yorum atmasını öneririm :p :D

ama rezil etmesi zevkli oluyor hocam :D:D:D

---------- Spam Engelliyici 05:38 ---------- Önceki Mesaj 03:45 ----------

Yav takma kafana bizim milletimiz beleş bilgiye alışmış kimse çaba gösteripte yeni bişiyler çıkaramayınca hazırla yetinmeye çalışıyolar e beceremeyincede yol yöntem kötü yok çalışmıyor vs derler takma kafana boşver.

Biride çıkıp demiyorki Allah razı olsun adam o kadar yazmış anlatmış teşekkür edeceklerine kötülüyorlar.

Takma sen kafana boşveer çekemenyen çamur atıyor işte

Sent from my iPhone using Tapatalk

:) teşekkürler

ama rezil etmesi zevkli oluyor hocam :D:D:D

lan hadi trrek sen kimsin ? 2 kelime bişey yazınca alıntılayınca rezilmi ettin oluyon kapçık agız. benim yazdıgımı mesaja cevap ver önce. Senin gibi trrekler yüzünden geldi bu hale bu forum bi tane yöneticide seni banlamıyor neden neyse... . Asalak adam. Kimse sana cevap yazmıyor 3 kuruş kazmak için.... asalağın biride çıkıyor sicili temiz olanlar yazsın diyor sorsan 10k yı bir arada görmemiş. Ulan bu bebelerle şebelerle muhatap olmak zorunda kaldıgınız foruma aglayın siz.
senin sicilin çokmu temiz bilader ? 2 yıldır bu forumdayım kim yanlışımızı görmüş . burası burak oyunda kanalına döndü. al o muhterem çok kazandıran taktiğini de ... kendine sakla iyimi. millet günde 1k götürüyor bunun gibi trrekler neyse :D
töbe töbeeee... eger bunu destekleyenler yan hesabı değilse
bende bu forumda 2 yıldır hiçbişey bliiyorum iyimi. Neyse yaw
la konuyu açan adam sana R10 dan banlandıgın an samimiyet duymadım ayar oldum. Belli kolpa bi adamsın birilerine kızıp onun yöntemini açıklayıp milletin yöntemini açığa vurmaya çalıştın. Bu kadar boş bu kadar meziyetsiz bi adamsın . Bu yöntem uzun zamandır var şimdi seni yaptıgın gibi mesaj arayıp bulsam seni gömerim yerin dibine. Neyse senin gibi zamansız bi adam değilim ugraşmam bu işlerle. la sana ne diyim bilemedimki. zaten banlıcaklarda neyse.....
yöntem boş eyvallah anlatmışta böyle olmuyor bu işler. Merak eden arkadaşlar hayatımda blog çalışmadım ama çalışan gerek r10 gerek diğer forumlar olsun sağlam dost arkadaşlarımız var. bu kolpa bi adam boş böyle bi arkadaşım olsa reelde agızını yüzünü ... köşeye atarım ...
töbe töbe ya işim olmaz gücüm olmaz bana yazdıkalrına bak aslında sana sağlam saydırıp küfür etmek varda neyse onuda adamlıgıma sayak çocugum .................

haaaa benle çok derdin varsa ekle skypemi orda tel numaramda var oturur konuşuruz.

okullar kapandı gene :D geçmiş olsun çok çok banlanırım girmem de kalanlara Allah yardım etsin hem yt hem forum

Son düzenleme:
lan hadi trrek sen kimsin ? 2 kelime bişey yazınca alıntılayınca rezilmi ettin oluyon kapçık agız. benim yazdıgımı mesaja cevap ver önce. Senin gibi trrekler yüzünden geldi bu hale bu forum. Asalak adam. Kimse sana cevap yazmıyor 3 kuruş kazmak için.... asalağın biride çıkıyor sicili temiz olanlar yazsın diyor sorsan 10k yı bir arada görmemiş. Ulan bu bebelerle şebelerle muhatap olmak zorunda kaldıgınız foruma aglayın siz.
senin sicilin çokmu temiz bilader ? 2 yıldır bu forumdayım kim yanlışımızı görmüş . burası burak oyunda kanalına döndü. al o muhterem çok kazandıran taktiğini de ... kendine sakla iyimi.
töbe töbeeee... eger bunu destekleyenler yan hesabı değilse
bende bu forumda 2 yıldır hiçbişey bliiyorum iyimi. Neyse yaw
Öncelikle üsluba dikkat edersek sevinirim kim sana bana "asalak" diyerek hareket etme-aşağılama hakkını verdi öğrenebilirmiyim ? Burası forum ve sen nasıl gelip yorum yazdıysan bende aynı şekilde reply yaptım ve kötü niyetle yazmadığımı belirtmek içinde sonuna smile ekledim ,2 yıldır forumda olan birisi olarak bunu bilmen gerekirdi diye düşünüyorum ha 10k mevzusuna gelince neye istinaden dedin bilmiyorum ama:benim kazancım kimseyi ilgilendirmez ..seninkide beni ;)

Saygı çerçevesinde kimseyi aşağılamadan reply yapmanı rica ederim ,yinede mesajım yanlış anlaşılmaya yol açtıysa kendi adıma özür dilerim ..ayrıca kimsenin multisi filanda değilim ..

Öncelikle üsluba dikkat edersek sevinirim kim sana bana "asalak" diyerek hareket etme-aşağılama hakkını verdi öğrenebilirmiyim ? Burası forum ve sen nasıl gelip yorum yazdıysan bende aynı şekilde reply yaptım ve kötü niyetle yazmadığımı belirtmek içinde sonuna smile ekledim ,2 yıldır forumda olan birisi olarak bunu bilmen gerekirdi diye düşünüyorum ha 10k mevzusuna gelince neye istinaden dedin bilmiyorum ama:benim kazancım kimseyi ilgilendirmez ..seninkide beni ;)

Saygı çerçevesinde kimseyi aşağılamadan reply yapmanı rica ederim ,yinede mesajım yanlış anlaşılmaya yol açtıysa kendi adıma özür dilerim ..ayrıca kimsenin multisi filanda değilim ..
tmm abi özür dilerim.. ben yaptım oldu diyon ...
lan yürü trrek bana demedinmi sen koçum sicili temiz diye neyin sicili kıvırmayacaksın şimdi benim sicilimin kötü oldugunu ispatla ben senden özür diliycem hadi bakalım . 5 kuruş kazanıcam diye millete hav hav olmayınla la alayı polyana olmuş şekil şukul :D değişik değişik laflar . Aynı siyasetçiler gibi. Ne diyon hemşerim yok smile koymuşta yok bişey yapmışta ne diyon ?? açık konuş uzun adamlar gibi ne diyon belli değil her yanın oynamasın ? ben burdayım multiyim deme iyicene :D
BENCE SENCE HAYATTA SİCİL NE DEMEK ONU ÖĞREN GEL.... SABIKA SİCİL GİT OKU OKUMAKTAN ZARAR GELMEZ..
şimdi gelir yardakçın. Sizden sıkıntım yokta forumun ileri gelenlerine ayıp olmasın diye fena tutuyorum kendimi bilesiniz. zaten ban gelirde gelsin sizin gibilere yer açılsın forum daim olsun canlarım benim
geliyor burda yok geçmişi diyor yok sicili diyor angutun biri çıkıyor habire geçmiş mesajları alıntılıyıp duruyor sonra rezil ettim diyor forumda bu konudan hit çektiği için ses seda yok kimseden . 3 5 kuruş kazancam diyen yurdum insanıda malum .
neyse benim sicilimi sorgulamak sana düşmez ufaklık

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri