Almanya Adres ve Almanya Banka Hesabına Ödeme Alma [SATIŞ]

• Kullanıcı Queen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

Queen

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar.İngiltere adresler belli bir süre elimizde kalmadığı için Almanya Adres sağlamaya çalışacağım.Çok az bir miktar (10-15 arası stok) olmakla birlikte bu adsenselerden ödeme alma konusunda iban sağlamayı planlıyorum.

Adresler toplamda 20yi asla geçmeyecektir şuan makul sayı 10dur.
Ödeme konusunda eş dostun gerçek iban sağlanacak olup komisyon oranı ayarlanacaktır.
minimum 1000 euro ve üzeri arkadaşlar ile anlaşılcaktır.Buda en fazla 3-4 adet olacaktır..

Adresler gerçek adrestir.

İlgilenenler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler...

Bilmeyenler için buda diğer konumdur..
http://www.ytpara.com/arayanlar/110761-ingiltere-adsenseleriniz-icin-pin-saglanir.html

Hayırlı akşamlar

Son düzenleme:
Sadece pin onayı yapıyorsan 2 adet alırım.Ödeme kısmını kendim hallederim.

Hocam vergi olayı nasıl Almanya'da? Türkiye'de pek umursanmıyor Almanya'da vergi borcu çıkmasın. Ödeme zamanı sorun olmasın diye soruyorum.

Hocam vergi olayı nasıl Almanya'da? Türkiye'de pek umursanmıyor Almanya'da vergi borcu çıkmasın. Ödeme zamanı sorun olmasın diye soruyorum.

ödeme konusunda vergi işini iban sahibi ile konuşacağım fakat ödeme en azından garanti olacak.bende pek bilmiyorum talebe göre ayarlıcaz onu

elinde varsa 1 adet alaman adreside ben alayım hocam

---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:40 ----------

bu arada işin almanyadan iyi hani :D

Almanyada tek 1 hesaba gelecek toplam yıllık miktar 12k euro gecmesi durumunda vergiye tabi olur. Hesaba gelecek tek bir miktar yada ayrı ayrı kişilerden gelecek farklı miktarlarda ki tutarlar 12k euru gecmediği takdirde vergisiz alınabilir.

Günceldir.birazda Almanya çalışın arkadaşlar :)

Almanya için kampanya arkadaşlar
3 adet alımda 1 adres hediyemiz :)
Sorunsuz işlerimiz devam etmektedir..

konu güncel arkadaşlar 4 al 3 öde kampanyası devam ediyor :)

abd temin ediyrmusunuz hocam ?

Hocam birkaç kişiyle anlaştım ama tek adres sağlanıyor oda çok işimizi görmez diye düşündüm fakat talep olursa tek adres ayarlarım 10 adetten fazla istemeyiz anlaşıp maksat işiniz görülsün :)

Hocam birkaç kişiyle anlaştım ama tek adres sağlanıyor oda çok işimizi görmez diye düşündüm fakat talep olursa tek adres ayarlarım 10 adetten fazla istemeyiz anlaşıp maksat işiniz görülsün :)

Hocam bir defaya mahsus bana bir adres bulsanız :D 2 tane adsensem var onları alalım bari :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri