- Web sitesi
- www.ingilteredengonder.com
gun olurda pininiz gelmeyecek olursa aklinizda bulunsun istedim sadece.
hayirli kazanclar dilerim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
gun olurda pininiz gelmeyecek olursa aklinizda bulunsun istedim sadece.
hayirli kazanclar dilerim
Hocam ben bu konudan kazanç sağlamıyorum öncelikle bunu belirtiyim. Gün gelirki pin gelmezse Almanya ve ingiltere'de pek çok Mail Forwarding, mail rental servisleri biliyorum.
size de hayırlı kazançlar.
Hocam konu için sağ olun, kayıt oldum, direk adresi aldım; ancak 10 euro'yu ne zaman ödediğimizi kavrayamadım sadece. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
10 euro değil 12 euro olması lazım. Onu adres aldıktan sonra pin yola çıkıncada ödeseniz sorun olmaz.
Site işleyişi kısaca.
-siteye üye olunur
-site size id numaralı adres verir
-o adrese pin yollatırsınız
-adrese pin gelmeden site üzerinden 12 euro ödersiniz. (bu senelik posta kutu ücreti 1 seferlik)
-adrese pin gelince site de (Recharge) sol üstte var oraya tıklayıp 2 euro yüklersiniz. (her pin geldiğinde 2 euro tarama ücreti alıyorlar)
-emailinize ertesi gün tarayıp gönderiyorlar.
bol kazançlar.
10 euro değil 12 euro olması lazım. Onu adres aldıktan sonra pin yola çıkıncada ödeseniz sorun olmaz.
Site işleyişi kısaca.
-siteye üye olunur
-site size id numaralı adres verir
-o adrese pin yollatırsınız
-adrese pin gelmeden site üzerinden 12 euro ödersiniz. (bu senelik posta kutu ücreti 1 seferlik)
-adrese pin gelince site de (Recharge) sol üstte var oraya tıklayıp 2 euro yüklersiniz. (her pin geldiğinde 2 euro tarama ücreti alıyorlar)
-emailinize ertesi gün tarayıp gönderiyorlar.
bol kazançlar.
Not: farklı kombinasyonlarda aynı adrese pek çok pin istenebilir. Alttaki posta istinaden yazdım
Hocam ben posta kutusunu olusturdum fakat 12 euro ödeme yapmamıstım.Pini 12 martta istedim şimdi bu adrese pin gelmez mi.
Yani illaki 1 senelik kiralamak mı gerek acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.