Almanya Adsense Kimlikle Pin Onaylama Yardım

france-1453

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Almanya Adsensemin Pini Bir Türlü Gelmedi.. Kimlikle Onaylama Yapıcam... Şimdi Türk Kimlik Yada Ehliyet Attığımda Sorun Olurmu..
Nasıl Bir belge Göndereyim Kimlik Onayı Yapan Arkadaşlar Yazarsa Sevinirim.. Şimdiden Tşkler..

Olmuyorsa Hapı Yuttuk.. 3 Aydır Pin Bekliyorum Bu Ayın 21 İnde Kimlik Le Onaylarım Diye Düşünüyordum...

Olmuyorsa Hapı Yuttuk.. 3 Aydır Pin Bekliyorum Bu Ayın 21 İnde Kimlik Le Onaylarım Diye Düşünüyordum...

Mailboxde.com bu siteden aynı adres ile 8 defa farklı adsenselere pin aldım. yıllık 12euro ödüyorsun. sonra zarf başına 2euro ödüyorsun. millet 40 tl veriyor pin başına. tabi herkesin tercihi kendisine.
8x40=320tl ödenirken ben 12+8*2=28 euro ödedim tüm pinlere. pin başına 14 tl ödedim.

Son düzenleme:

pin gireceksin yoksa yok diye tutturdugu için 2 tane abd adsense hesabımda 5-6 ay bekledim,sonunda pin geldide hallettim yoksa çözülmüyordu sorun.sonra almanya adsense hesabımın sonuncusunda 3 ayı geçti pin,ondan sonra ancak gelebildi.son aldıgım ing pinde aynen öyle oldu,4 ayda geldi :) sonunda gelir ama kimbilir ne zaman.

bugün avusturya adsensede denedim 3.pini istenmiş adsensede işe yaradı .

Edit: Kimlik felan göndermedik. Adsensedeki Ödemeler kısmını gönderdik.

Mailboxde.com bu siteden aynı adres ile 8 defa farklı adsenselere pin aldım. yıllık 12euro ödüyorsun. sonra zarf başına 2euro ödüyorsun. millet 40 tl veriyor pin başına. tabi herkesin tercihi kendisine.
8x40=320tl ödenirken ben 12+8*2=28 euro ödedim tüm pinlere. pin başına 14 tl ödedim.

hocam dedıgın yontem ıyı guzel konuyu gormustuk fakat clevve rmaıl dedıler uye oldk etıtk hala abd pını gelck vazgecmt artk zaten dogru duzgn bırımedıgı ıcın adsensesınde..
almanyayı da ugrasmadan halledelım dıorum..
o dedıgın posta hızmetı aynı surede gelıyormu hocam

bugün avusturya adsensede denedim 3.pini istenmiş adsensede işe yaradı .

Edit: Kimlik felan göndermedik. Adsensedeki Ödemeler kısmını gönderdik.

Hocam Nereye gönderdiniz.. Link atabilirmisiniz...

Ben bir yerden kimlik yolladım otomatik cevap geldi...

Bulunduğunuz Konumdan resmi evrak kabul etmiyoruz dedi..

hocam dedıgın yontem ıyı guzel konuyu gormustuk fakat clevve rmaıl dedıler uye oldk etıtk hala abd pını gelck vazgecmt artk zaten dogru duzgn bırımedıgı ıcın adsensesınde..
almanyayı da ugrasmadan halledelım dıorum..
o dedıgın posta hızmetı aynı surede gelıyormu hocam

hocam paypal işini kıbrıs paypal açarak ve işbank sanal kart açarak yaptım. genellikle açtığım paypallar ödeme yaptıktan sonra bloke oluyor. zaten işimi halledikten sonra paypal hesabını iptal ediyorum. gerektiğinde yeniden açıyorum.

https://www.paypal.com/cy burdan gireceksin hocam.
telefon numara girme şekli 99 634 xxx

son 3 rakamı raggele girin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri