Almanya Adsense Pin Sağlanır (100 TL)

benim merak ettiğim almanya adsense olunca kanal kapanma oluyor mu? forum da okudum ne web adsenseler ne de diğer adsenseler günlük iyi kazançlara ulaştı mı kapanıyor aynı sıkıntı bu adsense de oluyor mu?

[MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION] 2 kere mesaj attım bakarsan bir mesajlarıma çok iyi olur
onlinesiniz ama ama cevap vermiyorsunuz
Bilgisayar başında değilim. Kusura bakma. Skype den dönüş yapacağım. Sanırım oradan da yazmışsın. Telefonda Skype den dolayı bir sorun var. Yazdıklarım gitmiyor.

Samsung Galaxy S7 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

---------- Spam Engelliyici 16:55 ---------- Önceki Mesaj 16:54 ----------

Kendi adıma bir adsense hesabım var, almanyada kendi adıma açsam sorun olur mu?

SKYPE Ekle. Gerekli bilgiyi vereyim.

Bilgisayar başında değilim. Kusura bakma. Skype den dönüş yapacağım. Sanırım oradan da yazmışsın. Telefonda Skype den dolayı bir sorun var. Yazdıklarım gitmiyor.

---------- Spam Engelliyici 16:55 ---------- Önceki Mesaj 16:54 ----------

SKYPE Ekle. Gerekli bilgiyi vereyim.

Skypeden yazmadım özelden yazdım ekliyorum hemen skypeden

benim merak ettiğim almanya adsense olunca kanal kapanma oluyor mu? forum da okudum ne web adsenseler ne de diğer adsenseler günlük iyi kazançlara ulaştı mı kapanıyor aynı sıkıntı bu adsense de oluyor mu?
Oluyorsa yapmayacak mısın.
SKYPE Ekle gerekli bilgilendirmeyi yapayım. İnce bir detay paylaşacağım. Ona göre hareket edersin.

Oluyorsa yapmayacak mısın.
SKYPE Ekle gerekli bilgilendirmeyi yapayım. İnce bir detay paylaşacağım. Ona göre hareket edersin.

ekledim zaten sorun senin skype de galiba [17:42:30] *** Merhaba gulesevdalibulbul, seni bir kişi olarak eklemek istiyorum. ***

özelden yazayım skypeyi

Bilgisayar başında değilim. Geçince yazacağım. Malum hafta başı. İşlerim yoğun.

Arkadaş ile 2 adsensem için çalışma fırsatımız oldu, an itibari ile 2 pinimde elime ulaştı kendisine bizlere sunmuş olduğu bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum hayırlı işler diliyorum.

Arkadaş ile 2 adsensem için çalışma fırsatımız oldu, an itibari ile 2 pinimde elime ulaştı kendisine bizlere sunmuş olduğu bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum hayırlı işler diliyorum.
Sağolasın kardeş. Güvenli ve muhabbetli bir alışveriş oldu. Devamında görüşmek dileğiyle... [emoji2]

adsense pinim kısa zamanda geldi . Teşekkürler samimi sohbet ve hizmetin için [MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION]

adsense pinim kısa zamanda geldi . Teşekkürler samimi sohbet ve hizmetin için [MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION]
Kısa zamanda geldi diyorsun ya. Bayaaaaa bi kısa oldu. benim rekorum 7 gündü. sizinki daha erken geldi. Maşallah diyelim.

2 adet pin teslim alındı hızlı oldu teşekkürler

Aynen valla bayağı bir hızlı oldu. Bu ay maşallah Fransa Adsense Merkezi hızlı çalışmış. dakkasında pinleri postacıya teslim etmişler anlaşılan :)

Bu ayda pinlerimiz sorunsuz geldi. Gelen pinler sahiplerine dağıtıldı.

Mart 2017 de gelmesi gereken 30 adet pin geldi. 35 adet pin gelmemişti. gelmeyen arkadaşlar 2.pinleri istediler ve Bugün 30 tane daha gelmiş. Ödemeler tarafıma yapıldı ve pinleri dağıttım arkadaşlara.

Pin taleplerine açığım. Aynen devam ediyoruz.
Pin başı fiyat 100 TL dir.
Pinlerini dağıttığım arkadaşlar konuya yazacaktır zaten. Şimdiden güvenleri ve sabırları için teşekkürler.

Kendisinden 6-7 adet pin hizmeti aldım 4-7 gün arasında hepsi geldi + olarak ödemeyide hemen almıyor pin gelince alıyor herkeze öneririm

malkomxtuba güvenmeyin dolandırıcı

arkadaşlar adam pin geldi dedi, ücreti yatır dedi. Bende yatırdım sahtekar paranın üzerine yattı. dikkat edin sizde benim gibi dolandırılmayın.. skaype si gulesevdalibulbul ve üye ismi malkomxtuba dir. dikkat edin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri