Almanya Adsense Pin Sağlanır

Pin elinize ulaşmazsa ücretin %50 si iade ? Sen yoğurt bozuk çıkınca bakkala iade ettiğinde bakkalcı paranın %50 sinimi iade ediyor ? iyi ki tr adsense kapandı herkes koparma peşinde :)

Pin elinize ulaşmazsa ücretin %50 si iade ? Sen yoğurt bozuk çıkınca bakkala iade ettiğinde bakkalcı paranın %50 sinimi iade ediyor ? iyi ki tr adsense kapandı herkes koparma peşinde :)

Sen yoğurdu bozunca bakkaldan para mı istiyorsun

---------- Spam Engelliyici 17:23 ---------- Önceki Mesaj 17:14 ----------

@sezen cevap bekliyorum senin kalitesiz spazmından dolayı kazandığın 3 kuruş kesinleşmediği zaman benim adresim neden heba oluyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen yoğurdu bozunca bakkaldan para mı istiyorsun akıl yoksunu

---------- Spam Engelliyici 17:23 ---------- Önceki Mesaj 17:14 ----------

@sezen cevap bekliyorum senin kalitesiz spazmından dolayı kazandığın 3 kuruş kesinleşmediği zaman benim adresim neden heba oluyor

Hırsızlığına kılıfta bulmuşssun, kalitesiz spam dan dolayıymış vs vs sanane benim spamımın kalitesinden? sen pin satıyorsun ve o pin bana gelmiyor ama benim pin gelmediği halde verdiğim paranın %50si senin cebine gidiyor ya hadi hadi git başımdan alıntılama bunu da.

Hırsızlığına kılıfta bulmuşssun, kalitesiz spam dan dolayıymış vs vs sanane benim spamımın kalitesinden? sen pin satıyorsun ve o pin bana gelmiyor ama benim pin gelmediği halde verdiğim paranın %50si senin cebine gidiyor ya hadi hadi git başımdan alıntılama bunu da.

Senin kanında var demekki hırsızlık sütün bozuk herkesi kendin gibi sanıyor yol al hadi

Hocam iyi niyetinizle satış konusu açtıgınıza inanıyorum.O maddeyi kaldıracagınza eminimde.Ama biraz empati kırun.örnek veriyorum bir vesikalık çekindindiniz 20 tl ücreti verdiniz önden,1 saat sonra geldiniz kardeşim baskı makinesi fotografı çıkarmadı,arızalı vs fotografçıda size al şu 10 tl yi hadi güle güle diyebilirmi.

Hocam iyi niyetinizle satış konusu açtıgınıza inanıyorum.O maddeyi kaldıracagınza eminimde.Ama biraz empati kırun.örnek veriyorum bir vesikalık çekindindiniz 20 tl ücreti verdiniz önden,1 saat sonra geldiniz kardeşim baskı makinesi fotografı çıkarmadı,arızalı vs fotografçıda size al şu 10 tl yi hadi güle güle diyebilirmi.

Hocam anlamıyorsunuz sanırım diyorum kı pin yola çıkar gelmez ise bana sorun bendedir derim% 100 iade ederim ama adsense kesinleşmeme başlanma vb durumlarda beni ilgilendirmemesine rağmen %50 iade ediyorum gelelim fotoğrafçı örneğine ben fotoğrafçı değilim orda kastettiğin fotoğrafçı Google ben kuruyayim örneğin yanlış olmuş teşşekür ederim

Hocam anlamıyorsunuz sanırım diyorum kı pin yola çıkar gelmez ise bana sorun bendedir derim% 100 iade ederim ama adsense kesinleşmeme başlanma vb durumlarda beni ilgilendirmemesine rağmen %50 iade ediyorum gelelim fotoğrafçı örneğine ben fotoğrafçı değilim orda kastettiğin fotoğrafçı Google ben kuruyayim örneğin yanlış olmuş teşşekür ederim
-Pin yola çıktıgı halde elimize ulaşmaz ise %50 ücret aidesi tarafınıza iade edilir.
Bu nasıl çelişki hocam :D

Neresi çelişki bi açar mısın
konunda bunu yazmıssın

-Pin yola çıktıgı halde elimize ulaşmaz ise %50 ücret aidesi tarafınıza iade edilir.

arkadaşa bunu yazıyon

Hocam anlamıyorsunuz sanırım diyorum kı pin yola çıkar gelmez ise bana sorun bendedir derim% 100 iade ederim

konunda bunu yazmıssın

arkadaşa bunu yazıyon

Hocam anlamıyorsunuz sanırım diyorum kı pin yola çıkar gelmez ise bana sorun bendedir derim% 100 iade ederim

Editledim teşşekür ederim

Kardeşim yanlış düşünüyosun, Adresnin heba olması müşteriyi alakadar etmez mademki adresin bu kadar değerli yapma bu işi kimse sana zorla yaptırmıyo sonuçta karşılıgında para alıyosun kaliteli yada kalitesiz spam yapması seni alakadar edecek bi durum değil yani

Kardeşim yanlış düşünüyosun, Adresnin heba olması müşteriyi alakadar etmez mademki adresin bu kadar değerli yapma bu işi kimse sana zorla yaptırmıyo sonuçta karşılıgında para alıyosun kaliteli yada kalitesiz spam yapması seni alakadar edecek bi durum değil yani
İster satarıım ister satmam işimize gelirse alırsnız gelmese yol alırsınız

bende dedim aynısını hocam ama anlamıyor ki mal :)

[MENTION=25525]alptug1[/MENTION] siz bir esnafsınız ve her türlü eleştiriye açık olmanız gerekiyor.. ayrıca konunuza yapılan yorumlara hakaret şeklinde cevap verme hakkınız bulunmuyor..

ikili tartışma devam ederse konu kilitlenecektir..

[MENTION=25525]alptug1[/MENTION] siz bir esnafsınız ve her türlü eleştiriye açık olmanız gerekiyor.. ayrıca konunuza yapılan yorumlara hakaret şeklinde cevap verme hakkınız bulunmuyor..

ikili tartışma devam ederse konu kilitlenecektir..

Adam hırsız ve koparıcı diyor bu mudur eleştiri şekli

1- Madem haklısınız o maddeyi neden sildiniz.
2-Örnegim sizin o maddeyle aynı mantık.
3-"Pin yola çıktıgı halde elimize ulaşmaz ise %50 ücret iadesi tarafınıza iade edilir." maddesinin bu verdiginiz cevapla ne alakası var
“adsense kesinleşmeme başlanma vb durumlarda beni ilgilendirmemesine rağmen %50 iade ediyorum“ çok güzel dogru evet ama alakasız cevap
4-Hocam pin neden yola çıkar ? Pin yola çıktıgı halde elimize ulaşmaz ise demişsinizde kesinleşmeme gibi durumda pin zaten yola çıkmaz .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri