Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zaten belli senin ban muhabbeti yüzünden bana sardığın. sana da koymuş anlaşılan banın açılması, o yüzden her fırsatta mesajlarımı alıntılayıp sağdan soldan bi laf koyma, iddaaya tutuşma, sataşma çabasındasınız. yorumumu yapar geçerim, yersiz yere polemik yaratmaya çalışana da boş yapma derim. bu kadar basit.
Dunyanin gozunun bu macta olacagi bir gun . Tahminleri alalim arkadaslar .
Tahminim : Berabere biter
Skor 0-0
mevzunun üstünden 1 ay geçmesine rağmen olayı net olarak hatırlıyorsan, içinde baya bi şey biriktirmişsindir. bak bana karaktersiz dedin şimdi. ben senin gibi bu lafı kullanıp sağa sola şikayet ediyor muyum? hayır.
fırsatçı olmayın. birilerini forumdan uçurtmak için canla başla mücadele etmeyin. herkes ekmeğinin peşinde, benden uzak durursan mesajlarımı alıntılayıp boş polemik yaratmaya çalışmazsan canın da sıkılmaz tartışma ortamı da olmaz birine şikayet etmen de gerekmez. illa sataşıyorsun ki fırsat geçsin eline, şikayet edebilesin. şu güzelim konu bile senin gibiler yüzünden ne hale geliyor.
zaten belli senin ban muhabbeti yüzünden bana sardığın. sana da koymuş anlaşılan banın açılması, o yüzden her fırsatta mesajlarımı alıntılayıp sağdan soldan bi laf koyma, iddaaya tutuşma, sataşma çabasındasınız. yorumumu yapar geçerim, yersiz yere polemik yaratmaya çalışana da boş yapma derim. bu kadar basit.
Hocam bugün aynı fikirdeyizyıl 2006 almanya-arjantin yarı finalde karşılaşıyordu.o zaman iddaa dan ilk büyük bahsimi yatırmıştım.asgari ücretin 375 oldugu zamanlarda 200 lira arjantin e basmıştım.
arjantin maça iyi başlamış ve golü bulana kadar sahada hakim olan taraftı ama salakça bir şekilde golden geriye çekilince almanya beraberliği yakaladı ve yanlış hatırlamıyorsam penaltılarla turu geçmişti.
ben her şeye rağmen yine avantajlı tarafın arjantin olduğunu düşünüyorum.şimdiye kadar varlık gösteremeyen messi almanya ya karşı daha çok boş alan bulacaktır.seyirci bakımından da arjantin avantajlı.bu sene de defansları daha sağlam.
arjantin 2-1 alır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.