Almanya Lokasyon 32 GB RAM 8 ÇEKİRDEK 240 GB SSD VE 1 TB SATA+SINIRSIZ TRAFİK+220 TL

GalaxyShell

Kayıtlı Üye
logo.png

Bismillahirrahmanirrahim​

Merhaba değerli YTPara kullanıcıları,

Kamapnyamız Almanya konumludur, torrent ve up / down da kesinlikle problem yaşatmıcaktır. Kampanyamız tek paketten oluşmuştur.İlerleyen zamanlarda ek paketler eklenecektir.

DEU-DC
Intel XEON E3-1270v3 (4 x 3,5 GHz)[/B]
16 GB DDR3 ECC Server-RAM
2x1 TB SATA 3 HDD
1 Gbp/s-Port ( 500 Mbps Garanti)
Sınırsız Trafik Kullanımı
1 Adet İp Adresi
almanya.png
Almanya Lokasyon

Aylık : 230 TL

DEU-DC 2
AMD Opteron 3365 mit 8 x 2,3 GHz
16 GB Ram
2x1 TB SATA 3 HDD
1 Adet İp Adresi
almanya.png
Almanya Lokasyon

İndirim Kodu : AMD1

İlk Ay : 150 TL / Diğer Aylar : 180 TL ANINDA TESLİMMM....!

EK HİZMETLER

1 İP: 6 TL
Ek Ram: Yok
Ek HDD: Yok
WHM cPaneL Sunucu Lisansı: 90 TL
WHM cPaneL VDS Lisansı: 35 TL

İŞLETİM SİSTEMİ VE SANALLAŞTIRMA

Virtuozzo
Vmware
PROXMOX
Windows 2012 R2 (32-64 Bit)
Windows 2008 R2 (32-64 Bit)
Windows 8 (32-64 Bit)
Windows 7 (32-64 Bit)
Centos 5.6 (32-64 Bit)
Centos 6.5 (32-64 Bit)

HİZMET ŞARTLARI

Hizmetlerimizde teslimat süresi 24 saat garantisi verilmektedir.
Hizmetlerimizde kesinlikle geri İADE garantisi yoktur.
Hizmetlerimizde kesinlikle yedek alma garantisi yoktur. Bu sorumluluk müşteriye ait olup hizmet kalitesince firmamız 100 GB Backup alanı sağlamaktadir.
Hizmetlerimizde maksimum 32 Adet ip adresi verilebilir.
Hizmetlerimizde KVM hizmeti isteğe göre sağlanabilmektedir. Sorumluluk müşteriye aittir.
Tüm paketlerde istenilenen işletim sistemi kurulabilir.
Bir alt ve bir üst pakete geçiş izni yoktur.

Ünvan : GalaxyShell İnternet Teknolojileri
Vergi Dairesi: KALEKAPI
Vergi No: 4180482330
Firma Sahibi : Muzaffer GÜLER

iletisim.png

Son düzenleme:
Merhabalar İLK 3 Kişilik indirim hakkı bitmiştir forum içinden banlı ve üyeliği aktif olmayan kişilere hizmet sağlanmıştır. Bunun yanı sıra 4. kişiye paketin kendi değerinde hizmet sağlanmıştır.

Şuan stoklar askıdadir. Ön sipariş alınabilir.

KVM Nedir ?

Datacenter'den kiralamış olduğunuz fiziksel sunucuların uzaktan kontrollerini ve yönetimini sağlamaktadir.Bu kontrolle sunucu kurulumu ve probelemleri giderilir.Fiziksel sunucularda konsol görevini sağlamaktadir.

Bunu siz sağlamıyor musunuz? Mesala ben alsam bi makina örnek 2ye böler misiniz dersem siz yardımcı olmaz mısınız yoksa ben mi yapacağım*

Bunu siz sağlamıyor musunuz? Mesala ben alsam bi makina örnek 2ye böler misiniz dersem siz yardımcı olmaz mısınız yoksa ben mi yapacağım*

KVM hizmetini ve kullanımını biz sağlıyoruz. Normalde her dedicated hizmeti alan kişi tüm kullanım ve kurulumu kendisi yapmaktadir. Bizde her firma gibi sanallaştırma yapıp teslim etmekteyiz. Ama yinede müşterilerimize desteği eksik bırakmıyoruz.

Siz eğerki bu gibi bir teklifte bulunmuşsanız 2 ye bölmek için yardımcı olabiliriz.Ki şuandada zaten tüm bölme işlemlerinde müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Normalde tüm dedicated hizmetlerinde bölme işlemleri kullanıcıya aittir. Ama yinede firmamız olarak bu desteği zorunluluk kılmadan sağlamaktayiz.

Kafa karışmasın kısaca bölme işlemlerinizde yardımcı oluyoruz...

Stoklarımız güncellenmiştir. Kampanyamız devam ediyor. Sizde uçak hızında bir fiziksel sunucuya sahip olabilirsiniz.

Dedicated siparişi geçildi , samimi ve on numara bir insan. Uzun süredir vds olarak çalışıyorduk artık dedicated ile çalışmaya başladık saolsun ilgisinden dolayı.

teknık destegı cok ıyı o konuda sukur sıkıntı yasamadım. denılen surede teslımat ve gun ıcerısınde yardım aldım sorun yasamadım. kalıte olarak hangı urunu aldıgınıza bakar tabı ben komple sunucu satın aldım beklentılerımı soylendıgı uzere karsıladı ucuz etın yahnısı kötu olur gıdıp en dusuk pakettekı vps ı alıp yuksek performans beklemedıgınız surece tavsıye ederım burayı

teknık destegı cok ıyı o konuda sukur sıkıntı yasamadım. denılen surede teslımat ve gun ıcerısınde yardım aldım sorun yasamadım. kalıte olarak hangı urunu aldıgınıza bakar tabı ben komple sunucu satın aldım beklentılerımı soylendıgı uzere karsıladı ucuz etın yahnısı kötu olur gıdıp en dusuk pakettekı vps ı alıp yuksek performans beklemedıgınız surece tavsıye ederım burayı

Bu güzel düşünce ve önerileriniz için teşekkür ederim. Hizmetinizi güle güle kullanın.

Hemen teslim 1 Adet DEU-DC 1 stok bulunmaktadir. İstediğiniz işletim sistenini kurdurup hemen sahip olabilirsiniz.

Konu güncellenmiştir. Paketler arasına DEU-DC 2 Paketi eklenmiştir.

DEU-DC 2
16 GB Ram
2x1 TB SATA 3 HDD
1 Adet İp Adresi
almanya.png
Almanya Lokasyon

Aylık : 200 TL

Son düzenleme:
DEU-DC
•Intel® Xeon E3-1230 ( CPU mit 4 x 3,2 GHz )
•32 GB Ram
•2x500 GB SATA 3 HDD (2x120 GB SSD HDD )
•1 Gbp/s-Port ( 500 Mbps Garanti)
•Sınırsız Trafik Kullanımı
•1 Adet İp Adresi
almanya.png
Almanya Lokasyon

Aylık : 220 TL

Anında teslim bir adet daha stoğumuz açılmıştır. Satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Profesyonel Fiziksel Render Sunucu %100 Performans garantisi ile menmuniyet sergilemektedir.

Almanya lokasyon bir adet sunucumuz boşalmış olup stoğa girmiştir. Hemde cazip fiyat garantisi ile sizlere sunuluyor. Pakette ilk ay indirim kodu mevcuttur. Bu kodu kullanıp İlk Ay indirimden faydalanabilirsiniz.

TEK STOKK...!

DEU-DC 2
16 GB Ram
2x1 TB SATA 3 HDD
1 Adet İp Adresi
almanya.png
Almanya Lokasyon

İndirim Kodu : AMD1

İlk Ay : 150 TL / Diğer Aylar : 180 TL

ANINDA TESLİMMM....!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri