Almanya Maçı Hakkında!

• Kullanıcı Jaseph
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
irina yenge ronaldoyu çok yormuş adamda enerji yok. böyle giderse fark yer porteqiz

Portekize bak ağlıyor.

Zar zor pozisyon bulacak ondada takım arkadaşıyla çarpışıyor. :D

Ronaldo'luk bir durum yok ortada bence.
Dün bosna hersek karşısında Agüero ile Messi'yi de gördük. Ben messi taraftarıyım ama gol harici sahada yoktu.
Her hafta top oynanılan bir takımda verdiği performansı milli takımında kimse veremez kolay kolay.
Pepe amatörlük yaptı, kopan maçı iyice kopardı.

Ya bu Portekize neler oluyor böyle ? Kurşun döktürseler işe yarar mı. (:

Bu arada 3.5 sarı kart altı oynayın demiştim sonra fikrimi değiştirmiştim ama bu gidişata göre tutuyor şu an ya :D of

Meireles hiç bir şey yapmadı fenerbahçe de de böyle bu adam nasıl top oynatıyorlar anlamıyorum

İstersen dünyanın en iyisi ol Takım oyunu yoksa takım oyunu sergiyelen bi takıma karşı yapacak hiç bir şeyin yok işte kanıtı..

Helal olsun almanlara.

portekizden ronaldoyu çıkar al sana isviçre yada bosna hersek şu takımlara bak ya bizim türk takımı hepsiden daha iyi kadrosu var abdullah avcı yüzünden şimdi izleyemiyoruz takımımızı

Almeida'nın ronaldo'nun pasını harcamasınıda es geçmeyelim. :)
Maçın başındaydı, iyi kullansaydı belki birşeyler olurdu.
Eder'in pozisyonu penaltıda olabilirdi.
Ronaldoda ağlayacaktı maçtan sonra. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri