ALS Hastalığı Meydan Okuma (Forum Adminlerine)

bu arada ben eğlenmelerine falan bir şey söylemedim o kadar saçma bir benzetme yaptınki toma nın harcadığı suyla şu olayı kıyasladın ya mükemmelsin :rolleyes:

Peki olayın şova dönüşmesi seni niye raahatsız ediyor? Kampanya amacına ulaşıyor mu ulaşıyor bu sizi niye rahatsız ediyor? Bunu anlatabilirsen anlarım. Ha şov yapıyorlar diyorsan burda ben bi çekememezlik ararım kusra bakma. İşleyen işe yarayan bir sisteme bukadar önyargılı olmanıza şaşıyorum, inanın sizin bir yakınınız bu hastalığa kapılsa (umarım olmaz) böyle düşünmezsiniz. Ama aksi taktirde israf filan :) Geçelim bu işleri.

Peki olayın şova dönüşmesi seni niye raahatsız ediyor? Kampanya amacına ulaşıyor mu ulaşıyor bu sizi niye rahatsız ediyor? Bunu anlatabilirsen anlarım. Ha şov yapıyorlar diyorsan burda ben bi çekememezlik ararım kusra bakma. İşleyen işe yarayan bir sisteme bukadar önyargılı olmanıza şaşıyorum, inanın sizin bir yakınınız bu hastalığa kapılsa (umarım olmaz) böyle düşünmezsiniz. Ama aksi taktirde israf filan :) Geçelim bu işleri.

bağlandın bir yere gidiyorsun hayırlısı tamam sensin diyim ne diyim daha

kampanya tam olarak amacına ulaşmış değil şuan çok güzel bir show kısmı var millet eğleniyor ama toplanan paralar yetersiz.. senin benim için demiyorum ama o kadar ünlü birbirine meydan okuyor ki, projenin ölüsü yüz milyon dolar toplamalı ama yok arkadaş.

kampanya tam olarak amacına ulaşmış değil şuan çok güzel bir show kısmı var millet eğleniyor ama toplanan paralar yetersiz.. senin benim için demiyorum ama o kadar ünlü birbirine meydan okuyor ki, projenin ölüsü yüz milyon dolar toplamalı ama yok arkadaş.

Tamam. Ünlülerin yatırdığı paradan dolayı ÜNLÜLERİ eleştirebilirsin veya zenginleri. Ancak kampanyayı eleştirmek tam bir saçmalık. Sanki hepimiz bu dünyadaki canlılar için bir ***** yapıyormuşuz gibi birde buna karşı çıkıyoruz. Buna kızıyorum ben.

Tamam. Ünlülerin yatırdığı paradan dolayı ÜNLÜLERİ eleştirebilirsin veya zenginleri. Ancak kampanyayı eleştirmek tam bir saçmalık. Sanki hepimiz bu dünyadaki canlılar için bir ***** yapıyormuşuz gibi birde buna karşı çıkıyoruz. Buna kızıyorum ben.

Kurduğunuz cümlelere dikkat edin. Forumdasınız :(

Bu kampanyayı körü körüne elestirmek bence doğru değil. Hiç birsey yapmamaktansa bu sekilde yardım toplamak daha mantıklı. Az yada çok ona birsey diyemem ama sonuçta bir miktar para toplanıyor. Dünya genelindeyse suan güzel miktarlar toplanmıs durumda. Herseye negatif bakmaktan vazgeçelim arkadaslar.

sakin ol istersen ayrıca kimin ne yaptığını bilemezsin. illa herkes buzlu su mu döksün kafasına iyiliğe sebeb olmak için... :)

acaba serkan abi nasıl bir yanıt verecek :) Tarık'ın da bu hastalığa video yaparak destek vermesi iyi birşey. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri