Alt Kanal Çalışmanın Dezavantajları Var mı?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
G maile nasıl yükseltiyorsunuz hocam?

Hocam kanal için şifre değiştirdikten sonra alt tarafta ugrage şeklinde bir yazı çıkıyor. Oradan gmaile yükseltebiliyorsunuz alt kanalları.
Forumda detaylı resimli anlatımları da olacaktı

Aynı adsenseye bağlı tüm alt kanallar uçar, yaklaşık 7 dakika ara ile kapanır.Yetişebilirseniz kurtarırsınız.15 Mayıs ta hepsi kapandı(partnerler hariç). 5 gün önce yeni bir gmail açıp bugün 9. alt kanalı oluşturdum.Şu ana kadar sorun olmadı.

Bu söylediğin yanlış kardesim bende öyle birşey olmadı su ana kadar 10 a yakın alt kanalım spam yada topluluktan kapandı. Hala aynı maile alt kanal acıp video atıyorum kapanan sadece bir tane o da videoyap botuyla alakalı sorundan dolayı..
Diğer kanallar etkilenmiyor.. Ama öncelikle yapmanız gereken her alt kanala yeni şifre atamak.. Zaten botla çalışanlar biliyordur.

benim gibi ana kalana hiç video atma 100 tane alt kanal aç onları kullan kapansın ana kanal ayakta olduktan son ra bişey olmaz

her alt kanal için ayrı bi uzantıyla başlayan bi mail oluşur her biri için telefon kaydı gerekir benim ana kanalımda video olmamasına rağmen bi alt kanalım kapandı diğer kanallarımında para kazanması gitti çok fazla alt kanal iyi değil her ana hesaba 3 alt kanal idealdir para kazanma kapanırsa kanalı silip geri getirme özelliği yok alt kanallarda gittimi gidiyo

heyecana gerek yok beyler
bir gmail açmak ne kadar zor ki?
ha özgün çalışırsın tüm kanallarını aynı yerden barındırmak istersin o ayrı konu

Bu söylediğin yanlış kardesim bende öyle birşey olmadı su ana kadar 10 a yakın alt kanalım spam yada topluluktan kapandı. Hala aynı maile alt kanal acıp video atıyorum kapanan sadece bir tane o da videoyap botuyla alakalı sorundan dolayı..
Diğer kanallar etkilenmiyor.. Ama öncelikle yapmanız gereken her alt kanala yeni şifre atamak.. Zaten botla çalışanlar biliyordur.

Yazdığımı tam okumamışsın.15 Mayısta hepsi kapandı dedim zaten.5 gündür alt kanal açıyorum.Videoyap ile atıyorum sıkıntı olmadı.(15 mayıs olayında videoyapın etkisi oldu ama asıl neden değildi)

Benim kafami kurcalayan ise bir alt kanaldaki videolar telif yediginde adsensede fazla kesinti olmamasi icin sadece alt kanali ve google plus sayfasini ucurmak yeterlimi acaba. Anakanalda direk gmaili silince kesintiyi az cok azaltabiliyorduk alt kanaldada varmi bu acaba ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ana kanal boş bırakın.

alt kanallarda istediğinizi yapın. kanallardan biri kapansa diğerlerine bir şey olmuyor.topluluk vs fln gibi. ama ana kanalıda normal youtube kanalı gibi kullanın. (not: deneyim 6 ay)

3 aydır alt kanal çalışıyorum son bir aydır toplu kapanmalar yaşıyordum 8li 10lü alt kanallarım gidiyordu hep bu 15 mayıstan sonra da açtığım her kanal 1-2 saat içinde patlıyor

Ana Kanal Kapanırsa Alt kanalları silemiyoruz galiba beyler bu doğru mu ?

Hocam silmek istiyorsanız alt kanal hesabından giriş yaparsınız.

Alt kanal gmail'i ile giriyorum, şifre atamıştım ancak bu hesabı silebilmek için g+yetkisi gerekiyor gibi birşey diyor, g+ a gidiyorum orda da sil seçneği bulamadım ayarlar bölümünde çıkmıyor.

Ana hesap kapanırsa alt hesapları silemiyor muyuz anlamadım

Alt kanal gmail'i ile giriyorum, şifre atamıştım ancak bu hesabı silebilmek için g+yetkisi gerekiyor gibi birşey diyor, g+ a gidiyorum orda da sil seçneği bulamadım ayarlar bölümünde çıkmıyor.

Ana hesap kapanırsa alt hesapları silemiyor muyuz anlamadım

Yoğunum biraz kusura bakmayın.Yanlış bişgilendirme yapmışım.Ana kanalın gmail hesabına girin google+ ya gelin ordan alt kanallardan istediğinizi seçin.Ayarlardan silin.Bu sefer oldu :)

Yoğunum biraz kusura bakmayın.Yanlış bişgilendirme yapmışım.Ana kanalın gmail hesabına girin google+ ya gelin ordan alt kanallardan istediğinizi seçin.Ayarlardan silin.Bu sefer oldu :)

Olur da Ana Kanal DİSABLED oldu, o zaman alt kanalları silmenin başka yolu yok sanırım

Hocam tek silme yolunuz var.Ana kanala girip(ASKIYA ALINMIŞ OLSA DA GOOGLE+ AÇIKTIR)silmektir.

Tamamdır deneyeyim ama sanırım profile'e erişilemiyor diyordu.

Eğer ana kanal kapanırsa alt kanallar'ı silemiyorsak alt kanal çalışmak riskli olur gibi.

Hocam silinebiliyor.Hani oldu da silinmedi gmaili veya sadece ana hesabın google+ sını komple silersiniz;)

ben alt kanal çaılışıyorum ana kanalım kapansa bile alt kanallarım kapanmıyor ama ana kanalım kapandı diyelim alt kanallara ulaşabilmek için önceden her alt kanala şifre almanız ve youtube'nin o kanala vermiş olduğu mail adresini bi yere kaydetmeniz gerekli

Merhaba arkadaşlar,

Genelde her kanala 1 gmail adayan şekilde çalışıyorum. Bu yöntemimi alt kanal çalışma olarak değiştirmek istesem bu yanlış bir hamle olur mu ?

Alt kanal çalışmanın handikapları var mı? Ana kanal kapandığında alt kanallara ulaşamama gibi veya 1 alt kanal telif yediğinde, kapandığında diğerlerine ulaşamama gibi?

Alt kanal çalışan arkadaşlar ne gibi dezavantajlarını gördüler, tecrübelerini aktarabilirler mi?

Teşekkürler.

ben hep alt kanal çalışıyorum.ana kanala yükleme yapma.ana kanal banlanırsa diyer kanala sadece gmailden ulaşabilirsin herbiride bürsürü iş demek o yüzden ana kanalı boş bırak yüklemeleri alt kanallara yap hiç sorun olmaz.kapanan alt kanalın diyer altkanalla sıkıntısı olmaz.ana kanalı boş bırak ve adsensene filan bağlama.hiç bir işlem yapma yani

Ana Kanal Kapanırsa Alt kanalları silemiyoruz galiba beyler bu doğru mu ?

yanlış.anakanal kapandığında gmailden girerek kapatabilir hatta alt kanallara ayrı şifre vererek youtubda girişyapabilirsinde ama gmailin kapanmaması lazım.bununda çaresi ana kanalı kullanmıyacksın hep alt kanal açarak onlara yükleme yapacaksın.çok rahatta oluyor her kanala kaç altkanal yükleniyor bilmiyorum ama ben 30 civarı altkanal açtım her kanala aşağı yukarı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri