Alt Kanal için Tel Onay Sistemi Aranıyor

J
  • Kullanıcı JACKAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
J

JACKAL

Guest
Merhaba arkadaşlar,
youtubede bayadır alt kanal açmak için 3cx, ringring, nextplus sistemleri ile onay yapılamıyor,

Bildiğiniz alt kanal açmak için kullanılan tel onay sistemi varsa ücretli ücretsiz söylerseniz sevinirim

teşekkürler

ringring , textplus hala kullanıyorum hocam deneme için açtıgım kanallarda +15 yapıyorum

ringring , textplus hala kullanıyorum hocam deneme için açtıgım kanallarda +15 yapıyorum

hocam +15 de sorunsuz çalışıyor bu sistemler,

alt kanal açarken tel doğrulama istiyor, işte burda çalışmıyor butür sistemler, bilmem anlatabildimmi

şu soruna hala çözüm bulamadım

sonetel de çalışmıyor, varmı başka çözüm önerisi olan?

Ring ring çalışıyor arkadaşların dediği gibi daha dun aksam onayladım ring ring ile alt kanalları

Ring ring çalışıyor arkadaşların dediği gibi daha dun aksam onayladım ring ring ile alt kanalları

ben 5-6 defa denedim son 1 haftada ve arama gelmiyordu ringringde...ben ünleme düşen kanala girmek için deniyordum ama,acaba sadece +15 mi açabiliyor şuan sadece...

ben 5-6 defa denedim son 1 haftada ve arama gelmiyordu ringringde...ben ünleme düşen kanala girmek için deniyordum ama,acaba sadece +15 mi açabiliyor şuan sadece...

hocam hiç öyle zahmete girmeyin bence, ringring de arama gelse bile geç geliyor

bence [MENTION=13409]deLgech[/MENTION] arkadaştan toplu 3cx numaraları alın keyfinize bakın, 4 5 ay önce 100 numara aldım, hala kullanıyorum, saniyesinde arama geliyor

Hocam eski hesaplara arama gelmiyordu yeni temiz bir şekilde tekrar kaydoldum +15 dkda kayıt olurken istenen aramalarda geliyor. Hatta şuan kullanıyorum hala sorun yok

---------- Spam Engelliyici 23:21 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------

hocam numara yazarken nasıl yazıyorsunuz

panelde numara şu şekilde gözüküyor 0043 1 9623255 14863
bu numarayı mesela nasıl yazıyorsunuz

Aynı şekilde yazıyorum kopyala yapıştır. Ben +49 ları kullanıyorum fakat almanya yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri