Merhaba arkadaşlar son günlerde olan kanal kapanmalarında forumda okudugum ve kendi testlerim sonucunda alt kanalların daha saglam oldugunu tespit ettim. Forumda ise bu alanda satış yapan pek kimseyi göremedim ve belki isteyen olur diye satmayı düşünüyorum. 
Nasıl Açılıyor ?
- Onaylama işleminde 3cx numaraları kullanılıyor.
- Sürekli olarak ıp adresi değiştiriliyor.
- Daima temiz çerezler.
- Yüksek güvenlikli 14 karakterli şifreler.
- Gerçek isimler.
- Her gmailin içinde sadece 1 alt kanal.
Size Teslim edeceğim bilgiler
- Text dosyasında
- Kanal oluşturulmamış ana gmail bilgileri ( İsterseniz kanal oluşturup kullanabilirsiniz size kalmış )
- Alt kanal ıd ve şifresi
- Alt kanal api key
- Onay yapılan telefon numarası
Notlar
- Alt kanal isimlerini isteginize göre siz belirleyebilirsiniz, bundan yararlanmak istemiyorsanız ana gmailin adıyla alakalı bir kanal adı belirlerim veya istediginiz bir kategori hakkında isimler veririm.
- Meydana gelen kapanmalar (telif, aşırı spam vb. hariç ) veya benden kaynaklanan herhangi bir sorunda kapanan kanallarınızın yenilerini teslim etme garantisi veriyorum.
- Günlük satış limitim şuanlık 50dir.
Ödeme ve Fiyat
- Alt kanal başı 1.25tl
- Ziraat bankası
- İş bankası
İletişim
- PM
* İsteyen ilk 3 arkadaşa birer adet referans verebilirim.
Nasıl Açılıyor ?
- Onaylama işleminde 3cx numaraları kullanılıyor.
- Sürekli olarak ıp adresi değiştiriliyor.
- Daima temiz çerezler.
- Yüksek güvenlikli 14 karakterli şifreler.
- Gerçek isimler.
- Her gmailin içinde sadece 1 alt kanal.
Size Teslim edeceğim bilgiler
- Text dosyasında
- Kanal oluşturulmamış ana gmail bilgileri ( İsterseniz kanal oluşturup kullanabilirsiniz size kalmış )
- Alt kanal ıd ve şifresi
- Alt kanal api key
- Onay yapılan telefon numarası
Notlar
- Alt kanal isimlerini isteginize göre siz belirleyebilirsiniz, bundan yararlanmak istemiyorsanız ana gmailin adıyla alakalı bir kanal adı belirlerim veya istediginiz bir kategori hakkında isimler veririm.
- Meydana gelen kapanmalar (telif, aşırı spam vb. hariç ) veya benden kaynaklanan herhangi bir sorunda kapanan kanallarınızın yenilerini teslim etme garantisi veriyorum.
- Günlük satış limitim şuanlık 50dir.
Ödeme ve Fiyat
- Alt kanal başı 1.25tl
- Ziraat bankası
- İş bankası
İletişim
- PM
* İsteyen ilk 3 arkadaşa birer adet referans verebilirim.