Alt Kanal veya Kanaları Bağlama

• Kullanıcı cotoni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

cotoni

Kayıtlı Üye
Herkese Selam

Benim öğrenmek istediğim şu:

Mesela bir gmaille youtubeda oturum açtık [email protected] olsun... daha sonra alt kanal oluşturduk oda genelde [email protected] gibi birşey oluyor şimdi bu kanalı adsense ye bağlarken hangi email ile bağlıyacağız? xxx@ mi yoksa xxx-4276@ ile mi ??

ben iki şekilde de denedim ikisinde de adsense etkin gözüküyor ama sanki izlenimler - tık lar adsense ye tam yansımıyor...

adsense hesabınıı ayrı bı hesap yap onunla bağla adsense hesabın ayrı olsun kullanma youtube hesabın kapanırsa adsensede kapanır çünkü

yok o ayrı zaten ama işte ayrı olan adsense hesabına hangisine bağlıyacağız? ana mailimi yoksa alt kanalların maillerinimi ?

Zaten ana maile ben bi türlü kanal yapamadım, sürekli alt kanal açıyor. Alt kanalları tek tek bağlamak bence en sağlıklısı. Yani her kanalı adsenseye bağlamak en garanti yolu bence.

Zaten ana maile ben bi türlü kanal yapamadım, sürekli alt kanal açıyor. Alt kanalları tek tek bağlamak bence en sağlıklısı. Yani her kanalı adsenseye bağlamak en garanti yolu bence.

bende aynı şekilde yapıyorum ama işte kanalların tek tek istatistikleri ile adsense ye yansıyan izlenimler arasında çok fark var gibi.. yani 1 kanalda ortalama 1k izlenim varken adsense ye baktığımda ortalama 7 - 8 kanalın toplam izlenimi 1k gibi gözüküyor..

bende aynı şekilde yapıyorum ama işte kanalların tek tek istatistikleri ile adsense ye yansıyan izlenimler arasında çok fark var gibi.. yani 1 kanalda ortalama 1k izlenim varken adsense ye baktığımda ortalama 7 - 8 kanalın toplam izlenimi 1k gibi gözüküyor..

Üstad, şimdi ben ana maili bağlayıpta acaba diğer alt kanallar da bağlı mı adsenseye diye düşüneceğime hepsini tek tek bağlarım garanti olur bu 1

İzlenimler geç yansıyor biliyorsun, alt kanalları bağlayınca illaki kazanca katkısı olacaktır zaten bu 2

Üstad, şimdi ben ana maili bağlayıpta acaba diğer alt kanallar da bağlı mı adsenseye diye düşüneceğime hepsini tek tek bağlarım garanti olur bu 1

İzlenimler geç yansıyor biliyorsun, alt kanalları bağlayınca illaki kazanca katkısı olacaktır zaten bu 2

senin 1 e katılıyorum ve aynen uyguluyorum ama 2 de sıkıntı var işte :)

bak şöyle örnek veriyim mesela adsense ye bakıyorum gün sonunda atıyorum 1k izlenme var sonra o adsense ye bağlı kanallara bakıyorum sadece 1 kanalda 1 video o gün nerdeyse 1k izlenim almış.. ee toplamda 6 - 7 kanal bağlı bu adsenseye, diğerleri hiçmi izlenim almamış ?

Hocam sakın alt kanal açıp devam edeyim deme şu aralar google+ dan birçok kişinin canı yanıyor.

Güzel tavsiyeler arkadaşlar şu ara alt kanal furyası patladı zaten. Ben genelde resim kapak açıklama vb. giriyorum plusda. Umarım emekler boşa gitmez herkesin.Bol kazançlar.

Şimdi arkadaşlar alt kanalları bağlamak için bir muhterem şöyle demiş:

Arkadaşlar kanalınızı adsenseye bağlamak için adsenseden davetiye göndermenize gerek yok. O durum sadece extra yönetici eklemek için kullanılan bir durumdur. Sizin yapmanız gereken kanalınıza girip para kazanma-ödememi nasıl alacağım-adsenseyi ilişkilendirmek...

işte sorun burada ödememi nasıl alacağım diye bir yazı çıkmıyor bende , değiştimi bu sistem nedir. alt kanalları oluşturduğumuzda para kazanmayı aktif etmek yetiyormu yoksa , yani arkadaslar alt kanalları adsenseye baglamamız gerekiyormu , gerekiyorsa nasıl yapacağız.

Şimdi arkadaşlar alt kanalları bağlamak için bir muhterem şöyle demiş:

Arkadaşlar kanalınızı adsenseye bağlamak için adsenseden davetiye göndermenize gerek yok. O durum sadece extra yönetici eklemek için kullanılan bir durumdur. Sizin yapmanız gereken kanalınıza girip para kazanma-ödememi nasıl alacağım-adsenseyi ilişkilendirmek...

işte sorun burada ödememi nasıl alacağım diye bir yazı çıkmıyor bende , değiştimi bu sistem nedir. alt kanalları oluşturduğumuzda para kazanmayı aktif etmek yetiyormu yoksa , yani arkadaslar alt kanalları adsenseye baglamamız gerekiyormu , gerekiyorsa nasıl yapacağız.

Büyük ihtmal sende ülke Türkiye görünüyordur onu değiştirmelisin. Ülkemizde hala para kazanma aktif değil nedense.Sonra para kazanmayı aktif edip, ödememi nasıl alıcam kısmından adsense bağlantısını yapabilirsin,ben öyle yapmıştım.

Büyük ihtmal sende ülke Türkiye görünüyordur onu değiştirmelisin. Ülkemizde hala para kazanma aktif değil nedense.Sonra para kazanmayı aktif edip, ödememi nasıl alıcam kısmından adsense bağlantısını yapabilirsin,ben öyle yapmıştım.

Ana kanal ABD yapmıştım , alt kanallar içinde ülke seçimi varmı bilmiyorum bakarım şimdi ama bu alt kanallarımda para kazanma aktif $ işaretleri yanıyor yani ,ama 3 gündür 3000 gösterim olmasına rağmen ana kanalımın bağlı olduğu adsense gösterim ve tık saymamış hiç , alt kanallarımı bağlamam gerekiyor herhal, cevabın için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri