Alt kanalım yüzünden para kazanma tüm alt kanallarda kapandı nasıl tekrar açabilirz????

assasins_25

Kayıtlı Üye
Beyler bende yeni başlalayanlardanım ama daha 1 hafta olmadı kötü tecrübe ile başladım alt kanalımın biri yüzünden kanallarımın para kazanması kapatıldı o kanalı sildim fakat para kazanma hala devredışı kanallarımda nasıl tekrar aktif edebiliriz şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...:mad::confused::confused:

selam arkadaslar benim adsenseme bagli kanallar vardi, bi kanalimda video yuzunden adsenseme bagli tum kanallarda para kazanma devre disi kaldi, 1 yil nerdeyse olucak ama hala para kazanma devre disi, ne yapa bilirim nasil alt kanallarimin para kazanmasini saglaya bilirim ?

arkadaşlar öncelikle ceza alan kanalı komple silin ve gmailinide silin ve daha sonra kanallarnıza tek tek girip google plus bağlantısını kesip yaklaşık bir gün bekleyin tekar aktif olacaktır. bu konuda forumda var onuda güzel bir inceleyin.

İşlemi tamamlamak için lütfen "İleri"yi tıklayın ve [email protected] olarak giriş yapın bana böyle bir hesab girişi yap diyor adsense lakin benim böyle bir hesabım yok ne yapmam lazım acil yardım ederseniz sevinirim.NASIL PARA KAZANMA SEKMESİNİ AKTİF EDERİM.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri