Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar
sormak istediğim soru şu. alt kanallarda adsense bağlantısı yapıldığında sorun oluyor mu? yani herhangi bi yetki tanıtma vs gerekliliği var mıdır? Bunu şu yüzden soruyorum. Kanallara bağlandığımda adsense olsun para kazanma olsun herhangi bi farklılıkla karşılaşmıyorum. orjinal kanallarda nasıl ise alt kanallarda da görüntü tipi ve yetkilendirmeler aynı biçimde duruyor. Öyleyse niye soruyorsun diyeceksiniz, hakkınız. Forumda alt kanalların bağlantılarında farklı ayarlar olduğuna dair yazılar okudum ama kafamda bi netlik oluşmadı. Yani söylenene göre alt kanalların belli başlı ayarları yapılmazsa adsense e bağlı görünse bile aldığı izlenim ve gelir adsense e yansımaz yönünde. Belki de ben okuduklarımı bu yönde algıladım, tamamen yanlış algılamış olabilirim belki de. Bu sebepten sizlerden açıklayıcı bi cevap vermeniz adına bu konuyu açmış bulunmaktayım. Belki benim gibi başka arkadaşların da aklını kurcalayan bi durumdur bu kim bilir. Bu işlerin kurdu olup çıkmış arkadaşlardan konuya dair kısa ve öz bir açıklama yapmaları temennisiyle. Okuduğunuz için teşekkür ederim.