Alt ve ana kanalla ilgili

• Kullanıcı eliko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

eliko

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, alt kanalı tamamen ana kanaldan ayırmak mümkünmü? Bir ana kanalıma bağlı 8-9 tane alt kanal var, hepsini özgür yapmak istiyorum. Yapabileceğim birşey varmı?

Yapamazsin, gmaile yukseltsen dahi o ana kanala bagli olarak kalirlar. Sadece kendilerine ait giris gmailleri olur o kadar.

evet mümkün. boş maillere ihtiyacın var. kanalın google plus sayfasına giriceksin yönetici kısmından bi yönetici ekliyiceksin 2 hafta sonra yetkiyi devereceksin 2 hafta sonunda yetkiyi devrettiğin kanalınla ilk kanalını yani ana kanalını yöneticilikten çıkartabilirsin.

evet mümkün. boş maillere ihtiyacın var. kanalın google plus sayfasına giriceksin yönetici kısmından bi yönetici ekliyiceksin 2 hafta sonra yetkiyi devereceksin 2 hafta sonunda yetkiyi devrettiğin kanalınla ilk kanalını yani ana kanalını yöneticilikten çıkartabilirsin.

Mumkun dedigin sey sadece sahipligi aktarmak oluyor, Sahiplik ve Yoneticilik farkli seyler. Sahip olan mail yonetici ekleyebilir, yonetici olan mail sahip maili silemez. Sahip mail diger maili sahip yaptiginda otomatik olarak yonetici konumuna gelir bu seferde alt kanal olan yeni eklenen maile bagli kalir. Yani onu sahip mailden ayirmanin bi yolu yok bildigim kadariyla.

Mumkun dedigin sey sadece sahipligi aktarmak oluyor, Sahiplik ve Yoneticilik farkli seyler. Sahip olan mail yonetici ekleyebilir, yonetici olan mail sahip maili silemez. Sahip mail diger maili sahip yaptiginda otomatik olarak yonetici konumuna gelir bu seferde alt kanal olan yeni eklenen maile bagli kalir. Yani onu sahip mailden ayirmanin bi yolu yok bildigim kadariyla.

2 hafta sonunda tüm yetkileri devrediyorsun sonra yetkiyi devrettiğin maille girip ana mailini yöneticilikten çıkartıyorsun :)

alt kanalı ana kanaldan ayırıp ayrı bir gmaile atama imkanını denedim olmuyor sahiplik soruyor

konuyu bende takip ediyorum belki sorunu çözen arkadaşlar varsa paylaşırsa seviniriz.

saygılar

2 hafta sonunda tüm yetkileri devrediyorsun sonra yetkiyi devrettiğin maille girip ana mailini yöneticilikten çıkartıyorsun :)

E devrettigin bos mail ne olacak? O mailde sahip olarak kalacak o zaman. Anlatamadim sanirim. Simdi diyelimki sen yoneticilik verdin sahip mailden dogru. O yoneticiligi olan mail sahip kanali SILEMIYOR. 2 hafta sonunda SAHIPLIGI aktariyorsun fakat bu seferde o diger maile bagli kaliyor alt kanal.

E devrettigin bos mail ne olacak? O mailde sahip olarak kalacak o zaman. Anlatamadim sanirim. Simdi diyelimki sen yoneticilik verdin sahip mailden dogru. O yoneticiligi olan mail sahip kanali SILEMIYOR. 2 hafta sonunda SAHIPLIGI aktariyorsun fakat bu seferde o diger maile bagli kaliyor alt kanal.

sahipliği devrettikten sonra ve 2 hafta sonra ilk maili yöneticilikten çıkardıktan sonra tamamen ilk kanalla bağlantısı kesiliyor.

sahipliği devrettikten sonra ve 2 hafta sonra ilk maili yöneticilikten çıkardıktan sonra tamamen ilk kanalla bağlantısı kesiliyor.

hocam sizin söylediğiniz yöntemle alt kanal tamamen bağımsız kalıyormu.
ben geçen hafta denedim sahiplik sorununu çözemedim

hocam sizin söylediğiniz yöntemle alt kanal tamamen bağımsız kalıyormu.
ben geçen hafta denedim sahiplik sorununu çözemedim

evet ana mailinizin altındaki bi kanalı tamamen yeni gmaile taşıyorsunuz 2 hafta sonrasındada yetkiyi devredip kanalınızın bağlı bulunduğu mailden ayırıyorsunuz.

evet ana mailinizin altındaki bi kanalı tamamen yeni gmaile taşıyorsunuz 2 hafta sonrasındada yetkiyi devredip kanalınızın bağlı bulunduğu mailden ayırıyorsunuz.

tamam hocam bu yöntemi deneyim inşallah sahiplik sorunuyla karşılaşmam

bilgi için teşekkürler

Bak simdi elinde ana kanal ve alt kanali var ve birde bos mail var. Sen ana kanaldan alt kanalin yoneticiligini diger bos maile verdin. Senin ana kanalin sahip, bos mailse yonetici olacak o durumda. Aradan 2 hafta gecince sahipligi bos maile aktardiginda(senin deyiminle yetkileri) sahip mail otomatik olarak yonetici durumuna gelecek ve onu silebileceksin. Peki bu durumda sahip olarak ekledigin bos mail ne olacak? Alt kanal her halukarda farkli bi maile bagli kaliyor, onu kurtarmanin bi yolu yok. Bahsettigin tum yetkiyi aktarma olayi zaten su demek oluyor. "Ben bu hesapla degil, farkli bi hesapla sahip olarak devam etmek istiyorum." Senin dedigin gibi ana mailden ayriliyor evet ama bu seferde diger bos gmaile baglanmis oluyor. O kanalin yukselttigin gmail adresiyle hic bi islem yapamiyorsun. Kanali dahi silemezsin, sadece sahip hesap silebilir gibisinden uyari verir.

Bak simdi elinde ana kanal ve alt kanali var ve birde bos mail var. Sen ana kanaldan alt kanalin yoneticiligini diger bos maile verdin. Senin ana kanalin sahip, bos mailse yonetici olacak o durumda. Aradan 2 hafta gecince sahipligi bos maile aktardiginda(senin deyiminle yetkileri) sahip mail otomatik olarak yonetici durumuna gelecek ve onu silebileceksin. Peki bu durumda sahip olarak ekledigin bos mail ne olacak? Alt kanal her halukarda farkli bi maile bagli kaliyor, onu kurtarmanin bi yolu yok. Bahsettigin tum yetkiyi aktarma olayi zaten su demek oluyor. "Ben bu hesapla degil, farkli bi hesapla sahip olarak devam etmek istiyorum." Senin dedigin gibi ana mailden ayriliyor evet ama bu seferde diger bos gmaile baglanmis oluyor. O kanalin yukselttigin gmail adresiyle hic bi islem yapamiyorsun. Kanali dahi silemezsin, sadece sahip hesap silebilir gibisinden uyari verir.

baya bi karıştı durum :) şunu söyliyim bi kanalımı başka bi gmaile taşıdım ve 2 hafta sonra yetkiyi aldım ilk maili yöneticilikten attım şuan şuan ilk mailde kanal gözükmüyor tamamen başka maile yöneticiliği verdim.

ben onu deniyordum da youtube sağolsun denediğim kanalı 2 haftanın dolmasına 3 gün kala topluluktan kapattı.

Bu konu önemli mesajım bulunsun bilmiyordum bunları

baya bi karıştı durum :) şunu söyliyim bi kanalımı başka bi gmaile taşıdım ve 2 hafta sonra yetkiyi aldım ilk maili yöneticilikten attım şuan şuan ilk mailde kanal gözükmüyor tamamen başka maile yöneticiliği verdim.

E iste anlattigim seyi soluyorsun sende. Alt kanali tasidin baska gmaile bu sefer o gmailin alt kanali oldu, digerinden bi farki yok. Adam diyor ki alt kanali tamamen ana kanal yapma imkani var midir. Bununda imkani yok, cunku her halukarda bi sahibi olmasi gerekiyor alt kanalin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri