malesef geçmedi gelen yorumlardan dolayı başka bir coine geçmişti eğer geçmeseydi ortalama 2-3 katı kâr yapmıştı geçtiği coinde durum nedir bilmiyorum
Geçtiği coinden zarar ettiğini sanmam piyasadaki bütün coinler neredeyse x3 x4 yaptı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
malesef geçmedi gelen yorumlardan dolayı başka bir coine geçmişti eğer geçmeseydi ortalama 2-3 katı kâr yapmıştı geçtiği coinde durum nedir bilmiyorum
başıma gelen olayı anlatamltc 240 dolardi polodan ltc alip binanceye gönderdim 1 saat oldu 2 saat oldu para yok ortalıkta btc de 17k$ olmasın
nasıl çıldırdım poloniexe ticket attim gece 4 gibi geçmiş para şansa ltc de artmış
şuan satmıyorum
artma nedeni de transferlerde komisyon ücretinin azalmaya gidilmesi haberiymiş yanlış okumadıysam
aynen ltc'nin kurucusu açıklama yaptı. yeni sisteme geçiyorlarmış. azalacakmış transfer ücretleri bayağı... satma hocam herkese söyledim bu yıl ltc'nin yılı olacak![]()
önerdiğiniz altcoinlerin anlık yükselişleri düşüşlerini gösteren basit bi site varmı
önerdiğiniz altcoinlerin anlık yükselişleri düşüşlerini gösteren basit bi site varmı
+1 bende merak ediyorum .
Arkadaşlar para yatırma btc yatırma para çekme btc çekme komisyonları tamam da coin bozdurup alış satış girmeye komisyon almayan bir borsa var mı acaba. Binance galiba her alış satış emrinde komisyon kesiyor
siteyi kapatıp gitsinler o zaman nasıl ayakta duracak site komisyon almazsa![]()
hocam öyle de her alış satış emrinde kesmesi de çok oluyor bence yaadam bir btc transferine 0.001 kesiyor ona eyvallah da her işleme komisyon çok gibi geldi bana ama tabi kazanan kişiler için çerez parası
![]()
O da al sat yapan traderlardan aldığı payO komisyonları almayan borsa bulamazsın.
hocam peki binance al sat için kestiği komisyon hakkında fikrin var mı ? limite göre mi değişiyor yoksa işlem başına göre mi ?
bi de bnb alınca yarıya düşüyor diyorlar kaç bnb almak lazım nasıl oluyor![]()
Bnb alınca yarı fiyatına düşüyor ben 4$ ken almıştım o zaman minimum 4 tane almam için uyarmıştı sistem. Ancak şuan 20$ civarı bnb 1 tane alsanız yeterli olur işi garantiye almak için 2 tane alın bnb de çok iyi fiyat arttı yatırım olarak bile kullanılabilir![]()
Bnb alınca yarı fiyatına düşüyor ben 4$ ken almıştım o zaman minimum 4 tane almam için uyarmıştı sistem. Ancak şuan 20$ civarı bnb 1 tane alsanız yeterli olur işi garantiye almak için 2 tane alın bnb de çok iyi fiyat arttı yatırım olarak bile kullanılabilir![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.