Altcoin - Ana Konu

malesef geçmedi gelen yorumlardan dolayı başka bir coine geçmişti eğer geçmeseydi ortalama 2-3 katı kâr yapmıştı geçtiği coinde durum nedir bilmiyorum

Geçtiği coinden zarar ettiğini sanmam piyasadaki bütün coinler neredeyse x3 x4 yaptı.

LTC an itibariyle 320 doları aştı! kolay gelsin :D

başıma gelen olayı anlatam :) ltc 240 dolardi polodan ltc alip binanceye gönderdim 1 saat oldu 2 saat oldu para yok ortalıkta btc de 17k$ olmasın :D nasıl çıldırdım poloniexe ticket attim gece 4 gibi geçmiş para şansa ltc de artmış :D şuan satmıyorum

artma nedeni de transferlerde komisyon ücretinin azalmaya gidilmesi haberiymiş yanlış okumadıysam

başıma gelen olayı anlatam :) ltc 240 dolardi polodan ltc alip binanceye gönderdim 1 saat oldu 2 saat oldu para yok ortalıkta btc de 17k$ olmasın :D nasıl çıldırdım poloniexe ticket attim gece 4 gibi geçmiş para şansa ltc de artmış :D şuan satmıyorum

artma nedeni de transferlerde komisyon ücretinin azalmaya gidilmesi haberiymiş yanlış okumadıysam

aynen ltc'nin kurucusu açıklama yaptı. yeni sisteme geçiyorlarmış. azalacakmış transfer ücretleri bayağı... satma hocam herkese söyledim bu yıl ltc'nin yılı olacak :D

xdn dikkat beyler :D 1417 adet var elimde şuan yıl sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum
0.0000248 btcden almıstım şuan 0,0000537

Bence birz garantici olun altcoinlerde hacim yuksek olanlarla ilgilenin. Hacim çok olan top 10 seçin. grafiklere bakın öyle tercih edin derim. yoksa ters köşe gelebilirsiniz.Altcoinlerde mantık yok :D çok çılgın. foreks yıllarımı aklıma getiriyor, hacimsiz olanlar.
Tam kazandım diye sevinirken , bir sonraki trade işleminde kazanç gidebiliyor. Çok hareketli kademeli parçalı alım..parçalı satım önemli. Destek dirençlere göre..
bol şans

önerdiğiniz altcoinlerin anlık yükselişleri düşüşlerini gösteren basit bi site varmı

Arkadaşlar para yatırma btc yatırma para çekme btc çekme komisyonları tamam da coin bozdurup alış satış girmeye komisyon almayan bir borsa var mı acaba. Binance galiba her alış satış emrinde komisyon kesiyor

Arkadaşlar para yatırma btc yatırma para çekme btc çekme komisyonları tamam da coin bozdurup alış satış girmeye komisyon almayan bir borsa var mı acaba. Binance galiba her alış satış emrinde komisyon kesiyor

siteyi kapatıp gitsinler o zaman nasıl ayakta duracak site komisyon almazsa :)

siteyi kapatıp gitsinler o zaman nasıl ayakta duracak site komisyon almazsa :)

hocam öyle de her alış satış emrinde kesmesi de çok oluyor bence ya :) adam bir btc transferine 0.001 kesiyor ona eyvallah da her işleme komisyon çok gibi geldi bana ama tabi kazanan kişiler için çerez parası :)

hocam öyle de her alış satış emrinde kesmesi de çok oluyor bence ya :) adam bir btc transferine 0.001 kesiyor ona eyvallah da her işleme komisyon çok gibi geldi bana ama tabi kazanan kişiler için çerez parası :)

O da al sat yapan traderlardan aldığı pay :) O komisyonları almayan borsa bulamazsın.

O da al sat yapan traderlardan aldığı pay :) O komisyonları almayan borsa bulamazsın.

hocam peki binance al sat için kestiği komisyon hakkında fikrin var mı ? limite göre mi değişiyor yoksa işlem başına göre mi ?
bi de bnb alınca yarıya düşüyor diyorlar kaç bnb almak lazım nasıl oluyor :D

hocam peki binance al sat için kestiği komisyon hakkında fikrin var mı ? limite göre mi değişiyor yoksa işlem başına göre mi ?
bi de bnb alınca yarıya düşüyor diyorlar kaç bnb almak lazım nasıl oluyor :D

Bnb alınca yarı fiyatına düşüyor ben 4$ ken almıştım o zaman minimum 4 tane almam için uyarmıştı sistem. Ancak şuan 20$ civarı bnb 1 tane alsanız yeterli olur işi garantiye almak için 2 tane alın bnb de çok iyi fiyat arttı yatırım olarak bile kullanılabilir :)

Bnb alınca yarı fiyatına düşüyor ben 4$ ken almıştım o zaman minimum 4 tane almam için uyarmıştı sistem. Ancak şuan 20$ civarı bnb 1 tane alsanız yeterli olur işi garantiye almak için 2 tane alın bnb de çok iyi fiyat arttı yatırım olarak bile kullanılabilir :)

6 tane vardı elimde komisyon düşük olsun diye almıştım 12 dolardan. Bugün 16 dolar oldugunu görünce hemen sazan gibi atladım 5k doge aldım. Sonra öğrendim doge sınırsız bir coinmiş yani maximum limiti yok :D böyle olunca da 1 doları bulması bile imkansız gibi

Bitcoin yükselişinde düşüş yaşarsa alım yapıcam BNB'yi :)

Tron a sizce yatırım yapılır mı?

Ocağın 2. haftası büyük bir anlaşma olduğunu tweter 'dan duyurdular... Şuan 0.15 $ civarı 0.8 $ çıkar diye düşünüyorum...

Alacağım 20 000 trx in 10 000 ini 0.4 $ civarı bozacağım kalan 5 000 ini 0.8 $ bandında kalanı ise 1.3 $ lerde...:rock:

https://koinbulteni.com/tron-en-buyuk-sekizinci-kripto-para-oldu-6180.html

Onu bunu boşverinde hep birlikte İOTA kurucularına beddua edelim kısa zamanda öteki dünyayı boylasınlar da bizde kurtulalım şu coinden batacaksak tam batalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri