Bende Coinbase'den btc aldım 4 gün önce hala hesaba geçmedi, 8 gün içinde geçecekmiş. Normal mi sizce bu? Yoksa başka siteden mi almalıyım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende Coinbase'den btc aldım 4 gün önce hala hesaba geçmedi, 8 gün içinde geçecekmiş. Normal mi sizce bu? Yoksa başka siteden mi almalıyım?
coinbaseden aldınız? direk yansıması lazım kredi kartıyla mı aldınız?
Hesap kartı ile aldım. 8 gün içinde diyor.
Türkiye de yaşıyorsanız bu yüzden olabilir yoksa ben direk aliyorum anında yansıyor
doge hakkında birşley düşünüyorum cok dengesiz bir coin.
Ama dash cok saglam ilerledi ve hergün yeni bir anlaşma acıklıyorlar önümüzdeki senelerde en saglam coinlerden birisi olacagına hiç şüphe yok
1tane dash aldım ledgere attım ve köydeki anneme verdim en az 2 sene hiç ellemeyi düşünmüyorum.
Birazdan verge official sayfasından bir açıklama yapılacak, wraith şuan hazır görünüyor xvg tutanlar hareket başlayabilir.
Edit: Twit geldi, uçuşa geçti![]()
İnşallah 2k satoshileri görürde güzel bir kar yaparız hocam![]()
Amerika da yaşıyorum bende ama anlamadım, ayın 4'ünde aldım hala pending yazıyor.
"Purchases made using a credit or debit card or the USD wallet are made available instantly.
When using bank transfers, the ACH bank transfer system is used for payments with your bank account. The ACH bank transfer system typically takes 3-5 business days* (which may be as many as 7-10 calendar days, depending on the timing of weekends and other bank holidays) to complete after initiating a purchase. The timing will displayed prior to confirming your order."
açıkcası anlamadım ben haftada 1 kere alıyorum limitten dolayı direk hesabıma geçiyor coin
Amerikan bankalarından kaynaklanıyor. Parayı kontrol ediyorlarmış
orada vergi olayi da var galiba bir yerde okumuştum coinbasa ye para yatıranlar vergi formunu doldursun gibi vs.
Bittrex filan da kimlikle doğrulama istiyor.
oradan para yükleniliyor mu bilmiyorum ben amerikan borsasına kayıt oldum bitfinex 3 haftadır bekliyorum hala hesabı onaylamadılar para yatırma konusunda
Türk hesaplardan yapmam daha mı mantıklı acaba?
değil tabi ki arada çok fark var zaten oradan alıp yabancı borsaya atacaksınız 15 k dolarlık btcyi 16,500 17 k dan almış olacaksınız onu birde yabancı borsaya atınca size kalacak 14 k dolar civari bir şey
bu işte yeni iseniz yavaş yavaş yapın zaten ufak ufak kafanızda her şey oturur bende türk sitesinden yatırdım yabancı borsaya attım şuan için türk borsaları zarar yani
forumda satan arkadaşda vardı [MENTION=15171]Katip[/MENTION] alabiliyorsanız ondan alın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.