Altcoinlerde hareketlenmeler var gibi

freusty

Kayıtlı Üye
son 2-3 haftada 2-3k artmış portföy. 4 coin tutuyorum birinde ana sermaye var. onun etkisi yok artışa çünkü değeri 1 sat hala. diğer 3 ü yükselişte. coin adı vermicem ama zaten altcoin borsalarında artışlar ya tek coinlerde keskin yaşanır ya da genelinde yavaştan artışlar başlar. bu 3 ü de yavaştan artışa geçmiş muhtemelen diğer coinlerde de durum benzerdir. haliyle altcoinlerde hafiften hareketlenme var gibi. zaten 2018 in başından bugüne dek altcoin piyasaları %95 in üzerinde eridi. haliyle bu hareketlenmeler artık beklediğimiz şeylerdi, umarım devamı gelir.

konuyu açalı henüz 1 ay olmamış. portföy 2-3k artmış demişim o ara. o zamandan bu yana 4 coinlik portföyde toplamda yaklaşık 25-30k lık bi artış yaşandı. bunlardan bir tanesi etkisiz eleman çünkü değeri 1 satta. yani artışı sağlayan 3 coindi. bakalım bundan sonrası nasıl gelişecek.

edit. toplam hacim grafiğini kontrol ettim 82 milyar $ lık bi artış yaşanmış. 272 den 354 b $ a çıkmış. (btc ve altların toplamı)

Son düzenleme:
konuyu açalı henüz 1 ay olmamış. portföy 2-3k artmış demişim o ara. o zamandan bu yana 4 coinlik portföyde toplamda yaklaşık 25-30k lık bi artış yaşandı. bunlardan bir tanesi etkisiz eleman çünkü değeri 1 satta. yani artışı sağlayan 3 coindi. bakalım bundan sonrası nasıl gelişecek.

edit. toplam hacim grafiğini kontrol ettim 82 milyar $ lık bi artış yaşanmış. 272 den 354 b $ a çıkmış. (btc ve altların toplamı)

pundi ise aynı gemideyiz :)

40 tl'lik yatırımım 42 tl oldu.

Yatırım yapmayı sevmiyorum ama oyun gibi zevkli oluyor arada para yükleyip al sat yapıyorum sarıyor :D

ben her daim riskli işler yaparım. en riskli ve büyük yatırım pton da. portföyümü oluşturup artış gösteren diğer 3 coin zcash, pumapay, eos. zcash ve pumapayde yaşandı artışlar büyük oranda. konuyu açtığımda puma 0.0080 lerdeydi şu an 0.00320 lerde(sıfırlar farazi). zec 400 tl lerdeydi şu an 650 lerde.

bu arada belirteyim. zarardan kâr bunlar. son 2 yılda 340k $ a yakın zararım var. 900 $ lardan 35 $ lara kadar düştü zcash mesela. şu an 90 $ larda.

riskli sular bunlar.

Cok ilgim olan alan degildi siz oyle anlatinca bi giresim gelmisti simdi gitti :D

Ah ah, btc coin konularına haberlerine bakınca yaram deşiyor

Bitcoin covid den dolayı düzeltmeye gittiğinde takip ediyodum, Bitcoin 4300 dolara kadar düştü, bu esnada ethereum 100 dolara kadar düştü, normalde 100 - 120 dolar arasında iken alacaktım, investing deki yorumları okuyunca bazı kişiler 50 dolar falan olur diyordu ethereum için, bende bu sebeple almadım, ondan sonra ethereum 170 dolar oldu aldım. 150 dolar olunca sattım. Yine yorumları okuyarak satmıştım. sözde 100 dolar altına sarkacaktı. Ondan sonra hiç almadım. Ethereum'un şuanki değeri 400 dolar civarı.
Nasip Kısmette yokmuş. Birdahaki düzeltmeyi bekleyeceğim

Ve artık asla investig takip etmiyorum

Son düzenleme:
Ah ah, btc coin konularına haberlerine bakınca yaram deşiyor

Bitcoin covid den dolayı düzeltmeye gittiğinde takip ediyodum, Bitcoin 4300 dolara kadar düştü, bu esnada ethereum 100 dolara kadar düştü, normalde 100 - 120 dolar arasında iken alacaktım, investing deki yorumları okuyunca bazı kişiler 50 dolar falan olur diyordu ethereum için, bende bu sebeple almadım, ondan sonra ethereum 170 dolar oldu aldım. 150 dolar olunca sattım. Yine yorumları okuyarak satmıştım. sözde 100 dolar altına sarkacaktı. Ondan sonra hiç almadım. Ethereum'un şuanki değeri 400 dolar civarı.
Nasip Kısmette yokmuş. Birdahaki düzeltmeyi bekleyeceğim

2014 ün başından beri btc, 2017 nin başından(ethereum un 6-7 dolar olduğu zamanlar) beri altcoin piyasalarındayım. yüzlerce yükseliş, düşüş gördüm. tüm bu tecrübelere dayanarak bu piyasalar hakkında söyleyeceğim tek şey varsa o da şu. altcoinlerin tamamı shitcoindir. kimisi daha güvenilir shitcoin kimisi daha riskli. 4400 $ yaptıkları bch ı 70 lere kadar düşürdüler. o tablo tek başına yeterli kimsenin sözüne güvenilmeyeceğinin anlaşılması için. o yüzden kararları kendi kendinize alıp uygulayın. şunu dediler bunu dediler diyerek iş yapmak daha büyük risk. illa birilerinin sözüyle iş yapcam derseniz o zaman ünlü isimleri takip edin twitter da. john mcafee gibi. örneğin 2017 kasım ayında tüm altlar yükselişe geçmişti. bu yükselişin en büyük sinyalini veren mcafee dir. verge, monero ve bi coin daha söylemişti. ben o sinyali yakalayıp verge ye 30 sat da girmiştim. 2400 sat a kadar yükselmişti. ben 120 de çıkmıştım ama risk almadan. yani isimsizlerin önerileriyle iş yapmak yerine piyasada tanınan en büyük oyuncuları takip edin. yine de hiç birine güven olmaz çünkü sonradan da pek çok coin önerdi, çoğu çöp oldu. biraz da analiz işi bunlar. kendiniz mantık kuracaksınız. benim kurduğum mantıklar genelde nokta atışıydı ama tüm altcoinlerde %95 e varan erime yaşanacağını tahmin edersiniz ki kimse öngöremezdi bu piyasayı yönetip yönlendiren büyük balinalar dışında. o da baya büyük bi şanssızlık oldu, tecrübelendik diyelim.

tahminime göre 2021 de büyük yükseliş başlayacak gibi görünüyor. 1 btc 1 milyon tl civarına yükselir çok rahat.

edit. anlık artışmış puff dedi gitti. ^^ altcoinlerin doğası :)

Son düzenleme:
Elini nereye atsan yeni coin çıkıyor böyle olunca pay bölünüyor ve hiçbirinin fiyatı artmıyor bu saatten sonra BNB hariç hiçbir altcoini almam ben BNB en azından işe yarıyor kullanım alanı var diğerlerinin hiçbir numarası yok ama bir bakıyorsun fiyatı 1 dolardan 100 dolara çıkıyor hop 2 gün sonra 10 dolar oluyor gerek yok riske girmeye zaten BİTCOİN düşünce de çıkınca da alayı değer kaybediyor

Ethereum candır, ben 11k doları binance da dolarda tutuyorum, ayı sezonu olursa düşük bir rakamdan yakalamaya çalışacağım
En iyi ve en sağlam coin bana göre ethereum dur, bitcoinden sonra ikinci sırada, asla sorun çıkartmaz

Mart ayında 290 dolardan 85 dolara düştü, eylül ayında 485 dolar olarak yükseliş yaşadı, ben ayı piyasasında 200lü dolarlara düşeceğini düşünüyorum
Ancak uyguladığım bir strateji var, asla tek parça alım yapmayacağım, parayı 3 yada 4e böleceğim, 4 kere ayrı zamanda ayrı günde, parçalı olarak alacağım

Son düzenleme:
Ethereum candır, ben 11k doları binance da dolarda tutuyorum, ayı sezonu olursa düşük bir rakamdan yakalamaya çalışacağım
En iyi ve en sağlam coin bana göre ethereum dur, bitcoinden sonra ikinci sırada, asla sorun çıkartmaz

Mart ayında 290 dolardan 85 dolara düştü, eylül ayında 485 dolar olarak yükseliş yaşadı, ben ayı piyasasında 200lü dolarlara düşeceğini düşünüyorum
Ancak uyguladığım bir strateji var, asla tek parça alım yapmayacağım, parayı 3 yada 4e böleceğim, 4 kere ayrı zamanda ayrı günde, parçalı olarak alacağım

1400 dolarları görüp 70 dolarlara kadar düşen bi coin için asla sorun çıkarmaz demek fazla iyimser.

altcoinlerin tümü shitcoindir bana göre de. hiç biri için kesin bi şey konuşulamaz. bitcoin tektir, taklidi yoktur o yüzden inanı için büyük öneme sahiptir ve kesin konuşmak hakkıdır fakat diğer coinlerin tümü adı üstünde, alternatif coin'dir. biri olmazsa diğeri hesabı. haliyle hiç bi altcoin için kesin cümleler kurmayın derim. insanları da yanlış yönlendirmiş olur, haklarına girersiniz. yukarda bnb den bahseden arkadaş için de geçerli aynı sözlerim.

bugün dahi, 300-400 dolar seviyesinde olan bir coinin 3 ay içinde 5 dolara inmeyeceğinin bi garantisi yok. bitcoin için bu ihtimal 100000 de 1 ise, altcoinler için 50-100 de 1 gibi bi şeydir bana göre.

Konuyla alakasız ama bence coinler borsalarda saklandığı sürece yükselme olmaz. Borsalar istediği gibi fiyat belirliyorlar. Herkes BTC'lerini çeksin bakalım kendi cüzdanlarına asıl BTC'nin değerinin ne kadar yüksek olduğu o zaman ortaya çıkar..
Not: Kaldıraç olan piyasa serbest olamaz..

1400 dolarları görüp 70 dolarlara kadar düşen bi coin için asla sorun çıkarmaz demek fazla iyimser.

altcoinlerin tümü shitcoindir bana göre de. hiç biri için kesin bi şey konuşulamaz. bitcoin tektir, taklidi yoktur o yüzden inanı için büyük öneme sahiptir ve kesin konuşmak hakkıdır fakat diğer coinlerin tümü adı üstünde, alternatif coin'dir. biri olmazsa diğeri hesabı. haliyle hiç bi altcoin için kesin cümleler kurmayın derim. insanları da yanlış yönlendirmiş olur, haklarına girersiniz. yukarda bnb den bahseden arkadaş için de geçerli aynı sözlerim.

bugün dahi, 300-400 dolar seviyesinde olan bir coinin 3 ay içinde 5 dolara inmeyeceğinin bi garantisi yok. bitcoin için bu ihtimal 100000 de 1 ise, altcoinler için 50-100 de 1 gibi bi şeydir bana göre.

Ben kendimce diyorum kendim alıcam şahsım diyorum :) alın uçar demedim konuyu açan sensin fikrimizi belirtiyoruz ne bekliyorsun anlamadım konunun adı bile altcoin hareketlenme bu kadar duyarlıysan niye açtın konuyu?

Ben kendimce diyorum kendim alıcam şahsım diyorum :) alın uçar demedim konuyu açan sensin fikrimizi belirtiyoruz ne bekliyorsun anlamadım konunun adı bile altcoin hareketlenme bu kadar duyarlıysan niye açtın konuyu?

yatırım yaptıklarınızın reklamını yapıp diğerlerini gömün diye açmadım. bu işin bencesi sencesi yok. sen bence dersin başkası görür aa iyi hemen alayım der.

ben genel konuşuyorum. tüm altcoinler risklidir. bu bilinçle hareket etsin herkes diyorum. altcoinler konuşulsun sohbeti yapılsın artınca dillendirilsin vs vs onda problem yok ama bi coin adı verip gerisi şudur budur benimki şu bu bence mence işleri boş. bilmiyorum detayı anlatabiliyor muyum?

sinyali çoktan vermişiz aga be...

6 hane artışlar oldu konu açıldığından bugüne. daha başlangıç duruyor, bakalım.

Kıymetli arkadaşlar, Piyasada sağlam coin diye bişey yoktur. Anlık frene basar gibi aşağıya dönebiliyor. Şuan altboğa sezonunda olduğumuz bir gerçektir. Ciddi bir yükselişi tamamlamıamış grafikte çok güzel yerin olan inandığınız coinlere giriş gayet iyi tercih olacaktır. Bu dönemde anlık saniyede patlıyor yukarı doğru sırası gelen 5 6x yapıp orada dinlenip 2x 3x zamanla aylar sonra yapıp totalde 20 üstüne kendini rahatlıkla atabiliyor.Boşaltmalarda panik yapıp sayıysan yani Boğada trenden atlarsan açıkta kalırsın kaybetmeyi göze alacağın para ve belli bir hedefin olmalı ve o hedefe gelene kadar ekran kapatılıp çekirdek çıtlatıp gezip tozarak pörtleyiniz katlamak en mantıklısı. Elbette ki her coinden bu hareket beklenmez grafik ölçerek işlem yapılmalı saten borsa ile uğraşan kişi keyfiyle değil trendiyle hareket edendir.

Bol kazançlar dilerim
Saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri