Altcoinlerle ilgilenenler var mı?

şu an altlarda bi hareket yok. gördüğünüz doğru dürüst artışlar 8k ya yakın coinin %2-3 ünde yaşandı. buzdağının görünmeyen, en büyük kısmı hala dipte pusuda. btc 20k üstüne çıkmadan altlarda buzdağı için hareket beklemiyorum. popüler olanlar biraz daha değerlenebilir o kadar. btc şöyle 22-23 lere yaklaşırken altlar da harekete başlar. sonra btc hafif hafif düşerken altlar yükselir, btc hızlı düşerken altlar keskin yükselir, btc 16-17 lere çekildiğinde altlar pik yapar. sonra altlar erimeye başlar. btc 19 lara tekrar dener, ardından 12-13 lere düşer. ardından yeni döngünün başlamasını bekleriz. bu döngüyü 2 yıldır bekliyorduk, bakalım yaşanacak mı.

son 3-4 günde 15k zarar ettirdi ama toparlayıp çok rahat egale edeceğini düşünüyorum. daha şova var. ( not. sadece şahsi öngörülerimdir )

şunu yazdığım sıra 16.9-17 falandı 2 günde tekrar 19.3 e gelmiş. bakalım tahmin tutacak mı :)

şu an altlarda bi hareket yok. gördüğünüz doğru dürüst artışlar 8k ya yakın coinin %2-3 ünde yaşandı. buzdağının görünmeyen, en büyük kısmı hala dipte pusuda. btc 20k üstüne çıkmadan altlarda buzdağı için hareket beklemiyorum. popüler olanlar biraz daha değerlenebilir o kadar. btc şöyle 22-23 lere yaklaşırken altlar da harekete başlar. sonra btc hafif hafif düşerken altlar yükselir, btc hızlı düşerken altlar keskin yükselir, btc 16-17 lere çekildiğinde altlar pik yapar. sonra altlar erimeye başlar. btc 19 lara tekrar dener, ardından 12-13 lere düşer. ardından yeni döngünün başlamasını bekleriz. bu döngüyü 2 yıldır bekliyorduk, bakalım yaşanacak mı.

son 3-4 günde 15k zarar ettirdi ama toparlayıp çok rahat egale edeceğini düşünüyorum. daha şova var. ( not. sadece şahsi öngörülerimdir )

16.5k ydı yazı yazıldığında, 21.5k olmuş. tahmin iyi gidiyor

6 7 ay önce Ethereum 300 dolar altında iken yüklü bir miktar parayı Binance atmıştım. Ancak o gün bu gündür almadım, Düzgün bir strateji araştırıyordum. Sonunda bir hafta önce buldum. Backtestleri iyi gözüküyor. 580 Dolarda iken alım sinyali verdi. 2 Gün bekledim fake sinyal mi değilmi. 580'in altına düşmedi. Dün bu saatlerde 589 Dolardan aldım. Bakalım ilk defa 4 yıl sonra bu piyasada kazanç sağlayabilirim. Elde yöntem olmayınca farsız araba misali gibi, kapalı farda araba sürüyorsun gibi. Kaza yapma ihtimali bu durumda yüzde 85. Bir kere kazanırsın, 2 kere kazanırsın. Eninde sonunda şelaleye yakalanırsan ciddi zarar edebilirsin. Ancak hiç satmadığın durumda yine bitcoin olsun ethereum olsun çıktığı seviyeye tekrar çıkar. Fakat amacım al sat yapmak. Uzun süredir bu sistem üstünde çalışıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri