Alternatif İnternet Kaynağı ''Kablosuz İnternet''

Turkiyede olan kablosuz internet sağlayıcıları

İstatistikler

Girdiğiniz zaman soldaki / İnternet Servis Sağlayıcılığı (B) / tıklayın

&Bu konuda bence çok gereksiz tekrarlıyorum

çok oenmlı bi konuymuş gibi tam tersi İŞE YARAMAYAN BOŞ bi konu açmıssın Hoca şu konuyu okuyup kapatırsan sevınırım insanların aklını karıştırmaktan baska bıseye yaramaz?
@era @mNote
Piyangodan çıkar gibi forumu takip etmeyip sadece kendi fikirlerini benimseyip hoş görme dünkü açılan konuda forumdaki herkes nasıl bağlandığını anlattı ve bende anlattım daha sonra pm den 10 üstünde bu konu ile ilgili detay almak isteyen arkadaşlar oldu ve konu açmamı rica ettiler onun üzerine bende bu konuyu açma gereği hissettim napalım yardımcı olmayalımmı ? Bağnaz fikirlerini kendine sakla forumdaki Admin ler bir member dan neyi nasıl yapması gerektiği hakkında fikir almaz, görende zannederki hiç olmayan bir hurafeyi paylaşıyorum forumda, hoşlanmadıysan girmezsin bu konuya olur biter.

Piyangodan çıkar gibi forumu takip etmeyip sadece kendi fikirlerini benimseyip hoş görme dünkü açılan konuda forumdaki herkes nasıl bağlandığını anlattı ve bende anlattım daha sonra pm den 10 üstünde bu konu ile ilgili detay almak isteyen arkadaşlar oldu ve konu açmamı rica ettiler onun üzerine bende bu konuyu açma gereği hissettim napalım yardımcı olmayalımmı ? Bağnaz fikirlerini kendine sakla forumdaki Admin ler bir member dan neyi nasıl yapması gerektiği hakkında fikir almaz, görende zannederki hiç olmayan bir hurafeyi paylaşıyorum forumda, hoşlanmadıysan girmezsin bu konuya olur biter.
Taktik paylaşımı yasak:) karinca nin gercektem tepkisi anlamsiz:)

bu kadar yazmana değmez hocam ağzın kıpırdasın yeter :)

Burda sadece post kasarsın kardeş başka bişeye yaramaz İlinde İnternet servis sağlayıcısı olanın zaten haberi olur yani :cool:

---------- Spam Engelliyici 21:29 ---------- Önceki Mesaj 21:26 ----------

bu kadar yazmana değmez hocam ağzın kıpırdasın yeter :)

Konuyla alakaı yorum yapsana sen ne boşboş yazıyorsun arada konuyla alakası bişey demişim orda dimi?

[MENTION=12014]Karınca[/MENTION] ben bu arkadasın bir süre forumdan uzaklastırılmasını istiyorum rahatsız oldum :) [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Burda sadece post kasarsın kardeş başka bişeye yaramaz İlinde İnternet servis sağlayıcısı olanın zaten haberi olur yani :cool:

Konuyla alakaı yorum yapsana sen ne boşboş yazıyorsun arada konuyla alakası bişey demişim orda dimi?
sen diye konuşamazsın bu bir ikicisi dimi diye yazılmaz kibar oğlan demi die yazılır :) germe beni akşam akşam hadi konu sahibi arkadaş k bakma

---------- Spam Engelliyici 17:32 ---------- Önceki Mesaj 17:32 ----------

@Karınca ben bu arkadasın bir süre forumdan uzaklastırılmasını istiyorum rahatsız oldum

Benim haberim yoktur 2 haftadir alternatif aradim bulamadim ilk defa duydum bunu ve arastirip imkan varsa kullanacam.

Gereksiz pos kasan biri varsa o da sensin kimse senin baglantini engellemez endişen o ise

sen diye konuşamazsın bu bir ikicisi dimi diye yazılmaz kibar oğlan demi die yazılır :) germe beni akşam akşam hadi konu sahibi arkadaş k bakma

---------- Spam Engelliyici 17:32 ---------- Önceki Mesaj 17:32 ----------

@Karınca ben bu arkadasın bir süre forumdan uzaklastırılmasını istiyorum rahatsız oldum

Ben size guluyorum forudam bıseymı yapmısım kufurmu etmısım bı kanıt gostersene

---------- Spam Engelliyici 21:40 ---------- Önceki Mesaj 21:38 ----------

[MENTION=12014]Karınca[/MENTION] ben bu arkadasın bir süre forumdan uzaklastırılmasını istiyorum rahatsız oldum :) [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Bende bu arkadasın uzaklaştrılmasını ıstiyorum arkadaş rahatsız olmus babasının kahvesi bura galıba

Ben size guluyorum forudam bıseymı yapmısım kufurmu etmısım bı kanıt gostersene

ne mi yapmıssın ? konu baslıgı ilgimi cekti girdim okudum cok da güzel yazmıs arkadas ugrasmıs etmis sonra senin yoruma geldim baktım sanki düşmanına yazmıssın arkadas ugrasmıs etmiş özel mesaj atan insanların istegine karsılık o kadar emek verip yazmıs ( senin icin degil ) sende gelmişssin buraya konu kilit diyorsun pardonda sen kimsin kardesim seni zorla konuyamı cagırdı arkadas ilgini cekmiyorsa konu girmessin .

ne mi yapmıssın ? konu baslıgı ilgimi cekti girdim okudum cok da güzel yazmıs arkadas ugrasmıs etmis sonra senin yoruma geldim baktım sanki düşmanına yazmıssın arkadas ugrasmıs etmiş özel mesaj atan insanların istegine karsılık o kadar emek verip yazmıs ( senin icin degil ) sende gelmişssin buraya konu kilit diyorsun pardonda sen kimsin kardesim seni zorla konuyamı cagırdı arkadas ilgini cekmiyorsa konu girmessin .
Arkadaşin kategorisi paylaşılmis verdigi tepkiye bakar misiniz:)

Benim haberim yoktur 2 haftadir alternatif aradim bulamadim ilk defa duydum bunu ve arastirip imkan varsa kullanacam.

Gereksiz pos kasan biri varsa o da sensin kimse senin baglantini engellemez endişen o ise

Millet benım neden baglantımı engellesın blader ne saçmalıyorsun :D

---------- Spam Engelliyici 21:46 ---------- Önceki Mesaj 21:45 ----------

HOCAM KONUYA GİRDİN. okudun baktın peki işine yaradımı ? hayır yaramadı ilidne azten İNTERNET SERVİS SAĞLAYICISI var ise haberin olur bukadar

Millet benım neden baglantımı engellesın blader ne saçmalıyorsun :D
Bu konu başlığı altinda saçmalayan tek kişi sizsiniz. Verdiginiz tepki sanki biri gelmiş burada sizin kaynaginizi, kategorinizi paylaşmis. Hemen konu kilitlensin diye mesaj atıyorsunuz.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] kardesim su arkadasa forum kurallarını hatırlatırmısın ben ugrasmayacagım [MENTION=12014]Karınca[/MENTION]

100 Lira verip 8mbit sınırsız ve kotasız kullanayım yeter ki önemli değil ama 70 lira veripte kazıklanmak adama koyuyor fena.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri