Alternatif Partner Listesi YENİ

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
alternatif arayanlar için çok güzel bir kaynak aralarında paypal harici çalışanlar var mı? hocam webmoney gibi ben bir kaçına baktım hepsi paypal

air ' e mail attım .sizinle çalışmak isteriz büyük youtube gurubumuz var diye.dedi bana kanall linkleri verirseniz dteaylı konusabiliriz.

gönderilen mail :

Доброго времени суток! Мы группа которая работает в youtube,группу составляет примерно 2000 человек. В данный момент ищем партнера. Партнеры с которыми мы сейчас работаем не компенсируют нас если наши каналы закрываются. Мы нуждаемся в партнерах которые не оставили бы нас на пол пути и оплачивали бы все во время. У нас есть приблизительно 10000 каналов. Сколько процентов вы будете оплачивать и будете ли вы компенсировать нас если каналы закроются? Спасибо!!!

cevap :
Добрый день!

Для формирование более конкретного и предметного предложения для вашей группы, можете выслать нам свои контактные данные и ссылки на свои каналы.
Спасибо!

С уважением,

Петр

Специалист по работе с партнерами

Agency of Internet Rights

web: AIR | Agency of internet rights

Son düzenleme:
Hocam biraz zorla ne kanal linki gardaş sen bizim şartlarımızı kabul et biz onbinlerce kanalla sana gelelim de hayrına :)
[MENTION=7931]EgE[/MENTION] haberin olsun bu wsp group 3000 bin izlenim 100 abone şartı var deniliyor ama ben bir iki gün önce 12 aboneli 2000 izlenimli kanalla partnere başvurdum. Bir saat içinde davet geldi halada duruyor davet kabul edeyim mi Quize mi sokayım karar veremedim

Edit: Konu sahibi isteği üzerine editlenmiştir (doganuzun)

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam şuan broadband ve bentpixels alternatif olarak kullanılabilir gibime geliyor..ikisde kapananları ödüyor broad %30 kesinti bentpixels 'in 50 - 40 arası diyorlar yinede araştırmaya devam..

wsp kapanan kanalları ödemiyor bu arada..ama quize alternatif olabilir ödeme yöntemi webmoney

Son düzenleme:
Son zamanlarda açılan en keyifle okuduğum konu. Herkezin el ele vererek yardımlaşarak sorunları aşabilmeyi düşünmeye başlaması beni çok mutlu etti.
Bu konu umarım kapatılmaz ..

Herkez bu konuda taşın altına elini koyup denemeler yaparak emek harcarsa bu forumda , bizim paralarımızın üstüne yatamaz karaktersiz netwrkler.
En kısa sürede bende bilgilerimi ekleyecem konuya.

Henüz gelişme aşamasında olan ve büyümeyi hedefleyen partnerler mutlaka vardır. Özellikle rus menşeyi
Şu forumdan hiç yoksa 5.000 üye ile 10.000 lerce kanal var.
Doğru hareket edip ve birde dil bilen bir sözcü bulursak bunlarla pazarlığa bile oturabiliriz aslında
Quiz boş yere bizim nazımızı çekmiyor boş yere işimizi kolaylaştırmaya çalışmıyor.
5.000 kişilik bir grubu mutlaka fırsat olarak görecek başka partnerler vardır
Bireysel olarak değilde grup olarak bazı şeyleri kolaylaştırabiliriz aslında...

Bir kaç şirket ile mailleşiyorum bende. Somut adımlar atamadım daha doğrusu hiç bir firma ne olursan ol gel demiyor.. Ancak ilerleme kaydediyoruz.

En büyük sorun kapanan kanallar hakkında. Çok makul cevaplar gelmiyor ne yazıkki. Ben ayda 500 kanal garanti ettim bazı partnerlere fakat dediğim gibi yine de en makul olanı herşeye rağmen QUIZ

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

«Èêñ-ÌåäèàÄèäæèòàë» - ëèäåğ ğûíêà îíëàéí-äèñòğèáóöèè ìåäèàêîíòåíòà. bu partner kesinlikle son 7 güne bakıyor ve günlük 100 izlenim istiyor orası kesin bir kanalımla başvurmuştum gelen mailden bu anlaşılıyordu.. geri kalan şartları nedir görüşmek gerekli..
Daha önce şöyle bir konu açmıştım bu konuda olmayanlar varsa eklenip denenebilir
http://www.ytpara.com/partner-networkleri/60102-youtube-multi-channel-networklerin-listesi.html

Konuyu Takipteyim özelliklede bentpixels ile ilgili daha çok bilgi bekliyorum inglizcesi iyi olan arkadaşlar netliğe kavuşturacaktır..
Ayrıca güzel bir konu olmuş Elinize sağlık [MENTION=7931]EgE[/MENTION] ustad

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri