Altın Elbiseli Adam - Barkın Bayoğlu - Hayatını Kaybetti

ttugrul

Kayıtlı Üye
Motosiklet camiasının sevilen ismi Barkın Bayoğlu, dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde geçirdiği kazada hayatını kaybetti. İddialara göre, arabadan inerek köprü üzerinde yürümeye başlayan bir kişiye çarpan Bayoğlu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Çarptığı kişi, olay yerinde ölürken, Bayoğlu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaynak : HaberOran.Com

Oğlum hayranıydı, en son motosiklet fuarında resim çekindiler, onun için fuara gitti valla üzüldüm, Allah rahmet eylesin ne diyelim.

Gerçek olmayabilir.Haber sitelerinde öyle bir şey yok.Twitter da millet bahsediyor.Yine çaycı hüseyin vakası olmasın.

maalesef gerçek sayfasında vs de mevcut :/, Allah rahmet eğlesin sayılı insanlardan biriydi, youtube deki izlenmeye değebilecek kanallardan biriydi resmen gitti :/

konuşması, mimikleri çok ilginçti, denk gelince uzun süre izlerdim. Allah rahmet eylesin.

4 gündür kanala video atmıyor diyordum, çok eğlenerek takip ederdim yıllardır.
15 Temmuz şehitler köprüsüNde eşiyle kavga edip aracından inip karşı şeride geçen birine çarparak vefat etti. Evet, şaka gibi değil mi? Bende yıllardır motor kullanıyorum, 600cc geçmek istiyordum şu sıralar, bu kadar deneyimli ve yıllarını veren birinin böyle kazada ölmesi yıldırdı mı? tabi ki hayır.

Şu 20 saniyelik video her şeyi anlatıyor;
https://www.youtube.com/watch?v=LUb_KAs0fIk

Başımız sağolsun motorsiklet'e başlamam da büyük payı vardır

95 yaşıma geldiğinde vücudumdan borular sarkıtalarak ölümü beklemekdense sevdiğim işi yaparken ölmeyi tercih ederim demişti.bana motorsiklet kullanmayı sevdiren adamdı.mekanı cennet olsun.

ben şahsen tanıyordum daha görüşeli konuşalı 1 hafta olmamıştı yardımı dokundu motoruma kendi motoru gibi baktı şimdi bu haberi duymak gerçekten kolay değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri