Altın Kelebek Enes Batura

Bu tipleri izleyip örnek alan gençler var.
Yazık bu nesilden sonrasına acıyorum.

Misal şimdide, Banu Berberoğlu diye bir kız var Hayrettin kanalının tüm videolarını izlerim, bununla video çekmiş, kızın konuşmalarından beynim aktı dinlerken.
Millet fenomen diye bu tipleri izliyor.
Allah sonumuzu hayır etsin ama bir 10 sene sonra hayırlı pek birşey kalmıcak.

Popüler kültür denen şey yakıyor bizi.

Kendisinin videolarını izlemem bana hitap etmiyor ama çıkmış şımarmadan efendi gibi almış hesiyesini bize de helal olsun demek düşer. Bu arada ödül oylamaya bağlıydı adam da tr de en çok aboneye sahip yani alacağı belliydi.

Filmi çıkınca en iyi oyuncu ödülü de alır.

çocuklar bu arkadaşa bayılıyor yakışıklı diyip bunun gibilerine özeniyorlar, çocuk aklı yapacak birşey yok. gelecek nesil böyle olacak malesef.
bu dalda ödül vermekte hem ilginç hem iyi olmuş, umarım bir dahaki ödülü hakeden birisi alır. ben Barış Özcan'ın almasını isterdim ama ordakilerin çoğu bu ismi bilmiyorlardır.

Son düzenleme:
barış özcanın almasını çok isterdim.ama bu ödülde abone sayısı büyük etken olmuştur diye düşünüyorum.

Oturup düşünsek binlerce daha iyi kanal sahibi buluruz ama hiç gerek yok bu ödüllerin gerçek sahiplerine iletilmediğinin hepimiz farkındayız, sadece youtube ve instagram'ı kastetmiyorum...

Daha konuşmasını bile bilmeyen biri ödül alıyor :)

Türkiye'nin bana göre en iyi Yotuber'i Barış ÖZCAN'dır.

Kıskançlar, hayatında YouTube'dan bir ayda 150 bin TL ödeme alamayanlar, özgün yapacak kadar cesareti olmayan bir kaç kişi konuya toplanmış ve sallamış. Bir kez daha utandım ve sinirlendim bu tür haset kişiler forumdan men edilmeli. Adminlerinde bu tür haset insanların üzerinde bir yaptırımı olmalı.

Kıskançlar, hayatında YouTube'dan bir ayda 150 bin TL ödeme alamayanlar, özgün yapacak kadar cesareti olmayan bir kaç kişi konuya toplanmış ve sallamış. Bir kez daha utandım ve sinirlendim bu tür haset kişiler forumdan men edilmeli. Adminlerinde bu tür haset insanların üzerinde bir yaptırımı olmalı.

Kardes sende admin olcak ışık varmis ama kapasite de var mi acaba :) Kimseye birini sevmiyor, begenmiyor, yaptiklarina saygi göstermiyor diye ceza veremzsin. Senin gözünde ayda 150 bin TL kazanip özgün olana ödül verilmesi gerekiyorsa kendisiyle iltisime gec bir ödülde sen ver istersen.

Sen kimsin ki yok men edilmeli falan diyorsun? İnsanlarda kıskançlık olsa şu olsa daha iyi olurdu yada bu alsa daha iyi olurdu demezdi!

Ordan çok bilmişlik yapma, 1 ayda 150 bin ödeme alması onu asla en iyisi veya en kalitelisi de yapmaz!

Uyuşturucu satarak ayda milyonları götürenler de senin gözünde en iyi olması lazın neticede onlarda çok iyi kazanıyorlar :)

Herkezin sevdigi seyler farkli olabilir. Ben begenerek izliyorum enes batur'u.

ndgn enes batur fanclub sene 2017 diss fertingss

yaşın onbeş.onbeşonbeşonbeş. sen enes abini savun.+18 olmalı bu forum 13 yaşındakileri almasınlar adminler.ayda 150 bin tl mi gel sana göstereyim aylık 150bin tlyide o çeneni bi kapat.kıskancız hee ölüyoz burada.

klavye elitleri toplanmış gene bi b*kuda beğenin ak. adam türk youtuber 5milyon aboneye ulasmıs günlük 1m izlenio her videosu hala cekemeyenler var adam türkiyenin en iyisi işte daha ne?

Enes Batur'u sevmem. Yeğenlerime de izletmem. Ama sırf sevmediğim için değil, çocukların zihin sağlığı için izletmem.
Fakat ortada bir gerçek var ki Enes Türkiye'de en çok takipçiye sahip YouTuber... Salak malak diyenlere hem forumlarda hem sözlüklerde rastlıyorum. Bence Enes salak değil bilakis çok akıllı...
Para kazanmak için kendine en uygun kitleyi seçmiş: Çocuklar...
Çocuk kanalı açanların da hedefi bu değil mi zaten? Çocuklar daha çok kazandırıyor diye değil mi?
Altın Kelebek ödülü için performans, kalite gibi kriterler baz alınmıyor. O yıl içinde dikkat çeken isimler oylamaya sunuluyor o kadar... Bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
Enes Batur, 5 milyon insana hitap eden birisi... Bir video çıkarıp da "Şu siteye girip beni oylayın, Altın Kelebek'i alayım" dese kafadan 2 milyon oyu var zaten... Dolayısıyla karşısında rakip olarak (zorlayacak) bir tek Orkun Işıtmak var.
Tabi gönlüm Barış Özcan veya Hayrettin'den yanaydı ama nasip işte...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri