[Altınlarımı bozayım mı Youtube için?]Herkesin fikri lazım!

batuhan15

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bende hali hazırda 20 tane kanal var ama 3 farklı kategoride, 7 farklı dilde var, ben en iyisi bunlara günde 10'ar tane video atacağıma sadece ingilizce kanal'a 1.500 tane video attım 2 günde. 17 Haziran gecesi atmaya başlamıştım 18 hazirandada kestim zaten atmayı, kestim derken forumdan bir arkadaşın bot'unu kullandım, o arkadaşta 5-6 gündür yok(inşallah hayırlı birşey için yoktur), o arkadaşla beraber çalışacaktık ama hergün vakit kaybı.

Şimdi benim elimde bot yok, bana kanal'dan bütün videoları çeken bot lazım(youtubefaster gibi) bunu kurdurmaya kalksam zaten 60 tl istiyor onur arkadaşımız birde üstüne vps alacağım aylık server için. Aşağıda gördüğünüz fotoğraf'ta sadece 2.000 video'dan gelen izlenimler, yani hiçbirşey yapmadım, kategorisine göre iyi kazandırıyo. Ben bunu 20-30 kanal'a çıkarıp fakrlı kategorilerde çok farkı şeyler olacağıı düşünüyorum ama şuan elimde nakit olmadığımdan acaba altınlarımı bozdurup vps felan alayım mı yada hiç uğraşmayayım mı?

Bu arada 17 hazirandan sonraya bakabilirsiniz:

auD9Huv.png

dostum altınlar derken bugün 1 çeyrek altın 135-145 tl arası sana bu meblağ yeter vbs+bot için eğer nakitin yoksa 1 tane çeyrek bozdur onun haricinde fazla altının varsa bozdurma çünkü altın çok düşük bu günlerde

hocam yüksek sayıda kanallara video yüklemek riskli iş en iyi ihtimalle telif vermeyen kanalları vs buldun ama bir anda tüm videoları çekince kanalın spam olarak gözükebilir ve tüm kanalların ban yiyebilir

Databilimin botunu kullanmadıysan bir incelemeni tavsiye ederim. Hemen hemen aynı yöntemi izliyoruz. Benim işimi görüyor.

Dostum ille bunun için para lazım diyorsan lazım olan yetecek kadar olan miktarı bozdur. Bu aralar fazla altın bozdurma sen ve herkes, piyasalar ortada.

[MENTION=51]beyto33[/MENTION]
Hocam zaten benim aslında canımın sıkıldığı konu $100'ı geçemezsem boşuna bozdurmuşum gibi gelecek, yani 2. ayında vps parasını bozdurup ödemek zorunda kalacağım. Yoksa sıkıntı yok yani.
[MENTION=939]BesimCatalkaya[/MENTION]
Hocam tecrübe ettiğim kadarıyla yüksek sayıda video'dan birşey olmuyor, başka bir kanal'a 1k video attım, ondada sıkıntı yok.

Databilimin botunu kullanmadıysan bir incelemeni tavsiye ederim. Hemen hemen aynı yöntemi izliyoruz. Benim işimi görüyor.
Hocam databilimin botu mevcut zaten bende'de kanal çekme olayı yok. Videoları tek tek çekiyor, bütün gün kopyala yapıştır :)

[MENTION=51]beyto33[/MENTION]
Hocam zaten benim aslında canımın sıkıldığı konu $100'ı geçemezsem boşuna bozdurmuşum gibi gelecek, yani 2. ayında vps parasını bozdurup ödemek zorunda kalacağım. Yoksa sıkıntı yok yani.

[MENTION=939]BesimCatalkaya[/MENTION]
Hocam tecrübe ettiğim kadarıyla yüksek sayıda video'dan birşey olmuyor, başka bir kanal'a 1k video attım, ondada sıkıntı yok.

Hocam databilimin botu mevcut zaten bende'de kanal çekme olayı yok. Videoları tek tek çekiyor, bütün gün kopyala yapıştır :)

hocam orasıda kısmet tabiki...sana kalmış vesselam

Forumda ücretsiz 3 aylık vps var. Ekstra 1-2 uygulama ile çok hızlı toplu video indirebilirsiniz. Forumda bir çok bilgi var biraz araştırmanızı öneririm. Boşuna altın bozdurmayın yazıktır.

Şimdilik benim botu kullan kazanınca kendine alırsın biladerim

Kanaldaki tüm videoları çekmek istiyosanız vpsnize mozilla kurup eklenti yardımıyla kanaldaki tüm videoları indirebilirsiniz bytubed ve down them all ama etiket ile çekmek istiyosanız orasını bilmiyorum.

not:Bazı videoları indirmiyo kanaldaki tüm videoların %20'si gibi

Şimdilik benim botu kullan kazanınca kendine alırsın biladerim

Allah razı olsun abicim, çok sağol valla ilaç gibi geldi. :)

[MENTION=1110]WeyliPreci[/MENTION] , [MENTION=198]Heryerde[/MENTION]ks, [MENTION=155]hotnews[/MENTION], [MENTION=51]beyto33[/MENTION], [MENTION=9]Apostle[/MENTION]

Arkadaşlar teşekkürler fikirleriniz için, php_bot abimiz halletti sağolsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri