Amazon Donanımhabere dava açıyor

Olayı kimse anlamamış galiba. Adam ilgili başlıkta diğer üyelere referanslı link paylaşımını yasaklıyor ve kendisi referanslı link koyup bunların referanslı link olmadığını bunu allah rızası için yaptığını söylüyor. Foyası ortaya çıkınca girdileri sildiriyor falan filan. Ahlaksızlık değil de nedir bu ? Milet seni zengin etmek zorunda mı ?

Referanslı linkten birşey satın alınca fazla para vermiyorsun ki anlamadım neden bu kadar şikayet ediyorlar ? + olarak ref'li link paylaşan arkadaş amazon'a para kazandırıyor, amazon neden donanımhabere dava açıyor ?

Sen bu forumda amazon üzerinden bir ürün satmak istediğini var sayalım. Sen ürün için koyduğun link üzerinden onların para kazanması.

Sen diyorsun ki amazon üzerinden satın alın diye link ekledin ama yaptıkları küçük bir yazılım hilesi ile senin linkine referans linki ekleyip senin Üzerinden bedavadan para kazanmaları. Amazonunda referans sisteminde kural alıcı ref linkten aldığını bilmesi gerekiyor muş.

burda bir açıklama yapıyor mesut çevik adlı şahıs.Fakat hareketler tavırlar o kadar ukalacaki ne sorsalar üyeleri aşağılıyor belliki bir tarafı arkalarına almışlar rahat rahat geniş geniş sallıyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=yXnsNXT34X8

Sen bu forumda amazon üzerinden bir ürün satmak istediğini var sayalım. Sen ürün için koyduğun link üzerinden onların para kazanması.

Sen diyorsun ki amazon üzerinden satın alın diye link ekledin ama yaptıkları küçük bir yazılım hilesi ile senin linkine referans linki ekleyip senin Üzerinden bedavadan para kazanmaları. Amazonunda referans sisteminde kural alıcı ref linkten aldığını bilmesi gerekiyor muş.

Oo eger o sekildeyse baslari fena yanar her linke ref eklendigini bilmiyordum.

donanımhaber kullanmıyorum da şimdi baktım linklere tıklayınca referans oldugu yazıyor zaten tarayıcıda 3 3.5 senedir bunu yeni mi anlamışlar. Hoş davalık bir durumda yok link saklanmamış adam kazansa ne kazanmasa ne. ilginç.

donanımhaber kullanmıyorum da şimdi baktım linklere tıklayınca referans oldugu yazıyor zaten tarayıcıda 3 3.5 senedir bunu yeni mi anlamışlar. Hoş davalık bir durumda yok link saklanmamış adam kazansa ne kazanmasa ne. ilginç.

hocam sıkıntı şu
gWYAVb.png

resimde gördüğünüz gibi linkte referans kodu gözükmüyor fakat tıkladığında referanslı linke yönlendiriyor seni. buda cloaking'e giriyor buda amazon'da yasak. + olarak affialite den para kazandıklarını açıkca belli etmeleri gerekiyor.

hocam amazon affiliate politikalarına göre kimse sahip olmadığı bir siteye kendi linkini ekleyemez. birisi gelip ytpara forumunda linkini ekledi mi politika gereği hesabının kapatılması gerekiyor. amazonda yasaklar şunlar:
-amazon affiliate linkini google adwors kullanarak ziyaretçi yollayamazsın
-sana ait olmayan 1 siteye linkini ekleyemezsin.
-linkleri gizleyemezsin

şonuç olarak foruma amazon affiliate linki ekleyip otomatik olarak donanım haber tagı eklenmesi konusu tarşılır birşey ama amazon politikaları gereği zaten yasak birşey.

Diğer linkleri sildirip bir de Allah rızası için yapıyorum refli link değil deyip yalan söylersen, refli link koyarsan bu durumlara düşersin kusura bakma.

adamlar söylemiş amazonla birlikte çalışıyorlar bence dava olayı falan olmaz bende bi ara denedim o konuda refli link paylaşmayı 1 ayda belli bir miktar kazandım lakin amazon parayı ödemedi + hesabı dondurdu

hocam sıkıntı şu
gWYAVb.png

resimde gördüğünüz gibi linkte referans kodu gözükmüyor fakat tıkladığında referanslı linke yönlendiriyor seni. buda cloaking'e giriyor buda amazon'da yasak. + olarak affialite den para kazandıklarını açıkca belli etmeleri gerekiyor.

haklısın o kısımda köprüyle basit bir çakallık yapmışlar. ama 3 senedir ses niye çıkmamış o kısım saçma. şöyle bişi:

www.ytpara.com/sadasd

hocam amazon affiliate politikalarına göre kimse sahip olmadığı bir siteye kendi linkini ekleyemez. birisi gelip ytpara forumunda linkini ekledi mi politika gereği hesabının kapatılması gerekiyor. amazonda yasaklar şunlar:
-amazon affiliate linkini google adwors kullanarak ziyaretçi yollayamazsın
-sana ait olmayan 1 siteye linkini ekleyemezsin.
-linkleri gizleyemezsin

şonuç olarak foruma amazon affiliate linki ekleyip otomatik olarak donanım haber tagı eklenmesi konusu tarşılır birşey ama amazon politikaları gereği zaten yasak birşey.

Anladığım kadarıyla forum yönetiminin bilgisi dahilindeymiş çünkü başka türlü amazona giden tüm linklere ref eklemek pek mümkün degil gibi. Benim anladığım bu üstad.

haklısın o kısımda köprüyle basit bir çakallık yapmışlar. ama 3 senedir ses niye çıkmamış o kısım saçma. şöyle bişi:

www.ytpara.com/sadasd

3-4 aylık bir olay daha öncede söylendi söyleyen kişiler banlandı.Amazon şu an olayı araştırıyor kesinlikle kurallara aykırı bir olay refden kimsenin haberi yok çakallık para kazanıyor adı üstünde ref ya referans referans ama olayın referans kelimesiyle uzaktan yakında. alakası yokçünkü kimse refle aldığını bilmiyor.Mesut çevikte çıkmış iyiki konu sahibi refi söylememiş söylese adamın üzerine giderlerdi diye ulan refin amacı ne ? Amazon sana niye para ödüyor ? Şaka gibiler umarım amazon sağlam bir tokat vurur bunlara.Bizim ülkedeki adaletsizliklere alışmışlar tabi sülaleri rahat

---------- Spam Engelliyici 23:32 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------

Anladığım kadarıyla forum yönetiminin bilgisi dahilindeymiş çünkü başka türlü amazona giden tüm linklere ref eklemek pek mümkün degil gibi. Benim anladığım bu üstad.

Evet kasım 16'da başvuru yapmışlar yakın zamanda para kazanmaya başlamışlar.Ya yaptıkları çakallıktan haberleri yok yada altta kalmayıp üste çıkmak için böyle pişkin pişkin konuşuyor.3 kuruşluk emekle 300 tllik kazanç sağlıyorlar neymiş konu açmış link eklemiş aman ne emek ne emek.Adam akıllı gelip söyleseler hiç problem yok ama konu sahibi hala Allah için yapıyoruz hiç par almadım diyor mesut çevik canlı yayında evet para alıyor ama söylemiyor söylese kimse almazdı diyor tüm problem bu kimsenin kimsenin kazancıda gözü yok Allah kuran deyip kandırılmak tüm mesele

Knu açtım emek verdim demesinler. Sanki saatlerce oturup sıcak fırsat takip ediyorlar. Yabancı bir siteden takip ettikleri sıcak fırsatları anında kopyalıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri