Amazon Hesap Satılır

gemini00862

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,

arayan arkadaşalr oldugunu goyuroum almak isteyen.bende gunde 1 2 adet açıyorum sorunsuz ve satayım dedim.
hesapalr 2 günlük filan.

tanesi 50 tl.

isteyen iletişime geçebilir.

Bu hesapların özelliği nedir kimse açamıyor mu ? Bilmediğim için soruyorum hayırlı satışlar dilerim.

hocam kusura bakmayın da daha dün 10 tlye satılıyordu aws hesapları.Ayrıca hesap açmakta b,r sıkıntı yok şu an için hesap acılıyor.Sadece Amazon'un getirdiği yeni düzenleme ile her hesapta sadece 1 adet Vds açılıyor.Bu açılan vds 'de sadece 2 regionda açılabiliyor.(N.virginia,Oregon).
Tokyo,Seul,Ireland,Germany gibi regionlarda vds açmak için Basic üyelik tipinin dışında bir hesap sahibi olunmalı.
Uzun lafın kısası sizin açtıgınız en azından tarafımca kullanılabilir olması için bu yazdıgım özelliklere sahip olmalı.Üstteki özelliklerin olması için 29$ ödeme yapılması gerekiyor.

görüşünüze saygı duyuyorum hocam. doğrudur dedikleriniz ancak sim kart ve sanal kart bulamayan arkadaşlar için ben açmış ve bekletmiş oluyorum.

şuanda satan da göremediğim için 50 tl yazdım umarım birisi az sonra çıkarda 5 tlye hesap satar ve mutlu olurum herkes alabileceği için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri