Amazon veya Azure hesap açabilen ?

Bu aksam yeni kartla deniyecem tekrar

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben kendi banka ve hesap bilgilerimle açtım.üçretsizkullanmak mümkünmü amozonda vps?

Arkadaşlar ben kendi banka ve hesap bilgilerimle açtım.üçretsizkullanmak mümkünmü amozonda vps?

Video indirme yükleme yaparsanız bedava kotası çok çabuk dolup harcadığınız trafik için ücret işlemeye başlar. Önümüzde ki ayın 1 nde ücreti hesabınızdan çekiyor.

Video indirme yükleme yaparsanız bedava kotası çok çabuk dolup harcadığınız trafik için ücret işlemeye başlar. Önümüzde ki ayın 1 nde ücreti hesabınızdan çekiyor.

3jO0oM.jpg

hocam 2 tane vps oluşturdum birini silemoiyorum. ücretsiz değilmiydi bu?

https://www.youtube.com/watch?v=N7mixmAXHKg

şu videoya bakarak yaptım karşısında free olduğu için. ücret ödememek için ne yapmaliyim? şuan vps e ihtiyacim yok öylesine girdim kurcaladim:(

hesap sorunsuz alınmıştır. İsmimi ve şehri hep aynı seçiyorum tel onayı içinde sürekli 3cx kullanıyorum. Gecen defa neden red edildi anlamış değilim

3jO0oM.jpg

hocam 2 tane vps oluşturdum birini silemoiyorum. ücretsiz değilmiydi bu?

https://www.youtube.com/watch?v=N7mixmAXHKg

şu videoya bakarak yaptım karşısında free olduğu için. ücret ödememek için ne yapmaliyim? şuan vps e ihtiyacim yok öylesine girdim kurcaladim:(

sileceğiniz hesabı stoped değil terminated olması lazım.

bu arada bende sonunda alabildim hesabı bugün.
callromania ile romanya adres teyidi vs sonunda hallettim..
ancak şuanda sadece 2 tane vds açabiliyorum aynı anda.
3.yü kurarken hata veriyor..
bu konuda bir güncelleme mi getirildi [MENTION=8078]brocker[/MENTION] [MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION]

[MENTION=13674]abasaran[/MENTION] ben sürekli tek hesap tek vds çalışıyorum saat limitini geçmemek için onun için denemedim 2- 3 sadece ilk amazon hesabı aldığımda 1 yıl önce 15-17 vds açmıştım ada 2 gün sonra baktım balance artiyor kredi kartına kadar herşeyi kapadım:D sonrasında hep tek hesap tek vds

benim kullandıgım adres : Alabama avenue bolabama block bolbol / 76/34 bunu kabul ediyo düşün artık sadece posta kodu dogru oldun yeter sanal kredi kartı daha once suspended olan bir amazon hesabına kullanılmışsa bloke koyuyo ayın 1 inde açtım 2 hesap ben de sıkıntı yok

Adrrsle alakasi yok abdurrezzak sok van bile yazdim
Tel de surekli 3cx ingiltere
Sanal kartlar zaten hepsi bnm adima hepsine kendi adimi yaziyorum sorun yok sadece bir defa farkli bir isimle denedim onaylamadi.
En son onaylanmayan hesaptada hesabi kndi pc den actim ama mail sunucuda acikti acaba ondan dolayi mi onylamadi diye düşünüyorum.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sileceğiniz hesabı stoped değil terminated olması lazım.

bu arada bende sonunda alabildim hesabı bugün.
callromania ile romanya adres teyidi vs sonunda hallettim..
ancak şuanda sadece 2 tane vds açabiliyorum aynı anda.
3.yü kurarken hata veriyor..
bu konuda bir güncelleme mi getirildi [MENTION=8078]brocker[/MENTION] [MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION]

Sağ Üstte Lokasyon bölümünde (US Est (N.Virginia) ve US West (Oregon)) bunlarından her birisinden 2 tane vds toplamda 4 vds açabiliyorsunuz. Virginia da 2 tane açtıysanız bu sefer oregon u seçip 2 tane daha açabilirsiniz.

Sağ Üstte Lokasyon bölümünde (US Est (N.Virginia) ve US West (Oregon)) bunlarından her birisinden 2 tane vds toplamda 4 vds açabiliyorsunuz. Virginia da 2 tane açtıysanız bu sefer oregon u seçip 2 tane daha açabilirsiniz.

hocam fatura gelmemesi için ne yapmam gerek :D balance felan artmasın istiyorum. limitler ne kadarki

hocam fatura gelmemesi için ne yapmam gerek :D balance felan artmasın istiyorum. limitler ne kadarki

Sanal kart kullanıp kartta limit bırakmazsanız ay sonunda fatura çıksada kartta para olmadığı için ödemeyi alamıyor. Zaten çoğu bu şekilde kullanıyor. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri