Amazon'dan sipariş verelen bakabilirmi

Karacabey

Kayıtlı Üye
Arkadaslar gecen ay'ın 16 agustos sinema sistemi aldım amazon'dan sipariş gecildi ödeme kabul edildi şimdi baktım uyarı mesajı yazıyor ben ses sistemi gelecek derken geri iade gibi işlemler yapılacak sanırım panelde söle uyarı vermekte

Refused shipment: Returning to sender
Your package was refused at delivery. It is being returned to Amazon. You will be refunded for the original shipment within 2-3 days business days after we receive it.

tekrar bana geri ödemeyi ne zaman yapacakları paramı ne zaman alacagım

1 ayda olabilir 1 haftada ben arkadaşa ufak miktarlarda 5 sipariş verdim 1tanesini geri ödediler 40 gün sonra :)

Paket reddedilmiş gözüküyor. Bu yüzden paketin göndericiye tekrar gönderildiğini, paranın da 2-3 gün içerisinde ödeneceği söylenmiş.

Amazondan 20 dolarlık hafif bir parça sipariş versem tahmini ne kadar sürede elime ulaşır?

Amazondan 20 dolarlık hafif bir parça sipariş versem tahmini ne kadar sürede elime ulaşır?

seçtiğiniz kargoya göre gün yazıyor ama ortalama 15 25 gün arası hocam daha erken gelenler de oluyor diye biliyorum bende 15 den aşağı gelen olmadı ama D:

seçtiğiniz kargoya göre gün yazıyor ama ortalama 15 25 gün arası hocam daha erken gelenler de oluyor diye biliyorum bende 15 den aşağı gelen olmadı ama D:

Peki hocam alacağım parça telefon kılıfı gibi bir şey.Fiyatı 20 dolar.Gümrük vs sıkıntısı olmuyor değil mi?

---------- Spam Engelliyici 17:46 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

Bir şey sormak istiyorum.Ürün açıklamasında kargo bedava yazıyordu.Sipariş verirken kargo ücreti çıktı.Ücretler:
$19.90 - Standard Shipping
$29.90 - Expedited Shipping
Kargo ücretleri çok yüksek değil mi?
20 dolarlık bir parça için en düşük 20 dolar kargo ücreti istiyor.

Peki hocam alacağım parça telefon kılıfı gibi bir şey.Fiyatı 20 dolar.Gümrük vs sıkıntısı olmuyor değil mi?

---------- Spam Engelliyici 17:46 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

Bir şey sormak istiyorum.Ürün açıklamasında kargo bedava yazıyordu.Sipariş verirken kargo ücreti çıktı.Ücretler:
$19.90 - Standard Shipping
$29.90 - Expedited Shipping
Kargo ücretleri çok yüksek değil mi?
20 dolarlık bir parça için en düşük 20 dolar kargo ücreti istiyor.

Türkiye için ücretsiz kargo yok biz her alışverişimizde kargo ücreti ödüyoruz ödememe gibi bir durum yok, ücretsiz dediği Amerika içi teslimatlarda hocam. Birde her satıcıdan almak güvenli ve mantıklı değil DH'de amazon konusu var ilk sayfayı inceleyin bütün sorularınıza cevap bulursunuz

ASUS / EVGA 1070 532$ TR'NİN EN BÜYÜK AMAZON REHBERİ, DEV ÜRÜN PAYLAŞIMI

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri